Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benim 1 adet göbekten kan sulandırıcı iğnem(clexine 400) var bide progestan vajinal bölgeden ,kan sulandırıcı iğne bende tansiyon düşüklüğü yaptı sizdede aynı problemler varmı.bide tabi vitamin verdi+aspirin (çocuk aspirini)

Bna pazartesi günü antibiyotik verdiler aşılama sonrası tani. 2 gün ilşki verdi doktor perşembe gününden itibaren de progestan kullanmaya başlicam fitil olarak. 12martta kadar kullanıcam 12 sinde de test yaptırıcam

18 Şubat aşılama tarihim, bugün 9.günüm canım

Ayyy bn de bian önce 9 10. Günü görmek istiyorum :)). Canım günlük işlerini yapıyomusun. Dün bnm misafirim vardı biraz ev süpürdüm. E ayakta oluyosun doğal olarak Yoruldum biraz. Siz nasıl gününüzü geçiriyosunuz. Bnm ir de igara içme derim var azalttım ama sıkıntıdan arada kafam atıyo aklıma geliyo tüttürüyom vallahi :)

meraba canım nasılsın görüşmeyeli,aşılaman hayırlsı olsun çok mutlu oldum inşallah bebişin seninledir,en erken 10.gün de belli oluyo diye biliyorum canım haberin olsun,az kalmış 14.güne ..

merhaba kızlar benim de dün ilk aşılamam gerçekleşti. inşallah olur ben biraz ümitsizim yaaaa eşimin sperm yıkamasında hızlı ileri hareketli sayısı 0 çıkmış yavaş ileri 48 bu durum beni ümitsizleştirdi bu durumda şansım varmıdır doktor da test sonuçları ile ilgili hiç bişey demedi sizce olur mu böyleyken de

Ayyy bn de bian önce 9 10. Günü görmek istiyorum :)). Canım günlük işlerini yapıyomusun. Dün bnm misafirim vardı biraz ev süpürdüm. E ayakta oluyosun doğal olarak Yoruldum biraz. Siz nasıl gününüzü geçiriyosunuz. Bnm ir de igara içme derim var azalttım ama sıkıntıdan arada kafam atıyo aklıma geliyo tüttürüyom vallahi :)

İnşallah hayırlı sonuç alırsın ama o sigara illetini içmesen daha iyi olurdu tabi herkezin kendi zevk ve kararı ama içme bence

Canım aslında ilk günler daha güzeldi çok daha fazla ümit oluyor insanın içinde, günler yaklaştıkça belirti aramaya başlıyorsun, olsa bir türlü olmasa bir türlü , ilk gün aşılamadan sonra 1,5 saat yattım hastanede, evde de tüm gün yattım, ertesi gün işe başladım mecburen,ama eve geldiğimde her zaman ki işleri mecburen yaptım fazla yorulmamaya gayret ederek, ben de süpürdüm mecburen yapıyoruz, sigara içmemeye de gayret et diyeceğim canım ama kolay değil elbetteki önce kendin için sonra da bebeğin için azaltarak minimuma indir,yavaş yavaş bırakırsın belki canım

meraba canım nasılsın görüşmeyeli,aşılaman hayırlsı olsun çok mutlu oldum inşallah bebişin seninledir,en erken 10.gün de belli oluyo diye biliyorum canım haberin olsun,az kalmış 14.güne ..

Ayy canım merhaba iyiyim ne zamandır giremedim,iğneler iş güç derken, çok sağol ,çok teşekkür ederim, az kaldı evet canım, bakalım umutlu olmaya gayret ediyorum, belirti falan da olmayınca üzülüyorum, sen nasılsın ?

Amanın maşallahh ben cıktım topik canlanmış :)) 12. Gün belli olio dediler ama ne kadar şansızım ben ya pazara denk gelio :) eczanden test bile alamam yane :) neyse 13. Gün giderim saglık ocana yapcak bişe yok :)
bide dün gece ilk kes rüyamda konusmusm ne kadar cok kafama taktımsa artık eşime diomuşm aşkım kalk bebeğiiz olcak hahaha oda yüzüme bakıommuş nedio bu diye dioki bi baktım uykunda konuşuosun habire dio hahaha amany arabbii... Hadi bugunde hamiş haberleri alırız inşallah yüzümüz güler bari :)))

benim 1 adet göbekten kan sulandırıcı iğnem(clexine 400) var bide progestan vajinal bölgeden ,kan sulandırıcı iğne bende tansiyon düşüklüğü yaptı sizdede aynı problemler varmı.bide tabi vitamin verdi+aspirin (çocuk aspirini)

clexine 400 bu kan sulandırıcıyı ben ameliyat oldum o sıralar 1 ay sabah aksam vurulmustum evet tansiyon düşüklüğü ve baş dönmesi yapıo...

