bizde sıkıntı eşimde sperm sayısı az bende bişey yok.işte bakalım 18inde başlıcaz tedaviye allah izin verirse de alıp gelcez bebişlerimizi
Ben negatifi alınca hemen gittim doktora ama yumurta toplama işleminden sonra kalan folikuller kiste dönüşmüş 1 ay ara verildi Ocak sonu yada Şubat bası regl olunca yeni işlem başlayacak benim dondurulmusum yok sil bastan yapılacak.
Birde öğrendiğim kadarıyla en az 2 veya 3 ay rahmi dinendiriyorlar deneme sonrası benim yasımdan dolayı az ara veriliyor 1 ay sonra 2. Tedavi oluyor.
mrb piti arkadaşım bende bahçeci fulyada başlıyacağım tedaviye bugün adetim olması gerekiyor olursa hemen başlıyacağız sen tam olarak ne zaman başlıyorsun umarım ikimiz içinde hayırlısı olur canım
merhaba piti :) şimdiden hayırlı olsun.İnşallah Rabbim gönlündekini verir.Biz yarın güvenç beye gidiyoruz benim testlerin sonucunu göstereceğiz.benden hormon testleri istemişti.bizdeki sorun eşimde kromozom fazlalığı.bu arada yarın fulya bahçeci de olacak arkadaşlar var mı??merhaba arkadaşlar.ben kulübe daha yeni üye oldum.baktımki bir derdim var derman arıyorum en iyisi bu yolda yalnız olmadığımı bilmek dertleşmek hafifletir dedim.ilk defa tüp bebek deneyimi yaşayacağım ocak ayında sorun erkek infertilite...ben bahçeci fulyada tedaviye başlıcam.peki ya sizler?
merhaba piti :) şimdiden hayırlı olsun.İnşallah Rabbim gönlündekini verir.Biz yarın güvenç beye gidiyoruz benim testlerin sonucunu göstereceğiz.benden hormon testleri istemişti.bizdeki sorun eşimde kromozom fazlalığı.bu arada yarın fulya bahçeci de olacak arkadaşlar var mı??
umarım pozitif haberlerını cok duyarız bu bölümde:26:
kizlaaaaaarrrrr ben de ocak ayinda tup yaptiriyorum ve heyecan icindeyim
adet olmayi bekliyorum var daha 12-13 gun olmamaKim değil ki
tedavinin hangi aşamasındasın şuan canım
hayırlısı olsun canım 15 tane süper valla yarın kaçını döllemişler öğreniriz bide ne zaman transfer olacak ayın kaçı dua edelim birbirimize
bende bugun basladm kizlarrr...
ilaclara basladik.. dua ediiiinnn uzun protokol uyguliycakmisiz.... o ne demek kiii???
arkadaşlar yarın akşam becerebilirsem tablo oluşturcam herkes YAŞINI,TEDAVİ MERKEZİNİ,KAÇINCI DENEMESİ OLDUĞUNU,PROBLEMİNİ,TEDAVİYE BAŞLAMA TARİHİNİ yazarsa işim kolaylaşır. hem de birbirimizi takip etmemiz kolaylaşır.HEEE BİDE SONUÇ KISMI VAR ama onu yazmaya vakit var BEN HEPİMİZİN YERİNE KOCAMAN pozitifler yazcam o günlere az kaldı.