2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

bizde sıkıntı eşimde sperm sayısı az bende bişey yok.işte bakalım 18inde başlıcaz tedaviye allah izin verirse de alıp gelcez bebişlerimizi

selam, diğer topicde yazmışsın ama yine de söyleyeyim dedim, mini tüp bebek tedavisinde her ay yapılabiliyor, yani ara vermeye gerek yok, bilgin olsun, araştırmaya devam edip, istanbulda mini tüp uygulayan var mı bulmaya çalış canım.

merhaba arkadaşlar bizde fulya bahçeci kliniğine gidiyoruz sorun eşimde.yarın güvenç beyle randuvumuz var benden istediği testleri göstereceğiz.eğer sorun çıkmazsa herhalde bende bu ay adetimle beraber ilaçlara başlayabiliriz.sizin tedaviniz ne zaman başlıyor doktorunuz kim.??

merhaba piti :) şimdiden hayırlı olsun.İnşallah Rabbim gönlündekini verir.Biz yarın güvenç beye gidiyoruz benim testlerin sonucunu göstereceğiz.benden hormon testleri istemişti.bizdeki sorun eşimde kromozom fazlalığı.bu arada yarın fulya bahçeci de olacak arkadaşlar var mı??

Selam arkadaşlar ben bugün başladım tedavime pkoluyum ben 2 ay önce ohss riski nedenıyle toplanan yumurtalarım donduruldu(39 yumurta toplandı ) dondurulan 10 adet embriyo bugün adetimin 2. günü cyloprognovayla başlandı endometrıum kalınlaştıgı anda transfer gercekleşicek heycanlıyım ve korkuyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun

Ne güzel ya ne kadar çok arkadaşlarımız fulya bahçeci ye gidiyor :) bende c.tesi kontrolle gideceğim bakalım histeroskopi sonrası rahimduvarımda güzel gelişmeler varmı. Eğer herşey yollunda giderse muhtemelen bu adetten sonra dondurulmuşlara başlayacağız :) 2013 bizim yıllımız olsun kızlar

ocak topiğinde ufak çaplı bahçeci başlığı açıldı.sunita arayişta medya ve ben piti...arkadaşlar ben ayın 9.da randevuda olucam aranızda o gün gelcek varsa haberleşelim.yumoş kontrollerinide yazalımki karşılaşma ihtimalimiz artsın...HADİ BAKALIM HEYECAN BASTI GELSİN BEBELER....:)))

kizlaaaaaarrrrr ben de ocak ayinda tup yaptiriyorum ve heyecan icindeyim

Kim değil ki
tedavinin hangi aşamasındasın şuan canım
adet olmayi bekliyorum var daha 12-13 gun olmama asilamalarim var basarisiz sebepsiz inf. dendi... her sey normal gorunuyor nasip ksimet bakalim. herkes icin hayirlisi olsun ben yeni gordum bu topici bi goz atayim once:))) tedaviye baslayanlara da bol sans dilerim mutlu haberleri alip alip seviniriz insallah

arkadaşlar yarın akşam becerebilirsem tablo oluşturcam herkes YAŞINI,TEDAVİ MERKEZİNİ,KAÇINCI DENEMESİ OLDUĞUNU,PROBLEMİNİ,TEDAVİYE BAŞLAMA TARİHİNİ yazarsa işim kolaylaşır. hem de birbirimizi takip etmemiz kolaylaşır.HEEE BİDE SONUÇ KISMI VAR ama onu yazmaya vakit var BEN HEPİMİZİN YERİNE KOCAMAN pozitifler yazcam o günlere az kaldı.

bende bugun basladm kizlarrr...
ilaclara basladik.. dua ediiiinnn uzun protokol uyguliycakmisiz.... o ne demek kiii???

hayırlısı olsun canım 15 tane süper valla yarın kaçını döllemişler öğreniriz bide ne zaman transfer olacak ayın kaçı dua edelim birbirimize

8 i döllenmiş sonraki gün yine aradılar bunlardan 5 i en iyi kalite diğer 3 ü orta kaliteymiş aslında transfer 3. gün olacaktı sonra kandaki progesteron daha önce yüksek çıktığından bir daha bakıp haber vericez dediler ve 5. gün transfer yapılmaya karar verildi sabırsızlıkla bekliyorum ilk deneme ve nelere dikkat etmem gerekiyor bilmiyorum, umutlanmaktan da korkuyorum biraz

Canım ben açılışı yaqpayım o zaman:

Yaş 33

Fulya Bahçeci (Mustafa Bahçeci doktorum)

ikinci denemem (ilk tuttu ama 10 haftalıkken kalbi durdu, şimdi dondurulmuşlara devam edeceğim)

Problem: kötü morfoloji ve bende de kan pıhtılaşma

Tarih: muhtemelen Ocak sonu, bu cumartesi kontrollüm var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…