merhaba kızlar benim de dün ilk aşılamam gerçekleşti. Inşallah olur ben biraz ümitsizim yaaaa eşimin sperm yıkamasında hızlı ileri hareketli sayısı 0 çıkmış yavaş ileri 48 bu durum beni ümitsizleştirdi bu durumda şansım varmıdır doktor da test sonuçları ile ilgili hiç bişey demedi sizce olur mu böyleyken de

hayırlı olsun canım inşallah tutar.. ümdini de yitirme dua et rabbim herşeyi görendir bilendir...

inşallah canım emeklerimiz boşa gitmesin,crinone jel kullanıyorum her sabah ,artık onu bile kullanmak istemiyorum, boşu boşuna kullanıyorumuşum gibi geliyor, ilk günler bende çok fazla gaz ve şişkinlik vardı,karnım şiş geziyordum ama 9.gün bugün bir iki gündür hiçbir şey yok,rüyamda regl olduğumu gördüm daha önceki aylarda da gördüğümde hep regl olmuştum :( herhalde olmadı diyorum :(

öle deme belirti şart değil.. Cok kiş var hiç bi şey hisetmeden hamile oldugnu öğrenen.. Iyi düşün rüyalarda zaten düşündüklerimizden etkilenio sabah ne yapıosa rüada ona göre görüos zaten büyk ihtimalle yane rüyalara göre kötüye yorma...

kaçıncı günüevde idrar testi yapmıştın? Silik çıkmış demişsinya.bide benim dün gece kahverengi lekelenmem geldi bugün bişey yok bende çok korktumbugün 14 ügünüm sanki heran regli olcak gibiyim :((((

kan testi yaptır bence gidip geç döllenme olduysa lekelenme olabiliyomus ki bendede oldu gerci benmde pek ümidm yok regl sancısı gibi sancı cekiorum ifss bacaklarım bile agrıo.. 14 günündeysen cıkar snein artık git kan tahlili ver..

kan testi yaptır bence gidip geç döllenme olduysa lekelenme olabiliyomus ki bendede oldu gerci benmde pek ümidm yok regl sancısı gibi sancı cekiorum ifss bacaklarım bile agrıo.. 14 günündeysen cıkar snein artık git kan tahlili ver..

Ares ares ya bugün 8. Gün idrar testi yaptım dayanamayıp hani paylaşmışlar ya sitede 8. Gün silik çıktı falan diye hiç bişi yokya ümidim kırıldı. Biraz da kırılsın diye yaptım belki de çokümitleniyodum yaşım gereği zayıf bir ihtimalimvar zaten . Alıştırıyım kendimi yok diye de varsa sevinirim nasılsa bi de yedektest aldım bakalım nezamanyaparım:((((((((

ares ares ya bugün 8. Gün idrar testi yaptım dayanamayıp hani paylaşmışlar ya sitede 8. Gün silik çıktı falan diye hiç bişi yokya ümidim kırıldı. Biraz da kırılsın diye yaptım belki de çokümitleniyodum yaşım gereği zayıf bir ihtimalimvar zaten . Alıştırıyım kendimi yok diye de varsa sevinirim nasılsa bi de yedektest aldım bakalım nezamanyaparım:((((((((

hay allah canını almasın fatmacım 8. Gün bide idrarda belli olması imkansız acıkcası zaten 7 ile 9 gün arası kana verilmeye baslıoki adet günün gectikten sonra idrara gecio beta hcg degeri :) midini kaybetme sakın.. Ben cok ümitli degilim acıkcası adet agrısı var bende gögüslerim şişti şimdi agrıo dokununca felan . Kasıklarım batıo galiba regl olucam :( ifss

hay allah canını almasın fatmacım 8. Gün bide idrarda belli olması imkansız acıkcası zaten 7 ile 9 gün arası kana verilmeye baslıoki adet günün gectikten sonra idrara gecio beta hcg degeri :) midini kaybetme sakın.. Ben cok ümitli degilim acıkcası adet agrısı var bende gögüslerim şişti şimdi agrıo dokununca felan . Kasıklarım batıo galiba regl olucam :( ifss

Bana diyene bak sen miye ümitsizsin ki ??? Bu bahsettiğin aynı zamanda gebelik belirtisi de ikisini ayıran bir belirti yok canm emin ol. 2 ay önce kimyasal gebelik yasadım 45 çıktı btahcg tek belirti sivilcelenmiştim bolca o kadar. ayrıca iğneler de şişiriyor benim de kasıklarım da ağrı var. hayırlısı bu arada Ben sperm hazırlattığım hastaneye uğradım bilgi veremiyorlarmış sinir oldum

Back