evet duynuştum rahim filmi çekildi zaten sonra ben adaçayı duydum oda açıyomuş sözde denedim bakalım belki de dedigin gibi açılmıştır beni çok rahatlattın güzel rabbim en kısa zaman da kucagına şirin bebekler verir inş
amin arkadasım amin rabbım hepımızın kucagını doldursunnn ınsallahhh
adacayınıda ıcme suan
bu aralar peki yeme içme olarak uzak durduğunuz bişi varmı . mesela meyve çayı içme diyolar. bugün de bi arkadaşım portakal suyu içme dedi:)
bu aralar peki yeme içme olarak uzak durduğunuz bişi varmı . mesela meyve çayı içme diyolar. bugün de bi arkadaşım portakal suyu içme dedi:)
ay antin kuntin işte bi sürü şey:) ben de aldırmadım portakal yedim valla:) ben bi de eczacıyım ama hani başkası söylese saçmalamayın deyip güleceğim şeyler için acaba mı diye düşünüyo insan bazen:)
ay antin kuntin işte bi sürü şey:) ben de aldırmadım portakal yedim valla:) ben bi de eczacıyım ama hani başkası söylese saçmalamayın deyip güleceğim şeyler için acaba mı diye düşünüyo insan bazen:)
anne olana kadar psikopat olup çıkıcam:)
ama sende sorun yok kı dımı canım bende sorun var esımde yoktu ondada dusuk cıktı spemler yıkıldık yanı hareketlısı kactı?
bakalım sımdı prof buldum ona gıdıces asılamam tutmassa ılac takvıyesı yapıcaz
bıde esım strestende oluyor dıo ıste strestlı bıraz :2:
herkese ii gecelerrrrrr
slm bende 14 şubatta yaptırdım ilk aşılamamı beklemedeyim bakalım
arkadaslar bende okudum yazılanları.
kimilerine hap vermiş kimilerine bebek tutunması için jel benim drumda bana hiç bişey vermedi
vitamin hapı bile vermedi..
oooofffff bende degiştirsemmi drumu ooffffffffffff...
Canım bende senle aynı gunn yaptım asılamamı..su an beklemedeyim zaman gecmek bilmiyor.. Kafama takmiyim diyorum ama aklim hep orda. Senin agrin falan var mi? Nasil hissediyosun kendini su an?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?