Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlarrr bugün 4. Gün hiçbirşey hissetmiyorum yokmudur bu aşılamanın bulgusu falan. Bugun hafif akıntım olmaya başladı jeldenmidir nedir bilen tecrübe eden varsa yazsın lütfen.

ya daha cok erken belki ondandır akını bendede vardı ama jel kulanmadım ben jeldende olabilirr.. Telaş etme daha 4. Gündesin..

kızlarrr bugün 4. gün hiçbirşey hissetmiyorum yokmudur bu aşılamanın bulgusu falan. bugun hafif akıntım olmaya başladı jeldenmidir nedir bilen tecrübe eden varsa yazsın lütfen.

CNm hayırlı olsun öncelikle akıntı jelden meraklanma belirti falan yok 9. Gnün benim hala belirti yok sabretmek çok zor kendini oyala bi şekilde ama nasıl????????

kızlarrr bugün 4. gün hiçbirşey hissetmiyorum yokmudur bu aşılamanın bulgusu falan. bugun hafif akıntım olmaya başladı jeldenmidir nedir bilen tecrübe eden varsa yazsın lütfen.

daha çok erken canım 15 . günü adetin gelmezse idrar testi yap çift çizgiyi görürsün inşallah erken kan testi yapma derim ben çünkü ilaçlardan hcg değeri yüksek çıkabiliyor idrar testinden sonra kan testi ver .. ilaçlardan ve aşılama sırasında rahimin oynamasından ilk günden itibaren adet sancısı olur vucutta baş ağrısı göğüs şişliği ve kasık batması çok arkadaş var bu belirtileri yaşayıp adet olan ve bende dahil aynı bu belirtiler olup hamile olan o yüzden net bişey söylemek imkansız aşılamanın 15 .gününü bekle test yapmak için inşallah bebişin seninledir ve sıkı sıkı tutunmuştur ben gebe kaldım ama tutunamadı bebişim :( içini ferah tut dua et bol bol dinlen rabbim ol derse olur unutma ..

ya daha cok erken belki ondandır akını bendede vardı ama jel kulanmadım ben jeldende olabilirr.. Telaş etme daha 4. Gündesin..

merhaba canım sana doktor mu vermedi jeli.. niçin veriyor ya bana verdi ama kullanmakta zorlanıyorum kullanmasam sorun olur mu ki bilgin varmı bugün 3. günüm aşılama yapılalı

bende catlıcam fatma parçalı bulutluyum vallaha kasıkalrım cok agrıo basım agrıo :( kesin regl olucam ben :(sen nasılsın canm benm..

Cânim okuldayım aksilik arkadaş emekli oldu ders yüküm arttı yoruluyorum ama vakit geçiyor bugün benim adetimin 20. Günü seninde öyledir yaklaşık . Daha adet belirtisine çok var ümitsiz olma bu kadar kasık ağrım akşamları oluyor hareket ederken devamlı değil gmğüslerimi suğdıramıyorum bir yere akşamları daha şiş sanki ama aklım hep testte offffff of

mrb kızlar bende 26 şubatta saat 17:30 da aşılandım. sizlerle beraber gün saymak istiyorum.

merhaba canım benimde 26 şubat saat 11 de aşılamam oldu sabırsızlıkla bekliyorum şimdi inşallah tutmuşturlar.. canım sende hiç bi değişiklik var mı

cânim okuldayım aksilik arkadaş emekli oldu ders yüküm arttı yoruluyorum ama vakit geçiyor bugün benim adetimin 20. Günü seninde öyledir yaklaşık . Daha adet belirtisine çok var ümitsiz olma bu kadar kasık ağrım akşamları oluyor hareket ederken devamlı değil gmğüslerimi suğdıramıyorum bir yere akşamları daha şiş sanki ama aklım hep testte offffff of

benim reglimin 26. Günü bugun son 4 gün kaldı benm yumurtam 18. Gün catladı ...oyusden benm artık regl belirtileirm gelio ben 29 günde bir adet görüorum...benmde sağ tarfım baya batıo resmen .. :( evdede oturdugmdan vakit gecmio

merhaba canım sana doktor mu vermedi jeli.. Niçin veriyor ya bana verdi ama kullanmakta zorlanıyorum kullanmasam sorun olur mu ki bilgin varmı bugün 3. Günüm aşılama yapılalı

yok jel verilmedi ban tatlım jel blidigm kadarıla tutarsa bebek tutunması için veriolarmıs..

kızlar bi listemiz olsun mu burada beraber gün sayalım hamişlerimizle sevinelim hııımmm ne dersiniz.

İSİM YAŞ DENEME SÜRESİ KAÇINCI AŞILAMA AŞILAMA TARİHİ SONUÇ

Kelam 24 1.5 yıl ilk 26 Şubat Bekleme de

kızlar bi listemiz olsun mu burada beraber gün sayalım hamişlerimizle sevinelim hııımmm ne dersiniz.

Isim yaş deneme süresi kaçıncı aşılama aşılama tarihi sonuç

kelam 24 1.5 yıl ilk 26 şubat bekleme de

konu başında yapmışlar ama malesef kalmıs ölece düzenlemek gerek sürekli :)

merhaba canım benimde 26 şubat saat 11 de aşılamam oldu sabırsızlıkla bekliyorum şimdi inşallah tutmuşturlar.. Canım sende hiç bi değişiklik var mı

sabırlı olun dicemde anlıorum sizi bende cok feciydim ilk 5 gün bi belrti olsun die öle kendimi dinliodum ama benm basta beri kasık agrısı var 7 günden itibarende gögüsler şişti ve 5. Gün sanırm lekelenme gibi bişe gelmişti ve suandada kasık ve bas agrısı öldürüo ama ben galiba regl olucam...4 gün var regl olmama. O nedenle belirti beklemeyin adet belirtisile hamilelik belirtileri cok bensio :( rabbim elleirmiz boş cevirmesin inşallah...

mrb kızlar bende 26 şubatta saat 17:30 da aşılandım. sizlerle beraber gün saymak istiyorum.

benim reglimin 26. Günü bugun son 4 gün kaldı benm yumurtam 18. Gün catladı ...oyusden benm artık regl belirtileirm gelio ben 29 günde bir adet görüorum...benmde sağ tarfım baya batıo resmen .. :( evdede oturdugmdan vakit gecmio

Benim yumoşumuz 11. Gün çatladı çok erkendi o yüzden test sonucu nasıl etkilenir bilmiyorum 14. Günüm 25. Günü adetimin ?????

yani mecbur kullanacağım tutarsa işe yarayacak tutmazsa boş boşuna kullanmış olacağım yaaa..

öle düşünme inşallah bebişin seninldir sen doktoru n nedediyse uygula bana cok ilaçta verilmedi zaten klomen verdi günde 1 taneydi oda bide son gün çatlatma iğnesi 18. Gün transfer oldu...

Back