Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

aşılama öncesi cinsel perhiz süresine dikkat ettinizmi?

e ama benim diliğim doktorunda söylediği akmaması için gece yatınca içine sıkıp uyumak:)

kesınlıkle yanlıs ıcındede yazar oku mutlaka bırıkme yapmaması ıcın devamlı heraket edıceksın yuruyceksın ben sabah uyanınca ılk ısım jelı sıkmak sonra evı topluyorum zaten:)) evde dolanıyorum

aşılama öncesi cinsel perhiz süresine dikkat ettinizmi?

ettık tatlım 3 gun perhiz
bızım hıkaye bıraz uzun cok karısık:)) bu sperm testlerınde cok yaptırdık bır ara 3 4 doktora gttık prof. Tutta renklı dooblerler cekıldı esıme
varıkosel dedı bır arıza doktor para ıcın amelıyat olucaktı nerdeyse:))
morfolojısı %6
sperm sayısıda 150 mılyondu
1 sene sonra ılk defa yaptırdk
42 mılyon yıkama sorası 12 mılyon
morfolojısıde %1

arkadaşım bişe sorcam eşinden sperm alındıktan sonra bazı işlemlerden geçiyo ya o kagıtaki içine enjekte edilen sperm sayısımı yoksa eşinin sperm sayısımı

Sen gene iiyisin canım 9 milyon sperm yılama sonrası 2'5 milyonla yapıldı bana

peki şimdi doktor ne diyor ürolojiye falan baktıracakmısınız

pko nun her çeşidinde glıfor kullanılmıyor. Mesela benim için gerek yok dedi sorduğum tüm doktorlar. Sizin kilonuz ne?

benım kılom 58 idi boyumda 1.68 hıcbır doktor onermedı zayıfsın dıye ıcme dedıler
ama ben kendım aldım ıctım ki bu ılacla hamıle kalan sayısını kendım bılıyorum bızım topıkte :) cogu kısı kaldı bununla duzenlı 8 ay ıcen her pkolu kadın hamıs kalabılır dıyor bu son doktorumdan oncekı doktor:))
1000 mg gunde 2 adet alıyorum hemde dusun
sımdı gıttıgım docent kadında verdı 2 adet ıcıyorum gunde
suankı kılom ıgneler tedavılerle 62 63

canım sanada geçmiş olsun ben 1-2 sene evvel glifor metformin kullandım hatta o ara kilo vermemede yardımcı sonra onunla alakalı değil galiba bir hamilelik tecrübem oldu ama malesef düşükle sonuçlandı.endokrin bölümüne gitmiştim bütün testlerim yapılmıştı insülin direnci vs. ile ilgili hepsi temzi çıkmıştı ondan sonrada hiç kullanmadım hatta iyi aklıma getirdin doktora gittiğimde sorayım bi.çünkü ben geçen sene düşükten sonra gerek çok yemek gerekse sıkıntıdan 10 15 kilo arası aldım.boyum 175 kilom 77 felan

arkadaşım bişe sorcam eşinden sperm alındıktan sonra bazı işlemlerden geçiyo ya o kagıtaki içine enjekte edilen sperm sayısımı yoksa eşinin sperm sayısımı

bilen varsa cevap verirmisiniz dr bişey demedide onun için size soruyorum kusura bakmayın

sen gene iiyisin canım 9 milyon sperm yılama sonrası 2'5 milyonla yapıldı bana
ama sende sorun yok kı dımı canım bende sorun var esımde yoktu ondada dusuk cıktı spemler yıkıldık yanı hareketlısı kactı?
peki şimdi doktor ne diyor ürolojiye falan baktıracakmısınız

bakalım sımdı prof buldum ona gıdıces asılamam tutmassa ılac takvıyesı yapıcaz
bıde esım strestende oluyor dıo ıste strestlı bıraz :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…