merhaba kızlar..nasılsınız?
bugün aşılamanın 12. günüydü, kan tahlili yaptırmamak için kendimi zor tuttum:26:
12. günde belli oluyormuş galiba. ama yine de pazartesiyi bekleyim dedim..
ama ne zor geçti arkadaş şu 15 gün...normalde su gibi akıp geçen zaman durdu sanki...
belirti olarak göğüslerim acımaya başladı, sol kasığımda ince bir sızı var, akıntım da çoğaldı...bunların hepsi adet belirtisi de olabilir tabi ama bilemiyorum..bekleyip göreceğiz..:18::18::18:
o zaman bugün 1.günüm.pzt 3. günüm oluyor yaşasın.bugün kanamam bsaşladı...ama ölüyorum yine sancıdan yaaaa
canım sen inşaallah hamilesin :)) müjdeyi ilk sen vereceksin topiğe... ben de bugün aşılamam oldu beklemedeyim ayın 20 si de benim tarihim olur inşaallahh :)) pazartesi güzel haberlerini bekliyoruz
kızlar mrh.ben bugün sabah biraz mıyde bulantısıyla uyanınca dayanamayıp test yaptım aşılamam 26aralıkta oldu ve bugün 10.günüm.birinci çizgi net çıktı diğeri ise biraz bekledıkten sonra silik çıktı,sizce ne yapmalıyım.bazı arkadaşlar çatlatma iğnesinin etkisinden iki çizgi çıkabilir dıye yazmışlar,benimçatlatma iğnem 24 aralıkta vuruldu.hala etkısı devam edıyormudur sizce.inşşş hamileyimdir...
selam kızlar. . .
bu sabah aşılamam oldu şu an evde yatıyorum birz ağrım var inşaallah bu ay RABBİM CÜMLESİ İÇİNDE benim de muradımı verir inşaallah... bu arada biraz kan geldi ama sanıyorım yumurtalar çatladığı için yani iyi bir şey olan arkadaşlarda böyle olan var mı
şimdi günleri beklemek kaldı hayırlısıyla....hep dua ettim masadayken inşaallah rabbim hepimizn muradını verir
Canım benim biraz tanınma korkum var da o yüzden branşı söylemiyorum. Kendin alışırsan en güzeli. Bu arada benim de pazartesi ilk aşılama olacak. Listeye ekler misin?aa senin dr olduğunu bilmiyordum.ne doktorusun? desene terzi sökügünü dikemezmişya benim gündüxleri iğne vurunma şansım sıfır.ya sabah evden çıkmadan yapacam yada akşam eve gelince.eşim hiç beceremez iğne olayını.iş başa düştü napalım
Bence 11. Günkızlar mrh size bişey sorcam ben 26.12.2012de saat 11:45teaşılama oldum.bugün itibariyle kaçıncı günümdeyim.10.günümmü 11.günümmü.kafam karıştıda ben 10.günüm diye test yaptım ama arkadaşım 11.günün dıyor
amin canım benim inşallah ...keşke dediğin gibi olsa...ama benim ümidim kırıldı, adet belirtileri var üstelik sivilcem de çıktı
inşallah hepimiz güzel haberler veririz canm
canım zahmet olmazsa listede ben de ismimi görmek istiyorum...:) şimdiden teşekkürler..:))
tamam orkide.aynı korku bende de var tanınma korkusu yani.seni anlıorum yani.bu arada diğer bilgilerini de verirsen seni de listeye ekleyebilirim..pzt günü için Rabbim rasgetirsin işini.inş tutar.
nazcım sen de mi doktorsun canım?
yok canım keşke olsaydım ama...benim meslek farklı biraz
kızlar bişi daha sorcam.aşılamadan önce doktor eşlerinize ne kadar cinsel perhiz süresi verdi?
bak şimdi...daha çok merak ettim:26:mesleğini söyleseydin bari şekerim, meslekten de tanımazlar heralde
valla bize bu gece birlikte olun dedi. yarın sabah 5 te çatlama iğnesini vur dedi. aşılama da pazartesi 5 te olacak inşallahkızlar bişi daha sorcam.aşılamadan önce doktor eşlerinize ne kadar cinsel perhiz süresi verdi?
1. aşılama, 7 ocak aşılama tarihi, 4 yıllık evli, 20 ocak test tarihi, vira bismillah rastgele kızlarMerhaba arkadaşlar...hadi gelin heyecanımızı burada paylaşalım birbirimize destek olalımben kısaca kendimden bahsedeyim.4 buçuk yıllık evliyiz.20 aydır da bebegimiz olmuyor.benim tüm tahlillerim yapıldı hsg dahil temiz çıktı.eşimin kan değerleri normal sperm tahlilleri çok degişkenlik göstermekle birlikte genel olarak sorunu morfoloji 0
bu değerle aşılama yapılır mı yahu dedik çapa tıp fakültesi erkek faktörü yoktur diye rapor verdi ve tabi ki aşılama yapılır dedi.ocak adetimle başlıyoruz.ilk defa aşılama yaptırcaz.benim hiç umudum yok.ama eşim umutlu...bakalım görelim neler olacak
veeee listemiz...
İSİM-----------YAŞ-----KAÇINCI DENEME--AŞI TARİHİ-----EVLİLİK SÜRESİ------------ TEST GÜNÜ----------SONUÇ
NAZ034---------31------------1------------???----------4 BUÇUK YIL---------------???----------------- BEKLİYOR
NEBF-----------32-------------3-------------------------4 BUÇUK YIL---------------???-----------------BEKLİYOR
BONCUK1985----27-------------2-------------------------10 YILnazar:)---------------???------------------BEKLİYOR
GAGE2211-------26------------?---------31ARALIK--------4 YIL----------------------???----------------BEKLİYOR
MAVERA19------27-------------?--------24 ARALIK--------4 YIL---------------------7 OCAK-------------BEKLİYOR
LİVELY----------31------------2--------17/18 OCAK------1,5 YIL---------------------???----------------BEKLİYOR
LİMONPORTAKAL-33-----------2---------28 ARALIK--------4 YIL----------------------???----------------BEKLİYOR
MELODİ1986-----26-----------2---------5 OCAK-----------6 YIL---------------------23 OCAK-----------BEKLİYOR
NURSERCİ-------29------------1--------26 ARALIK---------3,5 YIL-------------------15 OCAK-----------BEKLİYOR
ZEYSAN2013----33------------1---------???---------------3 YIL---------------------???----------------BEKLİYOR
MYSNOWGRAIN--24-----------1----------5 OCAK----------1,5 YIL--------------------???----------------BEKLİYOR
AYLİN333--------??-----------1----------29 ARALIK--------5 YIL---------------------???----------------BEKLİYOR
herkese günaydın
günaydın canım..nasılsın?
heyecan var mı yarın ilk aşılamanı yaptıracaksın dimi?
hadi hayırlısı...
inşallah ilk ve son aşılaman olur orkidecim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?