Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bnim doktorum önermedi içme dedi. Ben de içmiyorum. Ben zaten 47 kiloyum çok zayıfım.
canım arkadasım 48 kılo cok zayıf ıdı glıforu ıctı ve tedavısız hamıle kaldı dogurdu suan bebısı 1 aylık oldu dusun ya
bizimki 2 günlük perhiz di
valla en az 3 yada 4 gun dıye bılıyorum kuzum :44:

saol canım .belkıde hamıs kaldıgında metformın sayesınde oldu canım bılemessın kı..
Ben veremedım ya kılo bu hapla 1 hafta mıgde bulantısı ıshal oldu sadece sora gectı ıcıyorum duzenlı sabah aksam 1000 mg 5 aydır duzenlı alıyorum 3 ay daha alıcam:)

ya bilemiyorum işte insülinle ilgili hiç problemi olmayan bir insanın da bu hapı içmesi ne kadar doğru olur sonuçta şeker ilacı. inşallah hepimizin ki bu ay tutar da kurtuluruz bi sürü ilaç içmekten

arkadaşım bişe sorcam eşinden sperm alındıktan sonra bazı işlemlerden geçiyo ya o kagıtaki içine enjekte edilen sperm sayısımı yoksa eşinin sperm sayısımı

canım zaten yıkama sorasında enjekte edılıyor sperm çok az ml zaten
yıkama sorası sperm sayınız kac ıse okadar sana enjekte edılıyor canım d

canım zaten yıkama sorasında enjekte edılıyor sperm çok az ml zaten
yıkama sorası sperm sayınız kac ıse okadar sana enjekte edılıyor canım d

saol teşekkür ederi seni de meşgul ettim kusura bakma hastanede sormazsan sölemiyolar benim de ilk deneyimim oldugu için bilmiyorum.burda iiki sizler varsınız çok şey ögrendim sizlerden çok teşekkür ederim

saol teşekkür ederi seni de meşgul ettim kusura bakma hastanede sormazsan sölemiyolar benim de ilk deneyimim oldugu için bilmiyorum.burda iiki sizler varsınız çok şey ögrendim sizlerden çok teşekkür ederim

ne demek canım bıldıgım kadar paylasıyorum benımde ılk asılamam :)

canım benim sol tüp tıkalı bide aralık ayında perde ameliyatı oldum kısmet inş hepimizin ki tutar

ya benim bi arkadaşım var tek tüpü yok . bir çocuğu spiralle korunurken oldu bir çocuğu prezervatifle korunurken oldu. doğum kontrol hapı ve ertesi gün haplarıyla korunarakta 5 tane kürtajı var. yani hiç ümitsiz olma. başka bi arkadaşımın iki tüpü de kopuktu tüp bebekle ikizleri oldu. uzaktan bi tanıdığımın aşılama ile üçüzü oldu . yani neler var valla. herşey olabilir her an :)

haklısın benim canımı sıkan tıkalı tüpüm oldugu taraftan 1 yumurta oluşmuş hamile kalma şansım cok az gibi geliyo bana

rahım fılmı sırasında tıkalı olan tüpler acılıyormus canım

evet duynuştum rahim filmi çekildi zaten sonra ben adaçayı duydum oda açıyomuş sözde denedim bakalım belki de dedigin gibi açılmıştır beni çok rahatlattın güzel rabbim en kısa zaman da kucagına şirin bebekler verir inş

bu aralar peki yeme içme olarak uzak durduğunuz bişi varmı . mesela meyve çayı içme diyolar. bugün de bi arkadaşım portakal suyu içme dedi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…