Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ben de aşılamamı 14 şubatta oldummm...beklemek zor gerçekten...hiç belirtin var mı...kasık ağrısı karın şişliği ve gaz sanki karnımda canavarlar var...bunlar benim adet belirtilerimmm aslında...korkuyorummm...sen nasılsınn....bu arada ben aranıza yeni katıldım..Rabbim hepinizin gönlündekini nasip etsin inş...

canım söylediklerinin hepsi bendede var.bende yeniyim inş aşılamalarımız tutar bu arada aşılaman hayırlı olsun güzel haberlerimizi burdan paylaşırız inş.

sen progestanı boşver aşılaman ile düşün olayı. hatta evde idrar testş varsa hemen bak şimdi. ben de progestan içiyorum aşılamadan sonra başladım ama hiç ara vermiycem regl olana kadar ya da gebe olduğumu öğrenene kadar içecekmişim

malesef evde idrar testi yok ama yarın sabah ilk işim işe gitmeden kan vermek olacak en azından sonuç ne diye beklemekten daha iyidir. sonucu muhtemeln öğleden sonra alırım alınca hemen yazarım sizede çok sağolun kızlar inanın çok bunalmıştım bugun. ben 1,5 sene önce kendiliğimden hamile kalmıştım hiç tedavi felan olmadan ama malesef 5.hfta sonunda düşük yapmıştım o gunden sonra ilk defa ağustosta klomenle tedaviye başladık.hayırlısını diliyoruz hep eşimle kısmetten ötesi yok bunu anladık.allahtan eşimin sonuçları çok iyi de o rahatlatıyor içimizi.hayatta herkesin bir sınavı var derler bizimkide bu galiba... inşallah hepimizin dileği gerçek olur yakın zamanda...

arkadaşlar merhaba ben ilk aşılamamı 21 kasımda yaptırdım tutmadı 2.yi ise biraz ara verdikten sonra 9 şubatta yaptırdım.pko olduğum için tek yumurtam anca gelişmişti çok umutlu değiliz ama yınede rabbime sığınıyoruz.yarın aşılamamın 12.günü olacak ama bir kaç gündür aralıklarla adet sancısı gibi sancım oluyor birde gaz oluyor onun için ümitli değilim ama yinede napıcamı bilemedim ben aşılama olduğum günden beri progestan içiyorum 10 gün kullanıp 7 gün arada adet olmam bekleniyor ve bugun 3.gün bitti yani doktorumun demesiyle 7.günde adet olmazsam kanda bakılacak ama 12. gün de belli oluyor yazmışsınız o da meraklandırıyor.

canım bence yarın kanda baktır benim de 7. günüm bekliyorum inş.seninkide benimki de tutmuştur sana dua ediyorum şimdi inş allahım kabul eder

canım söylediklerinin hepsi bendede var.bende yeniyim inş aşılamalarımız tutar bu arada aşılaman hayırlı olsun güzel haberlerimizi burdan paylaşırız inş.

aşılamadan sonra gebelikle ilgili olumlu ya da olumsuz bir belirti oluşmuyor maalesef. gaz sancısı kasık ağrısı klasik şeyler . içimi boş hissediyorum dolu hissediyorum diye birşey de yok. hiçbişi hissetmiyorum derken bir bakmışsınız gebesiniz :) o yüzden vücudunuzu dinlemeyin.

hayırlısı olsunnn inş...paylaşırımmm tabi bekleyen arkadaşlarıı heycanladırmak istemem ama zevkle paylaşırımmm...hatta tümm dünyayla bile paylaşırımmm...

aşılamadan sonra gebelikle ilgili olumlu ya da olumsuz bir belirti oluşmuyor maalesef. gaz sancısı kasık ağrısı klasik şeyler . içimi boş hissediyorum dolu hissediyorum diye birşey de yok. hiçbişi hissetmiyorum derken bir bakmışsınız gebesiniz :) o yüzden vücudunuzu dinlemeyin.

