Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ben de salı günü aşılama oldum aynı gün olmuşuz :) benim de 2. aşılamam. ilk seferinde çok rahat geçirmiştim benimde bu sefer ilk gün çok sancım oldu. dün de başım dönüyordu. bugün kendime geldim :)

merhaba , inşallah birlikte de aynı sevinçleri paylaşırız. ben de pkoluyum. demek ki herkes de farklı etkiler yapıyor benim diğerleri zordu bu kolay. 3 doktorum da farklıydı. bakalım inşallah eli uğurlu gelir bu doktorumun. tüp bebeğe geçmeden önce son kez bir daha deneyelim dedik. belki bu nedenledir psikolojik olarak çok rahatım. inşallah Allahım bu nasip eder..

kızlar merhaba bugün kan vermeme gerek kalmadı gece regl oldum... hayırlısı demekten başka birşey diyemiyorum artık... yarın kontrole gidicem doktoruma 3. aşılama istemiyoruz doktorda tavsiye etmemişti zaten muhtemlen 2 ay ara veririz hem bu arada kilo felan veririm biraz hemde vücudum dinlenmiş olur hayırlısıyla nisan mayıs gibi tüp bebek yaptırırz inşallah... kızlar dilerim sizin ki tutar allah hepimizin gönlüne göre versin...

arkadaslar bende okudum yazılanları.
kimilerine hap vermiş kimilerine bebek tutunması için jel benim drumda bana hiç bişey vermedi
vitamin hapı bile vermedi..
oooofffff bende degiştirsemmi drumu ooffffffffffff...
cnım her doktor farklı kımıne verıyor kımıne vermıyor ben pkolu oldugum ıcın belkıde verdı okadar hapı vıtamını vs
Canim bana da vermedi doktor.. Anlamadim diger arkadaslara nie hap vermis dr. Bende yazilanlari okudugumdan beri moralim bozuldu.. Yani simdi benim asilamam tutmicak mi ne alaka ama hapla yaa? Walla aradaki baglantiyi cozemedim.. Bnim dr. Sadece yat dinlen dedi.. Bide devamli ictigim bi folik asit vitamin hapim ar ama onu doktor vermedi.. Zaten hamile kalmak isteyen
Erin 3 ay incesinden icmeye baslamasi gereken bir vitamin folik asit.. O kadar.. Neyse yapacak biseyim yok beklicez haftaya kadar :(((
canım valla ben pkolu oldugum ıcın verdı sanırım vıtamın jel vs dusuk tehlıkem oldugu ıcın
asılaman nıe tutmasın canım kader kısmet bu ısler :)) uzulmee folık asıtı bende ıcıyorum bıde kan pıhtılasmasına karsı corasprın verdı

kızlar merhaba bugün kan vermeme gerek kalmadı gece regl oldum... hayırlısı demekten başka birşey diyemiyorum artık... yarın kontrole gidicem doktoruma 3. aşılama istemiyoruz doktorda tavsiye etmemişti zaten muhtemlen 2 ay ara veririz hem bu arada kilo felan veririm biraz hemde vücudum dinlenmiş olur hayırlısıyla nisan mayıs gibi tüp bebek yaptırırz inşallah... kızlar dilerim sizin ki tutar allah hepimizin gönlüne göre versin...
aaaaaaaaaaaaaaaa canım ya cokk uzuldummmmm :( ınsallah bır dahakı denemede kalırsın hamıs canımm :29::16:

dogru canım ama benim umudum yok

benim de hiç umudumm yokkk...zaten görücemmm kırmızılarııı 28 şubata kalmadan...şimdiden düşünüyorummm acaba 2. deneme de aşılama mı olmalı yoksa tüp bebek mi...SİZCEEE KIZLARRRR...

benim de hiç umudumm yokkk...zaten görücemmm kırmızılarııı 28 şubata kalmadan...şimdiden düşünüyorummm acaba 2. deneme de aşılama mı olmalı yoksa tüp bebek mi...SİZCEEE KIZLARRRR...

2 de tutmadıysa bence tüp e geç zaman kaybına neden oluyor veya 3 üncü denemeyide yaptıranlar oluyor karar senın

kizlar bi kac gun uzak kalmak istedim bu konudan.. cunku buraya her zaman girince aklimdan cikmiyor bebek mevzusu.. hos girsem de girmesem de aklimdan cikmiyor ya.. aranizdan birkac kisi 14 subatta benimle ayni gun asilama yaptirmissiniz.. Agriniz siziniz var mi? Bi belirti herhangi bise? Aslinda bana bu belirti aramalar cok sacma geliyor.. Bazilari yaziyo midem bulandi, kasiklarim agridi, istahim acildi.. Her bunye farkli.. Ama iste zaman da gecmek bilmiyor ki yaa.. Skintidan istahim acildi. Dukan diyetiyle 10 kilo verip ideal kiloma geldim 2 ayda.. Simdi verdigim butun kilolari alicam 1 haftada.. Stres yapma dedi dr. Inan bana cok etkiliyo dedi.. Iyi anladik etkilio da insanin elinde de sanki.. Bide ilac vermedi bana dr. Asilama sonrasi.. Bzilariniz ilac neden kullaniyor anlamadim.. Supheye dusurdu bu doktor beni yaa.. Zaten diken ustundeyim.. Hepten gerdi beni bu kadin.. Offfff :(((

ilaç bana da vermedi doktorum...21 şubatta progesteron testi istedi 60 çıktı...yumurta çatlamış dedi...sinir oldummm...belirtileri neden soruyoruz cannn...KORKUDAN...çünkü bende hep adet olmadan önceki beliritilerimm var...zaten olucam da...yoksa bu haftada hamilelik belirtisi olmazmış...fiziksel ve ruhsal olarak....keşke şu 1 hafta yani 14 şubatlılar bir araya gelsek bi kaynatsak bi kaynatsak...offff ne süper olurdu felekten bi hafta çalsak...

