Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
15 gunuymus 17 gununde 2 ye katlaması lazım
benım 12 gunumde 34.82 ıdı 14 gunumde 112.75 idi

evet bakalım inşalah katlar ikiye 15. Gün daha cok küçük belki oyusden düşüktür rabbim bebegine saglık versin inşallah annesine sımsıkı tutunsun inşallah... Ben cook sevindim o kişinin hamile olmasına acıkcası cok ümitsizdi cünkü ...

Ay şükür eve geldim öldüm yorgunluktan ARES ya yerinde olmak için neler vermezdim pztesi belli olunca direk rapor verirler zaten literatürde kıymetli bebek diye geçiyor 7. Gebeliğim olacak inşallah da ümitsizim ben de bugün

canım benimmmmm inşallahhh pozitif olurda rapor alıp yan gelip yatarsın... 7. Gebelikmi cocugnn varmıydı canm benm senin..

Kızlar bana ne olio böle ya bugun 3 tabak kısır yedim cok yiyorum ya offf2 gündürde kısıra fena taktım aman yarabbi kilo alcam bu gidişle zaten fasla kilom var

tipik hamile bulgusu bol uykuş. bebeğin uyutuyor belkide... hadi bakalım ne kadar kaldı senin

tipik hamile bulgusu bol uykuş. Bebeğin uyutuyor belkide... Hadi bakalım ne kadar kaldı senin

inşallah canm ya bebiş vardır inşallahhhh... Benm 9. Günüm 4 gün sonrada regl günüm zatn...inşalah hepimiz hamişizdirrrrrrrr bebişleirmizi alır kucamıza geliriz :) davullu zurnalı ilan eidcem :))

canım benimmmmm inşallahhh pozitif olurda rapor alıp yan gelip yatarsın... 7. Gebelikmi cocugnn varmıydı canm benm senin..

Şükürler olsun 8 yaşında kızım var. Ben hamişken öyle uyurdum ki ama senin için erken daha biraz psikolojik biraz sıkıntıdan ama ümitlliyim senin için . Dua ediyoeum hwpimiz için

şükürler olsun 8 yaşında kızım var. Ben hamişken öyle uyurdum ki ama senin için erken daha biraz psikolojik biraz sıkıntıdan ama ümitlliyim senin için . Dua ediyoeum hwpimiz için

banda psikolojik gibi gelio ben böle evde oturmasdım hiç otur otur en son vurup kafayı uyuyorum galib aondan :) inşallahhhh ümitlerimiz bosa cıkmaz canmya .. Snein gebeliğin tutma sansın daha yüksek eger dogum yapmıssan cünkü dogum yapan kadınlarda rahim hamimileliğe daha hazır oliomus..

Görcez bakalım 3 4 gün sonra ak mı kara mı düşün düşün ...... İşin of çok yorucu bir süreç . Haftaya raporlu olursam diye dersleri ayarladım bakalım herşey sürpriz ya allahım sen kabul et dualarımızı. 'Bize katından temiz bir nesil ver sen duaları işitersin' Zekeriya peygamberin duası kısırmış karısı çok yaşlıymıs ama bu duayı Rabbim kabul etmiş

aminnnnnnnnnnnnnn inşallah rabbim bizede temiz bi nesil versin..

Allah'ım inşallah yüzünü güldürür canım, inşallah öncelikle aşılamandan hayırlı haberler alırsın bana da haber verirsin,öncelikle iyi haber alacağına inan, sonrasını düşünme, evet canım 3 Mart gibi belli olur sanırım ama korkuyorum, belirti arıyorum kendimde, kısmet artık Allah'ım bizim de isteyen bütün arkadaşlarımızın da evlatları için "Ol" der ve olur inşallah hayırlısıyla

18 şubatta 2. aşılamayı yaptırdım. bugun 11. günüm yarın kan testi yaptırsam mı acaba? Fikirlerinizi alayım kızlar. Bir de ara ara kasık ağrım var. Bu tutmadığı anlamına mı geliyor?
yaptır canım varsa cıkar benım cıkmıstı cunku 34.82

