canım yokmu sağında solunda bi hastane bi koşu baktırıver. Bende çok merak ettim
canım allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Darısı bizlere inşallah. Bnm daha 5. Günüm aşılama olalı. 12sinde sonuçları alıcam merak içinde bekliyorum allah bna ve bnm gibi bekleyenlere sabur versin sonuçlar hep pozitif olsun
Kızlarrrrrr çizgi silik cıktı cıktı hahaha aman yarabbiii fatmaa canmmm 3 test cubug aldım üçüde silik cıktı hahaha ay ölcem kuduruom evdee .. Pazartesi yada yarın kan tahlşili verim kesin hahaha cok sveindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yarrabbii cok şükürr..
aminn inşallah canm benmm beklemek kadar zor bi durum yok şu haytta bunu cok iyi anladım.. Rabbim sizlerinde bebekleriniz kucaklarınıza almayı nasip etsin inşallahhh....
Bugün aşılamanın 11. Günü adetime 7 gün var dayanamadım kan verdim 2.38 çıktı çok orta bir değer sizce ihtimal var mı ptesiye kadar yükselir mi düşer mi ki ?????????
gec döllenme olduysa cıkmayabilir ama daha erken...bende idrar yaptım ama negatiffffffffff sonucu gördüm
yaa üzüldüm zaten biliyordum olmıycanı adet belirtilerim var zaten ama yinede insan üzülüyor biz ne zaman kavusacagız bebeklerimize acaba....(
Betooooo. Yılmak yok yola devammm. Allah nezaman nasip ederse ozaman kavuşuruzzzz :)
Tebrikler CNm git kanda baktır hemen gördünmü ümitsiz ümitsiz geziyodun şimdi sen beni teselli et hadi. Allah'a tamamına erdirsin çok sevindim
inşallah teşekürler canmm bugn 10. Günüm benim..aminnnnnnnnnnnnnnnnn inşallah..bu tek silik cizgi bile görmek benm için büyük bi mutluluk 6 yıldır hiç görmedim cünkü ilkessss
canım benim bekle bi iki gün daha gec döllenme olmusutr belki şimdi kan verdim hastaneye yarın 4:30 da cıkacak sonucu :)
Kızlarrrrrr çizgi silik cıktı cıktı hahaha aman yarabbiii fatmaa canmmm 3 test cubug aldım üçüde silik cıktı hahaha ay ölcem kuduruom evdee .. Pazartesi yada yarın kan tahlşili verim kesin hahaha cok sveindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yarrabbii cok şükürr..
Ares cim tatlım benim inşallah hakkında hayırlısıGüzel haberlerini bekliyoruz Ama bizim topiği unuttun hiç uğramıyorsun artık Arada gel bekleriz.Ama güzel haberini de getir olur mu?
hadi bakalım can...RABBİM MUTLULUĞUNA MUTLULUK KATSIN İNŞ...DEĞERLERİN 1000 2000 LERDE ÇIKSIN İKİZ OLSUN İNŞ....
cok ümitsizdin ama rabbim sesini duydu ve melegini sana gönderdi insallah kandada yüksek yüksek sonuclar alırsında sevincimizi ikiye katlarsın canım..
darısı biz bekleyenlerin basına....
Bugün aşılamanın 11. Günü adetime 7 gün var dayanamadım kan verdim 2.38 çıktı çok orta bir değer sizce ihtimal var mı ptesiye kadar yükselir mi düşer mi ki ?????????
fatmacım bekle bakalım 2 gün daha belki daha kana gecmemiştir bileinşallah sende 2 gün sonraki kan tahlilini aldıgn zaman uça uça glirsinnnn.....benmkide daha belli degil kanı görmeden rahat edemicem :)
Yok be tatlım pek ümidim kalmadı ağlamadım ama ne bilim üzüldüm bu ay sıra seninmiş ya 45 dkda aldım sonucu seninki neden bu kadar geç veriyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?