2 de tutmadıysa bence tüp e geç zaman kaybına neden oluyor veya 3 üncü denemeyide yaptıranlar oluyor karar senın

aslında ilk aşılama denemem bu...ama ikinciyi yaptırmıycamm sanırımm...tüp bebekle devam edicezzz ...tabi ben böyle düşünüyorum eşim de 2.yideneyelimm diyooo...böyle karı koca kafayı yedikkk...

asılamadan sora kacıncı gunun canım bende gorucem kırmızıları agrım var cok :(
benım bugun 10 gunum :31:
ben asılamayı bıdaha dusunuyorum
sorun kımde pekı sıızın?

asılamadan sora kacıncı gunun canım bende gorucem kırmızıları agrım var cok :(
benım bugun 10 gunum :31:
ben asılamayı bıdaha dusunuyorum
sorun kımde pekı sıızın?

benim aşılamada 8. günüm canım..benim de ağrımm varrr...sinirim bozuluyorrr çokkk olsam rahatlıycammm üzülcem elbette çokkk...ama yoluma devam edicemm en azından...biz de herhangi bi sorun yok çok şükür...nedeni belirlenemyen infertelite imiş..

benim aşılamada 8. günüm canım..benim de ağrımm varrr...sinirim bozuluyorrr çokkk olsam rahatlıycammm üzülcem elbette çokkk...ama yoluma devam edicemm en azından...biz de herhangi bi sorun yok çok şükür...nedeni belirlenemyen infertelite imiş..

bugün 5.günüm aşılamada ama inanılmaz gerginim bir sinir hali var üzerimde.göğüslerim acıyor.kasığımda batma.

filiz agrı vs yok fakat erken gebelik testinden baktım olumsuz sonuç :((((((((((((((((((((((((((((
:(((((((((((( benımde agrım cok yaaaaa off olucam bende adet yarın yapıcam test dayanamıyorum 11 gunum yarın aslında ama sılıkte olsa cıkıyormus :5:
Umduum hıc yok
ıns bıdakı denemeyeee olumlu sonucları alırız canım:16:

benim aşılamada 8. Günüm canım..benim de ağrımm varrr...sinirim bozuluyorrr çokkk olsam rahatlıycammm üzülcem elbette çokkk...ama yoluma devam edicemm en azından...biz de herhangi bi sorun yok çok şükür...nedeni belirlenemyen infertelite imiş..

anladım canım bendede pko var bunun yanında esımınde degerlerı cok ıyıyken asılama zamanı dusmus :2:
Hayırlısı dıyorum artık 10 gunum benımde yarına yapıcam test

bugün 5.günüm aşılamada ama inanılmaz gerginim bir sinir hali var üzerimde.göğüslerim acıyor.kasığımda batma.

cannn sen daha yolun başında sayılırsın...biz 14 şubatlılar yolu yarıladıkkk...haliyle geriliyoruzzz birazz sona yaklaştıkça...şimdi den stres yapma...eşine naz yap bol bol...istediğin herşeyi aldırrr, yaptır..ohhhh mis mis...ben çok yaptımm süper diii...

anladım canım bendede pko var bunun yanında esımınde degerlerı cok ıyıyken asılama zamanı dusmus :2:
Hayırlısı dıyorum artık 10 gunum benımde yarına yapıcam test

dua edicemm sanaa çok çokk...Rabbim gönlündekini nasip etsin inş...ne olursa olsunnn Rabbimden gelene boynumuz kıldan ince dimi filizcim...

dua edicemm sanaa çok çokk...rabbim gönlündekini nasip etsin inş...ne olursa olsunnn rabbimden gelene boynumuz kıldan ince dimi filizcim...

canımmm benımmm çokk saol bende dun gece bol bol dua ettım
rabbım bebegı olmayan herkeze nasıp etsın bununla sınamasın rabbım bızlerı :16:

filizimmm hiç aşılaması tutan yok ya ben yol yakınken geri mi dönsem acabaaaaaaaaaaaaaaa :5: :5: :5: :5: :5: :5: :5: :5: :5: :5: :5: :5: :5: :5: :5:

sacmalama kuzum yaa bak bızım topıkte fpgz asılaması tuttu pkolu bılıosun oda
dur bakalım allahtan umut kesılmezzzzzzzzzz
ne zamana gıdıcektın sen doktora?
Buarada ekledım he :9:

sacmalama kuzum yaa bak bızım topıkte fpgz asılaması tuttu pkolu bılıosun oda
dur bakalım allahtan umut kesılmezzzzzzzzzz
ne zamana gıdıcektın sen doktora?
Buarada ekledım he :9:

ewt fpgz gerçekten bize umut oldu.
ben doktora bu akşam gidiyorum canım.
tamam canım eklemene sevindim. ama ben seni ne zaman kabul edebilirim bilmiyorum. çünkü ewde net kesik. iştende faceye giremiyoruz. telden de nete giremiyorum. artık faceye girince kabul edicem arkadaşım. canım bu arada akşam eski testlerime baktım. ekim ayındaki aşılama tutmayınca biz beklemek istemiştik ya o zamndan beri dinlenmedeyiz. aralık ayında dr. um bendende e2 istemişti ama ne anlama geldiğini bilmiyordum. 497 çıkmı. (tedavi olmadığımız bir ayda) sence iyimi??

Back