Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
evet duynuştum rahim filmi çekildi zaten sonra ben adaçayı duydum oda açıyomuş sözde denedim bakalım belki de dedigin gibi açılmıştır beni çok rahatlattın güzel rabbim en kısa zaman da kucagına şirin bebekler verir inş

amin arkadasım amin rabbım hepımızın kucagını doldursunnn ınsallahhh
adacayınıda ıcme suan :34:

bu aralar peki yeme içme olarak uzak durduğunuz bişi varmı . mesela meyve çayı içme diyolar. bugün de bi arkadaşım portakal suyu içme dedi:)

tam aksıne protakal suyu ıcmen lazım c vıtamını canım :34:
ben herseyı yıyorum valla sadece maydonoz az tuketmeye calısıyorum

ay antin kuntin işte bi sürü şey:) ben de aldırmadım portakal yedim valla:) ben bi de eczacıyım ama hani başkası söylese saçmalamayın deyip güleceğim şeyler için acaba mı diye düşünüyo insan bazen:)

ay antin kuntin işte bi sürü şey:) ben de aldırmadım portakal yedim valla:) ben bi de eczacıyım ama hani başkası söylese saçmalamayın deyip güleceğim şeyler için acaba mı diye düşünüyo insan bazen:)

ben neler okudum ya ama bazıları mantıklı geliyo insana

yok canım ya herkesın dedıgını yaparsak ohooo halımız harap valla :))
aksıne arkadası asılama yaptırdı sut portakal suyu ıctı onun tuttu .
bende suan ıcıyorumda yıyorumda nasıp tabı herseyyyyyyyyyyyy son 3 gunum benımde
bugun persembe gecesı kızlar bol bol dua edın
ben bırazdan yasın faalan okuycammm

ben de haftasonu ailemin yanına gidip bir hafta orda kalacağım oyalanırım vakit geçer diye düşünüyorum :) gerçi bu progestan beni öyle bi sersem yaptı ki bişi düşünemiyorum bile :)

klomen depresif ve agresif yapmıştı beni. ben çocuk istiyomuyum diye sorgulayıp kocama sarıyodum devamlı. gonal f te tam tersi uysal kedi gibi yaptı:) kocam da diyor ki hocaya soralım da bunu hep vuralım sana :)

:( ama sende sorun yok kı dımı canım bende sorun var esımde yoktu ondada dusuk cıktı spemler yıkıldık yanı hareketlısı kactı?

bakalım sımdı prof buldum ona gıdıces asılamam tutmassa ılac takvıyesı yapıcaz
bıde esım strestende oluyor dıo ıste strestlı bıraz :2:

Dogru canım bende sorun yok haraketli sayısını açıkcası bilmiyorum eşimde evrakları herzaman için kilitli bir dolapta muhafaza ediyor bakmak isterdim fakat artık eşim işten geldigi zaman bakar söylerim :)

kizlar bi kac gun uzak kalmak istedim bu konudan.. cunku buraya her zaman girince aklimdan cikmiyor bebek mevzusu.. hos girsem de girmesem de aklimdan cikmiyor ya.. aranizdan birkac kisi 14 subatta benimle ayni gun asilama yaptirmissiniz.. Agriniz siziniz var mi? Bi belirti herhangi bise? Aslinda bana bu belirti aramalar cok sacma geliyor.. Bazilari yaziyo midem bulandi, kasiklarim agridi, istahim acildi.. Her bunye farkli.. Ama iste zaman da gecmek bilmiyor ki yaa.. Skintidan istahim acildi. Dukan diyetiyle 10 kilo verip ideal kiloma geldim 2 ayda.. Simdi verdigim butun kilolari alicam 1 haftada.. Stres yapma dedi dr. Inan bana cok etkiliyo dedi.. Iyi anladik etkilio da insanin elinde de sanki.. Bide ilac vermedi bana dr. Asilama sonrasi.. Bzilariniz ilac neden kullaniyor anlamadim.. Supheye dusurdu bu doktor beni yaa.. Zaten diken ustundeyim.. Hepten gerdi beni bu kadin.. Offfff :(((

arkadaslar bende okudum yazılanları.
kimilerine hap vermiş kimilerine bebek tutunması için jel benim drumda bana hiç bişey vermedi
vitamin hapı bile vermedi..
oooofffff bende degiştirsemmi drumu ooffffffffffff...

Canim bana da vermedi doktor.. Anlamadim diger arkadaslara nie hap vermis dr. Bende yazilanlari okudugumdan beri moralim bozuldu.. Yani simdi benim asilamam tutmicak mi ne alaka ama hapla yaa? Walla aradaki baglantiyi cozemedim.. Bnim dr. Sadece yat dinlen dedi.. Bide devamli ictigim bi folik asit vitamin hapim ar ama onu doktor vermedi.. Zaten hamile kalmak isteyen
Erin 3 ay incesinden icmeye baslamasi gereken bir vitamin folik asit.. O kadar.. Neyse yapacak biseyim yok beklicez haftaya kadar :(((
arkadaslar bende okudum yazılanları.
kimilerine hap vermiş kimilerine bebek tutunması için jel benim drumda bana hiç bişey vermedi
vitamin hapı bile vermedi..
oooofffff bende degiştirsemmi drumu ooffffffffffff...

Canım bende senle aynı gunn yaptım asılamamı..su an beklemedeyim zaman gecmek bilmiyor.. Kafama takmiyim diyorum ama aklim hep orda. Senin agrin falan var mi? Nasil hissediyosun kendini su an?

canım walla gögüslerim ağrıyo kasıklarım batıyo ama hafif.bide çok ilginç yumurta oluşan taraf sürekli agrıyo.bide belim ama arasıra agrı giriyo sanki bıcak saplıyolar öyle yani canım inş aşılamalarımız tutar

Back