canım arkadasım 48 kılo cok zayıf ıdı glıforu ıctı ve tedavısız hamıle kaldı dogurdu suan bebısı 1 aylık oldu dusun yabnim doktorum önermedi içme dedi. Ben de içmiyorum. Ben zaten 47 kiloyum çok zayıfım.
valla en az 3 yada 4 gun dıye bılıyorum kuzum :44:bizimki 2 günlük perhiz di
canım sanada geçmiş olsun ben 1-2 sene evvel glifor metformin kullandım hatta o ara kilo vermemede yardımcı sonra onunla alakalı değil galiba bir hamilelik tecrübem oldu ama malesef düşükle sonuçlandı.endokrin bölümüne gitmiştim bütün testlerim yapılmıştı insülin direnci vs. Ile ilgili hepsi temzi çıkmıştı ondan sonrada hiç kullanmadım hatta iyi aklıma getirdin doktora gittiğimde sorayım bi.çünkü ben geçen sene düşükten sonra gerek çok yemek gerekse sıkıntıdan 10 15 kilo arası aldım.boyum 175 kilom 77 felan
yıkama sonrasındaki sonuçlar sana verilen spermi gösteriyor zaten şırıngaya çekip hepsini veriyolar örnek dediğin de çok bişi olmuyo zaten 4-5 ml bişi
canım arkadasım 48 kılo cok zayıf ıdı glıforu ıctı ve tedavısız hamıle kaldı dogurdu suan bebısı 1 aylık oldu dusun ya
valla en az 3 yada 4 gun dıye bılıyorum kuzum :44:
saol canım .belkıde hamıs kaldıgında metformın sayesınde oldu canım bılemessın kı..
Ben veremedım ya kılo bu hapla 1 hafta mıgde bulantısı ıshal oldu sadece sora gectı ıcıyorum duzenlı sabah aksam 1000 mg 5 aydır duzenlı alıyorum 3 ay daha alıcam:)
arkadaşım bişe sorcam eşinden sperm alındıktan sonra bazı işlemlerden geçiyo ya o kagıtaki içine enjekte edilen sperm sayısımı yoksa eşinin sperm sayısımı
canım zaten yıkama sorasında enjekte edılıyor sperm çok az ml zaten
yıkama sorası sperm sayınız kac ıse okadar sana enjekte edılıyor canım d
canım benim sol tüp tıkalı bide aralık ayında perde ameliyatı oldum kısmet inş hepimizin ki tutarinşallah tutmuştur tutmaması için bi neden yok sadece kısmet artık .
saol teşekkür ederi seni de meşgul ettim kusura bakma hastanede sormazsan sölemiyolar benim de ilk deneyimim oldugu için bilmiyorum.burda iiki sizler varsınız çok şey ögrendim sizlerden çok teşekkür ederim
ikiz doğursakta bi daha bu işlerle uğraşmasak bari:)
ne demek canım bıldıgım kadar paylasıyorum benımde ılk asılamam :)
canım benim sol tüp tıkalı bide aralık ayında perde ameliyatı oldum kısmet inş hepimizin ki tutar
ya benim bi arkadaşım var tek tüpü yok . bir çocuğu spiralle korunurken oldu bir çocuğu prezervatifle korunurken oldu. doğum kontrol hapı ve ertesi gün haplarıyla korunarakta 5 tane kürtajı var. yani hiç ümitsiz olma. başka bi arkadaşımın iki tüpü de kopuktu tüp bebekle ikizleri oldu. uzaktan bi tanıdığımın aşılama ile üçüzü oldu . yani neler var valla. herşey olabilir her an :)
haklısın benim canımı sıkan tıkalı tüpüm oldugu taraftan 1 yumurta oluşmuş hamile kalma şansım cok az gibi geliyo bana
haklısın benim canımı sıkan tıkalı tüpüm oldugu taraftan 1 yumurta oluşmuş hamile kalma şansım cok az gibi geliyo bana
asıl tıkalı tupte yumurta olustuysa seevın canımmmacılmıstır mutlaka
hadi ya nasıl olur ki açılması yani
rahım fılmı sırasında tıkalı olan tüpler acılıyormus canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?