ınsallah canım darısıda sana olsun sorun neydı sızın??
bende cok umıtsızdım ama oldu morfolojımız %1 12 mılyonda sperm dusun kı esımde sorun yoktu bu zamana kadar bende pko vardı ama ıste rabbım ol dedı oldu bol bol dua edın
''ya varıs'' cekın devamlı

Kızlar cevaplarınız için teşekkür ederim. Aynı gün aşılama yaptığımız arkadaş sende böyle belirtiler var mı? Ağrı falan. Biraz araştırdım kimi ağrı çektim tutmadı kimi de ağrı çektim hamileyim diyor. Zaman yaklaştıkça heyecan daha da artıyor. Olmayacak gibi geliyor. Yani aslında kendimi buna alıştırmak istiyorum. Benim ilk aşılamada tuttu ama düştü. Beta hcg değerini ilk yüksek gördüğümde, o çift çizgiyi ilk gördüğümde sevinçten nasıl hüngür hüngür ağladığımı anımsıyorum şimdi. Binbir heyecanla keseyi görmeye gittiğimizi, sonra görmeyince tekrar test yapıp değerin düştüğünü veeee doktorun odasından çıktıktan sonra sokağın ortasında bir kenara çekilip yine hüngür hüngür ama bu sefer içim acıya acıya nasıl ağladığımı.....Gerçek anlamda ilk defa hevesim kursağımda kalmıştı. Sevinçlerim yarım kalmıştı. Bir de bu öyle bir şey ki, hamile olduğumu öğrendiğim gün bebek kıyafetlerini gidip bakmıştım, o kadar da kaptırmıştım kendimi. Böyle düşüklerin olabileceği aklıma bile gelmemişti. Ama işte Rabbim verip alıyor sa diyor ki : Sen sabret ben dilediğim zaman veririm. Verdim diye sevinme istersem alırım. Sabret, Ben seninle beraberim.
Allah isteyen herkese anneliği nasip etsin. Dayanması zor, ama imkansız değil... Allah yardımcımız olsun.

Canım inan bazen garip ağrılar hissediyorum ve bazen hiçbir şey hissetmiyorum, bir ümitleniyorum bir yok ya diyorum boşu boşuna ümitleniyorum diyorum, o kadar karışığım ki, beklemek zor beklemenin sonunda olumsuz olacağını düşünüp mutsuz olmak daha zor, Allah yardımcımız olsun, şunu diyebilirim ortada belirti diyebileceğim sürekli hissettiğim birşey yok, belirti olması mı olmaması mı iyi onu da bilmiyorum, bir genelleme de yapılamıyor dediğin gibi, kimisi regl belirtisi ile hamile kalıyor, kimisi hiç belirtisiz hamile olduğunu öğreniyor

Canım benim ilk aşılamada böyle ağrı olmamıştı, yani hatırlamıyor da olabilirim. ama gebeliği öğrendikten sonra başladı ağrılar. Sonra da düştü zaten kanamayla. Ya aslında benim öyle devamlı ağrı yok çok nadir. Ama olması da tedirgin ediyor açıkçası. Bekleyelim bakalım. Sen ne zaman test yapmayı düşünüyorsun? ben yarın test yaptırayım diyorum. daha fazla düşünmek istemiyorum çünkü. Olmazsa da hadi bakalım 3. aşılama :) Aşılamadan sonra doktor yumurtaya baktı, çatlamıştı. artık döllenip de tutulduysa ne güzel, olmadıysa Rabbim sabır versin :)

benim 19 subat
ama test yaptırmay düşünmüyorum zaten 4 martta belli olacak hayırlısı diyorum

mrb kızlar napıosun işten geldim ve girdim hemen nasılsınız
fatmahanım sizinde 4 marttamı belli olacak az kaldı ama nasıl bekliycez bakalım su 4 günü..
kim hamile cok merak ettim aslında...
rabbim hepimizin yüzünü biran önce HAYIRLISIYLA güldürür insallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…