Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar asılamadan sonra 12 gunu kanda kesınlıkle cıkıyor benımde cıktı evdekı testede sılık cıktı
ıns darısı sıze olur hatta ben 11 gunu bıle test yaptım gene sılık cıkmıstı

merhaba canım benimde 26 şubat saat 11 de aşılamam oldu sabırsızlıkla bekliyorum şimdi inşallah tutmuşturlar.. Canım sende hiç bi değişiklik var mı

bende hiçbir değişiklik yok canım. Ilk aşılamamda ekimde olmuştu. 2 hafta boyunca yatmıştım. Bu sefe salı günü akşam aşılama oldum çarşamba günü işe geldim. Ama benim umudum pek yok. Değerlerimiz çok iyi değil maalesef.

kızlar slm güzel gelişmeler varmı benim 14. günüm ama lekelenmeler geliyo adet olcakmışım gibi dün idrar testi yaptım negatif cıktı ne yapsam ki bilemedim

18 şubatta 2. aşılamayı yaptırdım. bugun 11. günüm yarın kan testi yaptırsam mı acaba? Fikirlerinizi alayım kızlar. Bir de ara ara kasık ağrım var. Bu tutmadığı anlamına mı geliyor?

Normal gebelikte hCG düzeyleri nasýldýr?
Döllenmeyi takip eden 8-9. günde hCG salýnmaya baþlar. Bu dönemden sonra kandaki düzeyi giderek artar. hCG'nin kan düzeyinin iki katýna çýkmasý için geçen süre "ikiye katlanma süresi" (doubling time) olarak adlandýrýlýr. Bu süre erken hamilelikte 2-3 gün iken daha ileri dönemlerde artýþ yavaþlar ve süre 4 güne kadar uzayabilir.

18 şubatta 2. aşılamayı yaptırdım. bugun 11. günüm yarın kan testi yaptırsam mı acaba? Fikirlerinizi alayım kızlar. Bir de ara ara kasık ağrım var. Bu tutmadığı anlamına mı geliyor?

Canım aynı gün yaptırmışız aşılamamızı, inşallah hayırlı haberler alırız,bütün evlat sahibi olmak için uğraşanlar arkadaşlarımız da inşallah

teşekkürler kızlar şu aşılama sonrası oyalanma metodları diye birşey olsada oyalansak. sanki mens olacak gibiyim. birazda delirecek gibiyim. eşim sen büyük hayal kırıklığı yaşıyacaksın diye korkuyorum diyor. konuşmamıza bile izin vermiyor sizin eşler nasıl ...?

18 şubatta 2. Aşılamayı yaptırdım. Bugun 11. Günüm yarın kan testi yaptırsam mı acaba? Fikirlerinizi alayım kızlar. Bir de ara ara kasık ağrım var. Bu tutmadığı anlamına mı geliyor?

evde idrar yap çıkar. Silik de olsa ama kanda da çıkar. Ama istersen 15 i günü bekle. Ben ilk aşılamam da 15. Günde kırmızıları gördüm.

bizimkinin tek dedigi şey olursa rabbimden olmassa gene rabbimden deyip cıkıo işin içinden cok soguk kanlı halbuki bebek için benden daha cok heves ederdi yaşım gecio deyip deyip...BİDE OYALANMAK İÇİN BİŞE BULAMDIM ÖLE NETTE DOLANIOM FİLM İZLİOM VS AMA COK UYUYORUM ÖLE BÖLE DEGİL SÜRKELİ OTURDUGMDANMI NEDİR GÖZÜMÜ AÇAMIORUM... NORMALDE GECE 1 DE YATIP SABAH 7 DE DİKİLİRİDM AYAGI AMA ÖLE DEİL GÖZLEİRM ACILMIO TÜM GÜN UYUSAM BİLE ÖLELİKLE GECİO ZAMAN..

Son düzenleme:
18 şubatta 2. Aşılamayı yaptırdım. Bugun 11. Günüm yarın kan testi yaptırsam mı acaba? Fikirlerinizi alayım kızlar. Bir de ara ara kasık ağrım var. Bu tutmadığı anlamına mı geliyor?

kan testi yaptır istersen idrarda cıkmaz daha beta hcg düşükte olsa kanda cıkma ihtimali var ama gec döllenme olduysa daha kanda bile cıkmaz düşüncem bu yinede sen bilirisn..

Ben üzülmiyceğime söz verdim o şartla yaptık aşılamayı tahlil gününü bile sormadı bilmiyo konuşmuyor yani üzülsemde gülmek zorundAyım erkekler aynı. Neyse çocuk diye başımın etini yese daha kötü olurdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…