Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hayırlı olsun cnm inş. bunda güzün gülsün mübarek cuma vakti
peki bu aşılaman iğnelimi yoksa klomenmi tekrar ?

CANIMM PuREGON DİYE DÜŞÜK DOZDA BAŞLADIM İĞNEYE 7 GÜN VURUNDUM ÇATLATMA İĞNEMİ VURUNDUM ŞİMDİ DE AŞILIMA bakalım artıkk sen ne yaptınn

Kendisi doktor oldugu gibi sanırım dozunuda kendi ayarlar okadar bayan ozaman alan söylüyor karnına yastık koymuşlar :)
Canım benim kadın kendisi söylüyor kadın neden yalan söylesinki rahim alınmış ve denemek istemişler oda olmuş kimse diyemez herhalde yalandan yanlıştan benim rahmim yok ama 3 üz dogurdum diye bi şekilde olmuş işte yani herşeyi hocaya sorarak degil orada oturan ve bekleyen bayanlara sorarak ögreniyorsun zaten onlardan öyle şeyleri duymasam pekte inandırıcı gelmezdi onunda söyledigi bazen tıbben onay alınmadıgında allaha sıgınmaktan başka cagre olmuyor rahimi alınan birinin hamile kalmaması imkansız diyede bişey yoktur vericide alıcıda allah allah istedikten sonra ne olursa olsun verir kimse bilemez yani he burayada herkez gitmek zorunda tabiki degil veya çocuk içinde gidilmesi gerekmiyor ama genelde hep cocuk için geliniyor gelenleride karnı şiş görüorsun ai karnı boş olanlar var onlarda yeni başlayacak olanlar

CANIMM PuREGON DİYE DÜŞÜK DOZDA BAŞLADIM İĞNEYE 7 GÜN VURUNDUM ÇATLATMA İĞNEMİ VURUNDUM ŞİMDİ DE AŞILIMA bakalım artıkk sen ne yaptınn
ben klomenin mecburi 4,ayının beklemesindeym cnm 8mart adet olcam
sonrasında 2 kez iğneli ted. düşünüyorum belki birini aşılama yaptırırım
sonrasındada eşimle kararlıyız haziranda kısmetse tüp bebek düşünüyoruz.

melekcim acaba kendim mi yaptırsam ki progesteron testi.

aşılamanı ne zaman olmuştun sedacım...bence doktorunu ara bir sor...çünkü bu test aşılamadan sonra mutlaka isteniyor diye biliyorum...en azından doktorum bana tedbir için istiyoruz hem yumurtanın çatlayıp çatlamadığı ile ilgili bilgi veriyor hem de progesteron bebeğin tutunmasını kolaylaştıran düşüğü engelleyen bi hormon diye biliyorum...ama yine de kafanı karıştırma doktorunu ara güzelce bir sor....canını sıkma rabbim herşeyin hayırlısın nasip eder inş...korkma olur mu...

sana bol şans diliyorum canım. inşallah iyi haberlerini alırız. ben bir hekim olarak seni uyarmak istedim.

26 şubatta oldum canım.Benim geçen aşılamamda da istememişti. Doktorumuda aramak istemiyorum. Ewt herşeyin hayırlısı gerçekten. sen kime gidiyorsun tedavi için??

Kızlar tekrar hayırlı olsun bebişleriniz bişi sorucam diğer adet dönemlerinizden farklı bir sivilcenmeniz oldu mu???????

nedeyim canm benm inanıosan kendi fikrin inşallah bi bebişin olur bu yolla :) bende düşerim o dedenin yolarına :)

Bende idrar testi yaptım bugn daha 10. Gün bilodum negatif olcanı ama yaptım aldım azımın payınıda

CNm ya dur bakalım daha 8. 9. Günde başlıyor salınmaya idrar da çıkması imkansız bunu ikimiz de biliyorz sen ve ben sabırsız kuşlarız. Seni anlıyorm da sık dişini az daha ümidimi kesme cnmcım

cnm ya dur bakalım daha 8. 9. Günde başlıyor salınmaya idrar da çıkması imkansız bunu ikimiz de biliyorz sen ve ben sabırsız kuşlarız. Seni anlıyorm da sık dişini az daha ümidimi kesme cnmcım

bilmiom fatmacım ya ben cok yoruldum vallahi bilorum aslında 13 14. Gün en erkeni ama işte dayanamıo insan.. Kötüye alıstırom kendimiki daha fala üzlmek istemiyorum eşimde dün gece cok kızdı.. ona deidm olmıcak keisn tutmıcak deidm oda bagırdı aptalmısn sen kuranı okuyan insansın allah bilir keisn olanı sen kimsinki karar veriosun olmıcaksada rabbim uygun görmemiştir bu kadar baskı yapma kendine dedi zırlaya zırlaya sabahı ettim

aynen arkadaşım bende aynı durumdayım valla.işallah sonun güzel olur. Kendim yaptırıyım diyorum bende progesteron testini.

daha yeniyken yaptır canm sen benm için cok gec artık ben adetimin 27. Günündeyim. Ve 29 günde bir adet görüorum son 2 gün yani bugnle beraber 3 gün var...hayırlısı gerci rabbim ol dedikten sonra olur kısmet dgeilmiş olmadıysada

ewt ben pazartesi günü yaptırayım bari.

Hayatım şaşırdın mı niye bu kadar paralıyorsun kendini aşkolsun dün gece ortalarda olmamandan anlamalıydım beynini yeme varsa vardır yoksa yoktur . Ama yok olduğu kesinleşsin de öyle üzülelelim sende benim gibisin ya varsa boşa üzülüpağlamıiş olacaksın bu kadar bunalacağına git yarınver kanını. Ben kızım olana dek 5 yılağladım da yazık etmişim yıllarımı sonra da dedimki iyiki 5 yıl sonra olmuş. Kıyamam arkadaşım sana eşinide üzme o da üzülüyordur da napsın sen daha çok üzülme diye yapıyordur. Dünyada hep bi sıkıntımız olacak burası cennet değil Allah dermansız dert vermesin . En son hastaneye kan serımu taktırmaya gittim benle yaşıt öğretmen bir bayan ms gastasıymış hiç çocuk yok istemek gibi bi şansım bile yok ki dedi Allah'ın gücüne gider toparla kendini hadi bakalım.

Sivilcendin mi arescim?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…