Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım sen inşaallah hamilesin :)) müjdeyi ilk sen vereceksin topiğe... ben de bugün aşılamam oldu beklemedeyim ayın 20 si de benim tarihim olur inşaallahh :)) pazartesi güzel haberlerini bekliyoruz

canım sen inşaallah hamilesin :)) müjdeyi ilk sen vereceksin topiğe... ben de bugün aşılamam oldu beklemedeyim ayın 20 si de benim tarihim olur inşaallahh :)) pazartesi güzel haberlerini bekliyoruz

amin canım benim inşallah ...keşke dediğin gibi olsa...ama benim ümidim kırıldı, adet belirtileri var üstelik sivilcem de çıktı
inşallah hepimiz güzel haberler veririz canm

canm hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz.. ben de demiştim ya silik çıktı diye, bugün yaptığım testte ikinci çizgi yok denecek kadar azdı, bir de adet belirtileri başladı, sivilcem falan çıktı...moralman çökmüş durumdayım

hadi hayırlı olsun aşılaman...bundan sonra kendine dikkat edip o geçmeyen 14 günün geçmesini bekleyeceksin..inşallah bu beklemenin sonucu mutluluk olur...

Canım benim biraz tanınma korkum var da o yüzden branşı söylemiyorum. Kendin alışırsan en güzeli. Bu arada benim de pazartesi ilk aşılama olacak. Listeye ekler misin?
Bence 11. Gün
amin canım benim inşallah ...keşke dediğin gibi olsa...ama benim ümidim kırıldı, adet belirtileri var üstelik sivilcem de çıktı
inşallah hepimiz güzel haberler veririz canm

Canım tekrar gibi olacak ama adet ve hamilelik belirtileri aynı. Adet görünmeden umut kesilmez

tamam orkide.aynı korku bende de var tanınma korkusu yani.seni anlıorum yani.bu arada diğer bilgilerini de verirsen seni de listeye ekleyebilirim..pzt günü için Rabbim rasgetirsin işini.inş tutar.

karnım çok fena ağrıyor yaw...bu arada adaçayı içmeye başladım.adetin ilk 10 günü faydalı die duymuştum.diğer arkadaşlara da bilgi olsun

tamam orkide.aynı korku bende de var tanınma korkusu yani.seni anlıorum yani.bu arada diğer bilgilerini de verirsen seni de listeye ekleyebilirim..pzt günü için Rabbim rasgetirsin işini.inş tutar.

nazcım sen de mi doktorsun canım?

kızlar bişi daha sorcam.aşılamadan önce doktor eşlerinize ne kadar cinsel perhiz süresi verdi?

kızlar bişi daha sorcam.aşılamadan önce doktor eşlerinize ne kadar cinsel perhiz süresi verdi?

canım ideal perhiz süresi 3 veya 4 gün..daha azı da fazlası da iyi değil. benim eşiminki 3 gündü..

valla bize bu gece birlikte olun dedi. yarın sabah 5 te çatlama iğnesini vur dedi. aşılama da pazartesi 5 te olacak inşallah
1. aşılama, 7 ocak aşılama tarihi, 4 yıllık evli, 20 ocak test tarihi, vira bismillah rastgele kızlar

günaydın canım..nasılsın?
heyecan var mı yarın ilk aşılamanı yaptıracaksın dimi?
hadi hayırlısı...
inşallah ilk ve son aşılaman olur orkidecim

yani tuhaf bir şy. heyecanlıyım ama daha önce klomen kullandığımdaki kadar değil. hayırlısı olsun gerçekten. çok istiyorum. aslında 3 kez hamile kaldım ve 3 üde düştü. bu ilk ve son aşılama olur. daha da düşük yapmam inşallah. sen nasılsın, ne durumdasın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…