Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

aminn inşallah canm benmm beklemek kadar zor bi durum yok şu haytta bunu cok iyi anladım.. Rabbim sizlerinde bebekleriniz kucaklarınıza almayı nasip etsin inşallahhh....

canım çok sevindim hayırlı olsun allahım bizede nasip eder inş.

Bugün aşılamanın 11. Günü adetime 7 gün var dayanamadım kan verdim 2.38 çıktı çok orta bir değer sizce ihtimal var mı ptesiye kadar yükselir mi düşer mi ki ?????????

Tebrikler CNm git kanda baktır hemen gördünmü ümitsiz ümitsiz geziyodun şimdi sen beni teselli et hadi. Allah'a tamamına erdirsin çok sevindim

aminn inşallah canm benmm beklemek kadar zor bi durum yok şu haytta bunu cok iyi anladım.. Rabbim sizlerinde bebekleriniz kucaklarınıza almayı nasip etsin inşallahhh....

cok ümitsizdin ama rabbim sesini duydu ve melegini sana gönderdi insallah kandada yüksek yüksek sonuclar alırsında sevincimizi ikiye katlarsın canım..
darısı biz bekleyenlerin basına....

Bugün aşılamanın 11. Günü adetime 7 gün var dayanamadım kan verdim 2.38 çıktı çok orta bir değer sizce ihtimal var mı ptesiye kadar yükselir mi düşer mi ki ?????????

gec döllenme olduysa cıkmayabilir ama daha erken...bende idrar yaptım ama negatiffffffffff sonucu gördüm
yaa üzüldüm zaten biliyordum olmıycanı adet belirtilerim var zaten ama yinede insan üzülüyor biz ne zaman kavusacagız bebeklerimize acaba....(

Betooooo. Yılmak yok yola devammm. Allah nezaman nasip ederse ozaman kavuşuruzzzz :)

inşallah teşekürler canmm bugn 10. Günüm benim..aminnnnnnnnnnnnnnnnn inşallah..bu tek silik cizgi bile görmek benm için büyük bi mutluluk 6 yıldır hiç görmedim cünkü ilkessss

canım benim bekle bi iki gün daha gec döllenme olmusutr belki şimdi kan verdim hastaneye yarın 4:30 da cıkacak sonucu :)

Ares cim tatlım benim inşallah hakkında hayırlısı Güzel haberlerini bekliyoruz Ama bizim topiği unuttun hiç uğramıyorsun artık Arada gel bekleriz.Ama güzel haberini de getir olur mu?

hadi bakalım can...RABBİM MUTLULUĞUNA MUTLULUK KATSIN İNŞ...DEĞERLERİN 1000 2000 LERDE ÇIKSIN İKİZ OLSUN İNŞ....

Ares cim tatlım benim inşallah hakkında hayırlısı Güzel haberlerini bekliyoruz Ama bizim topiği unuttun hiç uğramıyorsun artık Arada gel bekleriz.Ama güzel haberini de getir olur mu?

inşallah canım bu ara bebek derdine düştük oraya giremedim :) özleidm kız sizi mcxx görüşürz inşallahh sabı zor edicem keisn..stresten midem bulanıo basım dönüo :)

cok ümitsizdin ama rabbim sesini duydu ve melegini sana gönderdi insallah kandada yüksek yüksek sonuclar alırsında sevincimizi ikiye katlarsın canım..
darısı biz bekleyenlerin basına....

aminnnnnnnnnnnnnn inşallahhh rabbimmm tüm bebek isteyenlerin yüzünü güldürsün kucaklarımız dolu dolu gezelim inşallah...

fatmacım bekle bakalım 2 gün daha belki daha kana gecmemiştir bile inşallah sende 2 gün sonraki kan tahlilini aldıgn zaman uça uça glirsinnnn.....benmkide daha belli degil kanı görmeden rahat edemicem :)

fatmacım bekle bakalım 2 gün daha belki daha kana gecmemiştir bile inşallah sende 2 gün sonraki kan tahlilini aldıgn zaman uça uça glirsinnnn.....benmkide daha belli degil kanı görmeden rahat edemicem :)

Yok be tatlım pek ümidim kalmadı ağlamadım ama ne bilim üzüldüm bu ay sıra seninmiş ya 45 dkda aldım sonucu seninki neden bu kadar geç veriyor?

Yok be tatlım pek ümidim kalmadı ağlamadım ama ne bilim üzüldüm bu ay sıra seninmiş ya 45 dkda aldım sonucu seninki neden bu kadar geç veriyor?

bilmemki özele gittik güya ama sanırm çalışanlar osaate geliolarmıs toptan vercekler ::) neyse az heycan olsun :) sonuc iy olsunda beklemeye deger :) canmmm fatmacım öle deme sen ayın 5 inde bidaha kan verr...

ares cnm belirtilerin varmıydı ???? kaçıncı aşılamann ? zaten heyecandan gitcez bu bebişler sayesinndee :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…