- 24 Şubat 2013
- 385
- 82
- 53
beta hcg degeri 20.05 cıkmıs sanırımm 15. Günüydü daha
hoşgeldin hayırlı olsun 19 sbt da benim aşılamam
merhaba canım benimde 26 şubat saat 11 de aşılamam oldu sabırsızlıkla bekliyorum şimdi inşallah tutmuşturlar.. Canım sende hiç bi değişiklik var mı
Çok yüksek değilmiş hayırlısı inşallah
hg canım aramıza inşallah pozitif sonuc alırsın....
sedacann canımmmm ınsallah tutarda gelırsın sende arkamdannnn
işallah filizim işalalh ama o kadar umutsuzum ki. Sanırım hep negatife alıştım artık.
18 şubatta 2. aşılamayı yaptırdım. bugun 11. günüm yarın kan testi yaptırsam mı acaba? Fikirlerinizi alayım kızlar. Bir de ara ara kasık ağrım var. Bu tutmadığı anlamına mı geliyor?
18 şubatta 2. Aşılamayı yaptırdım. Bugun 11. Günüm yarın kan testi yaptırsam mı acaba? Fikirlerinizi alayım kızlar. Bir de ara ara kasık ağrım var. Bu tutmadığı anlamına mı geliyor?
teşekkürler kızlar şu aşılama sonrası oyalanma metodları diye birşey olsada oyalansak. Sanki mens olacak gibiyim. Birazda delirecek gibiyim. Eşim sen büyük hayal kırıklığı yaşıyacaksın diye korkuyorum diyor. Konuşmamıza bile izin vermiyor sizin eşler nasıl ...?
18 şubatta 2. Aşılamayı yaptırdım. Bugun 11. Günüm yarın kan testi yaptırsam mı acaba? Fikirlerinizi alayım kızlar. Bir de ara ara kasık ağrım var. Bu tutmadığı anlamına mı geliyor?
teşekkürler kızlar şu aşılama sonrası oyalanma metodları diye birşey olsada oyalansak. sanki mens olacak gibiyim. birazda delirecek gibiyim. eşim sen büyük hayal kırıklığı yaşıyacaksın diye korkuyorum diyor. konuşmamıza bile izin vermiyor sizin eşler nasıl ...?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?