Bi umutla 14 subatta gidip yaptirdigim asilamamiz dun gece son buldu.. Okadar da umitliydim ki.. Ilk asilamamizdi, asilama yaptirdigimiz gunden beri esimle hep pozitif olduk,destek verdik birbirimize.. Beni hic kaldirmadi yataktan.. Hic is yaptirmadi.. Bir bardak bile tasimama izin vermedi.. Hep aklimdan diyodum okadar dinlenmeme , uzanmama.. Bebisim kesin tutunur bana.. Hic is yapmiodum ki nasi tutunmasin.. Ben yatiyorum o da yatacak karnimda diyodum.. Kendi kendime gulup seviniodum.. 3 gun oncesine kadar baktim goguslerim agriyo kasiklarim agriyo ama benim adet sancim hic olmazdi ki.. "Ah dedim! Tuttu mu bebegimiz nedir.. Agridan kivrandim.. Omrum boyunca bole goguslerim agrimamisti ki nerden bileyim ben.. Bide son gunumdu yarin.. Iki gun kala.. Olmadi.. Tutunamadi bebegim.. Butun bi gece agladim agladim.. Su an gozlerim sis vaziyette yaziyorum burda.. Esimi de gece gece uyandirdim.. Bitanem'i.. Ama nasi olur ya.. Tam da bugun tahlile gidicektik.. Acaba yerlesme kanamasi midir dedim.. Ama yok diyorum.. Ne alakasi var ya.. O simdi olmaz ki.. Aptallastim.. Son gun gelir mi bu diodum kendi kendime.. Niye geldin? Esimle dun gece konusuyoduk odamizda.. "Askim, bebegimiz bize kotu bi isaret vermedi bak bir gun kaldi.. Herhalde icinde su an senin.. Eger olursa 14 subat bebegi olacak.. Sevgi dolu.. Ask dolu bir bebegimiz olacak.. Sarildik birbirimize.. Seni beklioduk heyecanla benim mis kokulu bebegim olacaktin.. Tonlarca doktora gitmistik.. Ilaclarla tedavi olalim diye.. Asilamayi hep sona biraktik.. Bu 2 hafta sirf yattim uzandim.. Burda bazi arkadaslarimin adet oldugunu duyunca hep oturdugum yerden.."Allahim sen onlara sabir ver, yureklerindeki o dayanilmaz aciyi al.. Gozyaslarini sil onlarin.. Iclerine tekrar umut serp diyodum.. " olmadi benim minik bebegim.. Son gunu bize yaptigin saka olmadi.. Hani elimi karnima koydum devamli konustum belki ordasindir diye.. Annenin guzel kelimelerini, eger icimdeysen ve benim olacaksan bigun, dogdugun ilk gun o popondan isirip senelerin acisini cikarticagimi hic duymadin mi? Ama yine de isyan etmiyorum.. Ne gelirse Allah'tan.. Hayirlisi degilmis.. Ama Allah'im tamam isyan etmiyorum sana ama cok aci geliyo.. Son bir gun kala test yaptiricaktim artik.. Inanmistik.. Al icimdeki aciyi Allah'im.. Bana tekrar umit ver.. Umut serp benim ve hamile kalamayan arkadaslarimin icine.. Biliyorum herseyin hayirlisini verirsin sen.. Zamani degildi belki ama .. Icim aciyor iste..............
canım cok üzüldüm yazdıklarınada agladım valla..ama bukadar salma kendini bende ilk asılamam tutmadıgında cok üzülmüstüm cok aglamıstım ama adetin 3.günü dr gittiğimde tekrar bir umut oldu hatta idaha yaptırmıycam diyen ben 2.aşılamamıda yaptırdımda bekliyorum bile....rabbim sana ve eşine saglık sıhhat ve güç versinki bu zorlu yolları kolaylıkla atlatıp bebişine kavus insallah.isteyen herkez kavussun..bu sürec cok zor bir sürec ama arkadasım sabredip devam edicez bu yola ve O BEBEKLER BİZİMLE OLACAK CANIM...rabbim 2. asılamanda ikiz versin insallah sana...biran önce toparlanmaya calıs canım..bide eşini düşün biz burada konusup anlatıyoruz ya onlar napsın benim eşim kimseyle paylasmıyor ve hep içine atıyor onlarbizim üzüldüğümüzü gördükce kahroluyorlar daha cok üzülüyorlar lütfen toparlan..iyi düşün iyi olsun....canım...