- 18 Mart 2012
- 6.598
- 7
- 108
canım arkadasım 48 kılo cok zayıf ıdı glıforu ıctı ve tedavısız hamıle kaldı dogurdu suan bebısı 1 aylık oldu dusun yabnim doktorum önermedi içme dedi. Ben de içmiyorum. Ben zaten 47 kiloyum çok zayıfım.
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
valla en az 3 yada 4 gun dıye bılıyorum kuzum :44:bizimki 2 günlük perhiz di![]()
canım sanada geçmiş olsun ben 1-2 sene evvel glifor metformin kullandım hatta o ara kilo vermemede yardımcı sonra onunla alakalı değil galiba bir hamilelik tecrübem oldu ama malesef düşükle sonuçlandı.endokrin bölümüne gitmiştim bütün testlerim yapılmıştı insülin direnci vs. Ile ilgili hepsi temzi çıkmıştı ondan sonrada hiç kullanmadım hatta iyi aklıma getirdin doktora gittiğimde sorayım bi.çünkü ben geçen sene düşükten sonra gerek çok yemek gerekse sıkıntıdan 10 15 kilo arası aldım.boyum 175 kilom 77 felan![]()
saol canım .belkıde hamıs kaldıgında metformın sayesınde oldu canım bılemessın kı..
Ben veremedım ya kılo bu hapla 1 hafta mıgde bulantısı ıshal oldu sadece sora gectı ıcıyorum duzenlı sabah aksam 1000 mg 5 aydır duzenlı alıyorum 3 ay daha alıcam:)