Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
adetine ne kadar var günün gelmeden lekelenme oduysa hala ümit var demektir. inşallah mutlu haber alırsın. ilk aşılaman mı senin de jeli 15 gün kullandın mı
canım adetim mart 1 veya 2 olması gerek evet ilk aşılamam daha 2 tane daha jelim var ne yapsam ki bi akıl ver

canım adetim mart 1 veya 2 olması gerek evet ilk aşılamam daha 2 tane daha jelim var ne yapsam ki bi akıl ver

canım benimde ilk aşılamam dün oldum çok fazla bilgim yok ama kanama tam gelmediyse jelini bitir adeti bekle inşallah gelmez daha 2-3 günün var

canım benimde ilk aşılamam dün oldum çok fazla bilgim yok ama kanama tam gelmediyse jelini bitir adeti bekle inşallah gelmez daha 2-3 günün var

saol canım bende öyle düşünüyorum.seninde aşılaman hayırlı olsun inş.tutar saglıkla kucagına alırsın

bende iyiyim canım,martta 3.aşılamamı olucam bende oda tutmazsa laparaskopi ve histeraskopi olucam bunlardan temiz çıkarsam tüp bebek düşünüyoruz canım.benim aşılamalarım tutmadı,inşallah senin aşılaman tutar canım,seninki 3 martta belli olucak heralde hesabıma göre o tarih oluyo,umarım bebişin seninledir kuzum...

evet canım bende öyle umuyorum inş benimledir kendimi öyle teselli ediyorum.dualarınızı bekliyorum burdan o güzel haberi vermeyi o kadar çok istiyorum ki inş canım inş.son aşılaman olur bebegin tutunur

canım sendemi aşılama yaptırdın?ne zaman yaptırdın ve ne zaman test tarihin?bir an yanlış mı yazdım dedim ben straw a cevap yazmıştım sen ileti yazmışın olsun sonuçta ortak noktamız var,senin sorunun neydi?

canım benim aşılamada 14.günüm adet olacakmışım gibi agrılarım var.benim sorunum sol tüpüm tıkalı bide rahimde perde vardı ameliyat oldum ondan kurtuldum şükür.bide bugün kahverengi lekem gelince tutmadıgını düşünüyorum

inşallah yerleşme kanamasıdır canım,aslında buğün test gününmüş yaptın mı idrarda test,eğer buğün adet olmazsan yarın test yap muhakkak

inşallah yerleşme kanamasıdır canım,aslında buğün test gününmüş yaptın mı idrarda test,eğer buğün adet olmazsan yarın test yap muhakkak

canım aşılama yapıldıgı günden sayarsam 14 jeli kullanmaya başladıgım günden sayarsam 13 bugün idrar testi yaptım negatif çıktı

hmmmm belki geç döllenmedir bilemeyizki,sen yinede moralini bozma hakkında hayırlısı olsun canım,umarım geç döllenmedir ve hamişsindir..benim çıkmam lazım sonra devam ederiz....

amin arescim aminnn benim daha 3 gün oldu geçmek bilmiyor zaman

2.5 yıllık evliyim bende aranıza yeni katıldım 2 aylık evliyken düşük yaptım o günden beri takip ediyorum siteyi benim yumurta tembelliğim var adetlerim düzensiz klomenler çatlatma iğneleri kullnadım aralıksız ve fayda etmedi ve sonunda aşılamaya karar verdik konusunda bi uzmana başvurduk iğnellerimi aldım ve başlamak için adetin 2. günü gel ddi dr um benim gbi olanlara yardım etsin rabbim

geçmiş olsun canım. inşallah herşey yolunda devam eder. istanbuldanmısın

merhaba arkadaşlar.. 2012 mayıs' ta dusuk yapmistim. daha sonra klomen tedavileri , iğneler ve en son 2 kez aşılama yaptım... bugun aşılamanın 12.gunu ve kan testi sonucu 0.326.. dr' u aradım "kesin hamile değilsin, gel tüp bebeğe başlıyalım" dedi... kafam çok karışık... ne dersiniz? son 1 kez daha aşılama deniyim mi?

merhaba canımm...ben de takılıyorum arada buraya...benim de ilk aşılamam yarın da test günümm...ama negatif sonuç alıcazz sanırımmm fazlasıyla adet belirtilerimm var...nacizane fikrim ikinci aşılamadan sonra üçüncü aşılama deneme derim...tabiyaş faktörü de önemli ayrıca kaç yıllık evlisin...ama yinede varsa durumun iyi bir merkez de tüp bebekle devam et derim...ben 28 yaşımdayın 5 yıllık evliyim ve ikinci aşılama konusunda kararsızım...

82' liyim.. 2.5 yıllık evliyim. o düşüğüm olmasaydı, bu ay bebeğim kucağımda olacaktı moralim fena bozuk... tüp bebeğe geçicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…