• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Erkenmi bilmiyorumki canım doktorum 1 hafta sonra propesteron tahlili için kan ver salı günüde muayene için gel dedi zaten adetimi 13 ocakta bekliyorum değer düşük çıkarsa yok demektir en azından erken öğrenmiş olurum adetle beraber şok olmam :) inş sizde iyi haber alırsınız aşılamamız aynı gün olmuş heralde?

Evet benim de 29unda oldu..dr bana 14.gün kan testi yaptır dedi ilkini se öyle yapmıştı..ilkinde 15.gün regl olmuştum..hayırlı haberler alırız inş..ben yanılmamak adına 14 ü beklicem..zaten bir iki gün önce regl belirtileri başlar bende..bi iki sivilce bi de nutella krizi varsa üzülmeye başlarım..

bu arada kızlar ben bugün adet oldum gibi.yani kahverengi leke gelmeye başladı çok az.ama araya hafta sonu giriyor.tekrar pzt gidicem doktora.bugün de gittim ama çok sıra vardı.muayene olmadım.bana sadece reçetemi yazdı.raporumuz çıkmış zaten.gonal f 450 gonal f 75 ve ovitrelle yazılmış.ama iğneyi nasıl yapacagımı falan bilmiyorum.pzt günü çok gec olmaz herhalde dimi?yani .bugün 1. güünüm diyebilirmiyiz acaba?çok az bi kahve rengi akıntı gelmiş.kafam karıştı:26: yoksa yarın 1 pzt 3 mü oluyor?

Tam kanaman başlamadan 1.gün saymıyorlar hatta saat 12 den sonra olduysan ertesi günü 1.gün sayıyorlar cnm ama sen kendi dr.una da danış istersen..

ayy hadi hayırlısı...inşallah olumlu sonuçlanır.hiç acımadı yani öyle mi?benim de ilk olacak tedirginim....o alet çok acıtıyormuş diye duydum.

Hiç korkmayın hiç acımıyor yeterki rahat olun..sadece hafif bir sinek ısırığı gibi..benim ilk aşılamanın gecesi ağrım olmuştu o da regl ağrısı gibi..bunda o bile olmadı..

canım bence de biraz erken degil mi kan tahlili için?bence doktorun yumurtanın çatlayıp çatlamadıgı için kan tahlili istiyor olmalı.yani yoksa aşılamanın 7. günü vucutta iğnelerden dolayı zaten hcg hormonu oluyor.bu hormon değeri aşılamanın 12. günü ortadan kalkıyor diye biliyorum.yine de haberdar et bizi.

bizi mutlaka haberdar et.seni de ekleyelim mi listeye?

maveraaaa eğer 12. gününse ve idrarda silik çıkmışsa sen hamişsin....:49::49::49::49:
ben olsam yarın hemen acilde kan testi verirdim.hadi inşallah hamişliğin belli olurda ilk kutlamayı yaparızzzz:kkk:

eveettt elbette canim zahmet olmazsa. . . :) )

offf valla iğneolayı zor...

Başta dr kendin vurucan diyince ben de korkmuştum ama çok basit..insülün iğneleri gibi..85 yaşında eşimin teyzesi bile iğnesini kendi yapıyorsa ben de yaparım dedim ve yaptım;) bildiğimiz iğne gibi değil,incecik ucu var..bir kere yaparsan gerisini de yaparsın..ilkini eşime yaptırmıştım diğerlerini kendim yaptım..

canım yaa inşallah dediğin gibidir ama bilmiyorum silik çizgi hemen anında çıkmadı ama yaa, bekleyince çıktı. pazartesiyi bekleyeyim yaa, zor duruyorum ama...beklemem lazımmm:( ama adet olacak gibi de hissediyorum offf bilmiyorum yaa çok karışığım:17::18::26::27::50::49::52::16:

benim bir arkadaşım tüm adet beliirtilerini yaşamıştı.hatta günlerce altında pedle dolaştı kesin olacam die ama bir bakti ki hamiş...inşallah seninde belirtiler ona çıkar

Tam kanaman başlamadan 1.gün saymıyorlar hatta saat 12 den sonra olduysan ertesi günü 1.gün sayıyorlar cnm ama sen kendi dr.una da danış istersen..

o zaman bugün 1.günüm.pzt 3. günüm oluyor yaşasın.bugün kanamam bsaşladı...ama ölüyorum yine sancıdan yaaaa:14:

Son düzenleme:
bende kendim vuramamıştımm ilkinde komşum herr seferinde vurdu saolsun yinede vuramam şimdide olsa o komşumda taşındı napıam bilmiyorum....
Kendi kendine iğne yapamk biraz ürkütücü geliyor.ya yapamazsam ya ilaç boşa giderse ya yanlış yaparsam...neyse iyicer öğrencez artık başka şans yok.kar kış geliyor her gece de hastaneye gidemem ki.çalıştığım için gündüz yapma şansım da yok..

