ben hergün gidemem ki hastaneye.. napsam ki..
bende kendim vuramamıştımm ilkinde komşum herr seferinde vurdu saolsun yinede vuramam şimdide olsa o komşumda taşındı napıam bilmiyorum....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben hergün gidemem ki hastaneye.. napsam ki..
canım, benim aşılamam da 24 ünde oldu, 7 ocak yani pazartesi 14. gün oluyor. o gün belli olur diye düşünüyorum. sence erken mi?:44:
Erkenmi bilmiyorumki canım doktorum 1 hafta sonra propesteron tahlili için kan ver salı günüde muayene için gel dedi zaten adetimi 13 ocakta bekliyorum değer düşük çıkarsa yok demektir en azından erken öğrenmiş olurum adetle beraber şok olmam :) inş sizde iyi haber alırsınız aşılamamız aynı gün olmuş heralde?
bu arada kızlar ben bugün adet oldum gibi.yani kahverengi leke gelmeye başladı çok az.ama araya hafta sonu giriyor.tekrar pzt gidicem doktora.bugün de gittim ama çok sıra vardı.muayene olmadım.bana sadece reçetemi yazdı.raporumuz çıkmış zaten.gonal f 450 gonal f 75 ve ovitrelle yazılmış.ama iğneyi nasıl yapacagımı falan bilmiyorum.pzt günü çok gec olmaz herhalde dimi?yani .bugün 1. güünüm diyebilirmiyiz acaba?çok az bi kahve rengi akıntı gelmiş.kafam karıştı:26: yoksa yarın 1 pzt 3 mü oluyor?
ayy hadi hayırlısı...inşallah olumlu sonuçlanır.hiç acımadı yani öyle mi?benim de ilk olacak tedirginim....o alet çok acıtıyormuş diye duydum.
canım bence de biraz erken degil mi kan tahlili için?bence doktorun yumurtanın çatlayıp çatlamadıgı için kan tahlili istiyor olmalı.yani yoksa aşılamanın 7. günü vucutta iğnelerden dolayı zaten hcg hormonu oluyor.bu hormon değeri aşılamanın 12. günü ortadan kalkıyor diye biliyorum.yine de haberdar et bizi.
bizi mutlaka haberdar et.seni de ekleyelim mi listeye?
maveraaaa eğer 12. gününse ve idrarda silik çıkmışsa sen hamişsin....
ben olsam yarın hemen acilde kan testi verirdim.hadi inşallah hamişliğin belli olurda ilk kutlamayı yaparızzzz![]()
offf valla iğneolayı zor...
eveettt elbette canim zahmet olmazsa. . . :) )
canım yaa inşallah dediğin gibidir ama bilmiyorum silik çizgi hemen anında çıkmadı ama yaa, bekleyince çıktı. pazartesiyi bekleyeyim yaa, zor duruyorum ama...beklemem lazımmmama adet olacak gibi de hissediyorum offf bilmiyorum yaa çok karışığım
:18::26:
![]()
Tam kanaman başlamadan 1.gün saymıyorlar hatta saat 12 den sonra olduysan ertesi günü 1.gün sayıyorlar cnm ama sen kendi dr.una da danış istersen..
Kendi kendine iğne yapamk biraz ürkütücü geliyor.ya yapamazsam ya ilaç boşa giderse ya yanlış yaparsam...neyse iyicer öğrencez artık başka şans yok.kar kış geliyor her gece de hastaneye gidemem ki.çalıştığım için gündüz yapma şansım da yok..bende kendim vuramamıştımm ilkinde komşum herr seferinde vurdu saolsun yinede vuramam şimdide olsa o komşumda taşındı napıam bilmiyorum....
Kendi kendine iğne yapamk biraz ürkütücü geliyor.ya yapamazsam ya ilaç boşa giderse ya yanlış yaparsam...neyse iyicer öğrencez artık başka şans yok.kar kış geliyor her gece de hastaneye gidemem ki.çalıştığım için gündüz yapma şansım da yok..
kızlar mrh.ben bugün sabah biraz mıyde bulantısıyla uyanınca dayanamayıp test yaptım aşılamam 26aralıkta oldu ve bugün 10.günüm.birinci çizgi net çıktı diğeri ise biraz bekledıkten sonra silik çıktı,sizce ne yapmalıyım.bazı arkadaşlar çatlatma iğnesinin etkisinden iki çizgi çıkabilir dıye yazmışlar,benimçatlatma iğnem 24 aralıkta vuruldu.hala etkısı devam edıyormudur sizce.inşşş hamileyimdir...
kızlar mrh.ben bugün sabah biraz mıyde bulantısıyla uyanınca dayanamayıp test yaptım aşılamam 26aralıkta oldu ve bugün 10.günüm.birinci çizgi net çıktı diğeri ise biraz bekledıkten sonra silik çıktı,sizce ne yapmalıyım.bazı arkadaşlar çatlatma iğnesinin etkisinden iki çizgi çıkabilir dıye yazmışlar,benimçatlatma iğnem 24 aralıkta vuruldu.hala etkısı devam edıyormudur sizce.inşşş hamileyimdir...
ben de doktor olmama rağmen kendi kendime yapamıyorum.arkadaşlarım çok gülüyor. valla batıramıyorum o iğneyi ya içim bi hoş oluyo. benim doktorum iğneyi öğlenleri yaklaşık olarak aynı saatlerde vurunmamı önerdi. hergün bir hemşireden rica ediyorum. haftasonu da eşim vuruyor. belki senin de eşin ya da bir arkadaşın yapabilir.
benim de bildigim 12-13 gün sürüyor etkisi..ay hadi bakalım bende heyecan yaptım.şu topiğin ilk hamişi kim olacak merak ediyorumhafta sonu girdigi için kan da veremezsin.sadece acilde verebilirsin.herhalde pzt günü hamiş günü olacak....maverada yaptıracak test
inşallah hamilesindir canım. iğneyi vurunalı 12-13 gün olmuş. artık etkisi kalmamıştır. bence kan testi yaptır.