dogru canım ama benim umudum yok

canım bence yarın kanda baktır benim de 7. günüm bekliyorum inş.seninkide benimki de tutmuştur sana dua ediyorum şimdi inş allahım kabul eder

inşallah canım çok sağol yarın baktırıcam kanda tabii sabaha hasta olmazsam :) inanın herzaman giriyorum buraya ama yazamıyorum anlatamıyorum içimdekileri... her girdiğimde her yazılanları okuduğumda dua ediyorum hepimiz için...allah kabul eder inşallah hepimizin ki tutar...

inşallah canım çok sağol yarın baktırıcam kanda tabii sabaha hasta olmazsam :) inanın herzaman giriyorum buraya ama yazamıyorum anlatamıyorum içimdekileri... her girdiğimde her yazılanları okuduğumda dua ediyorum hepimiz için...allah kabul eder inşallah hepimizin ki tutar...

amin canım allah herkesin gönlüne göre versin

evet arkadaşım haklısın kafa kalmamış yarın 14.günüm. 3. gün olayı ise şimdi adetlerimi düzenli tutmak için yapılan bir tedavi yani hani bekarken veya çocuk düşünmezken doğum kontrol hapı veriliyorya ben ise çocuk istediğim için progestan içiyorum.normalde adetimin 14.günü başlayıp 10 gün içiyorum ve 7 gün ara veriyorum.bu ara verdiğim 7 gün içinde adet olmam bekleniyor eğer olmazsam gebeliğe bakılıyor kanda. benimde bugun ilaca ara vermemin 3. günü yani kanda baktırmam için 4 gün daha beklemem lazım. ama genelde ben hep bu 7. günde hasta oluyorum o yüzdende ümitlenemiyorum. biliyorum çok kafanızı karıştırdım ama inanın ben daha feci durumdayım kafam allak bullak...
Allah yardımcın olsun canım bende 5.5 yıllık evliyim bu aşılama işine başlayana kadar kafam ne rahattı ne stres ne sıkıntı aşılamayı olduğum günden beri bir ümitle bekliyorum kafamda ellitane tilkiyle yaşıyorum gerçekten beklemesi çok zormuş ama sen 14. gündesin ve az kalmış öğrenmene inşaallah olumlu bi sonuç alırsın bizede umut olursun hayırlı haberlerini bekliyoruz selam ve dua ile

belki de seninki normaldir.ama herhalde ilaçlr bunları yapıyo

Ben aşılamaya 1 hafta önce folbiol. Diye bir vitamin hapıyla başladım şuan aşılama sonrası halen bu ilaca devam ediyorum sadece bir vitamin ilacı bugün doktorumu aradım ilacı kesme devam et dedi siz ne ilacı kullanıyorsunuz ki ?

,inş pozitiftir bize haber verirsen mutluluguna ortak olmak isteriz negatif düşünme ama eger olmazsada hüznünede ortak oluruz ama inş hamişsindir

herkes doktoruna ve kendi sağlık durumuna göre çeşitli ilaçlar kullanıyor:) b12 ve folik asit kullananlar var ama benim doktorum hiç gerek olmadığını söylüyor. genel olarak bir de aşılama sonrası progesteron ağırlıklı şeyler kullanılıyor ya progestan hap ya da crınone jel olarak çünkü bunlar hamilelik için rahmi destekleyen şeyler. ben de progestan tablet kullanıyorum. bir de fazla yumurtladığım için ekstradan dostınex içiyorum ben ohss riskine karşı.

Ben aşılamaya 1 hafta önce folbiol. Diye bir vitamin hapıyla başladım şuan aşılama sonrası halen bu ilaca devam ediyorum sadece bir vitamin ilacı bugün doktorumu aradım ilacı kesme devam et dedi siz ne ilacı kullanıyorsunuz ki ?

bana sadece jel verdi crinone diye onu uyguluyorum eger bebek olmuşsa tutunması içinmiş

Back