Kendi kendine iğne yapamk biraz ürkütücü geliyor.ya yapamazsam ya ilaç boşa giderse ya yanlış yaparsam...neyse iyicer öğrencez artık başka şans yok.kar kış geliyor her gece de hastaneye gidemem ki.çalıştığım için gündüz yapma şansım da yok..

ben de doktor olmama rağmen kendi kendime yapamıyorum.:1:arkadaşlarım çok gülüyor. valla batıramıyorum o iğneyi ya içim bi hoş oluyo. benim doktorum iğneyi öğlenleri yaklaşık olarak aynı saatlerde vurunmamı önerdi. hergün bir hemşireden rica ediyorum. haftasonu da eşim vuruyor. belki senin de eşin ya da bir arkadaşın yapabilir.

kızlar mrh.ben bugün sabah biraz mıyde bulantısıyla uyanınca dayanamayıp test yaptım aşılamam 26aralıkta oldu ve bugün 10.günüm.birinci çizgi net çıktı diğeri ise biraz bekledıkten sonra silik çıktı,sizce ne yapmalıyım.bazı arkadaşlar çatlatma iğnesinin etkisinden iki çizgi çıkabilir dıye yazmışlar,benimçatlatma iğnem 24 aralıkta vuruldu.hala etkısı devam edıyormudur sizce.inşşş hamileyimdir...

kızlar mrh.ben bugün sabah biraz mıyde bulantısıyla uyanınca dayanamayıp test yaptım aşılamam 26aralıkta oldu ve bugün 10.günüm.birinci çizgi net çıktı diğeri ise biraz bekledıkten sonra silik çıktı,sizce ne yapmalıyım.bazı arkadaşlar çatlatma iğnesinin etkisinden iki çizgi çıkabilir dıye yazmışlar,benimçatlatma iğnem 24 aralıkta vuruldu.hala etkısı devam edıyormudur sizce.inşşş hamileyimdir...

:52::52::52:inşallah hamilesindir canım. iğneyi vurunalı 12-13 gün olmuş. artık etkisi kalmamıştır. bence kan testi yaptır.

benim de bildigim 12-13 gün sürüyor etkisi..ay hadi bakalım bende heyecan yaptım.şu topiğin ilk hamişi kim olacak merak ediyorum :-) hafta sonu girdigi için kan da veremezsin.sadece acilde verebilirsin.herhalde pzt günü hamiş günü olacak....maverada yaptıracak test

ben de doktor olmama rağmen kendi kendime yapamıyorum.:1:arkadaşlarım çok gülüyor. valla batıramıyorum o iğneyi ya içim bi hoş oluyo. benim doktorum iğneyi öğlenleri yaklaşık olarak aynı saatlerde vurunmamı önerdi. hergün bir hemşireden rica ediyorum. haftasonu da eşim vuruyor. belki senin de eşin ya da bir arkadaşın yapabilir.

aa senin dr olduğunu bilmiyordum.ne doktorusun? desene terzi sökügünü dikemezmiş :-) ya benim gündüxleri iğne vurunma şansım sıfır.ya sabah evden çıkmadan yapacam yada akşam eve gelince.eşim hiç beceremez iğne olayını.iş başa düştü napalım

benim de bildigim 12-13 gün sürüyor etkisi..ay hadi bakalım bende heyecan yaptım.şu topiğin ilk hamişi kim olacak merak ediyorum :-) hafta sonu girdigi için kan da veremezsin.sadece acilde verebilirsin.herhalde pzt günü hamiş günü olacak....maverada yaptıracak test

inşşşşş allahım nasıp eder hepımıze.bende pazartesı bi kan testı yaptırayım dıyorum.inşmaverayla burdan gusel haberlerımızı duyarsınız...

kızlar mrh size bişey sorcam ben 26.12.2012de saat 11:45teaşılama oldum.bugün itibariyle kaçıncı günümdeyim.10.günümmü 11.günümmü.kafam karıştıda ben 10.günüm diye test yaptım ama arkadaşım 11.günün dıyor

selam kızlar. . .

bu sabah aşılamam oldu şu an evde yatıyorum birz ağrım var inşaallah bu ay RABBİM CÜMLESİ İÇİNDE benim de muradımı verir inşaallah... bu arada biraz kan geldi ama sanıyorım yumurtalar çatladığı için yani iyi bir şey olan arkadaşlarda böyle olan var mı

şimdi günleri beklemek kaldı hayırlısıyla....hep dua ettim masadayken inşaallah rabbim hepimizn muradını verir

Back