benim açıklanamayan infertilite ikinci tüp bebek denemem başkent hastanesi hulisi bey
Berna merhaba bende hulusi beyin hastasiyim sen ilk denemenide ordami yaptin?
canım pazar kesin belli olur ama ankara başkentte yaptırıyorum ilaçlar ve muayene hariç raporsuz 2600 doktorda hulusi zeyneloğlu çok duydum adını iyi bir doktor hastaları memnunbu ankarada hangi merkezi seçeceğimiz konusu herkes için bir soru işareti heralde..bizde karar veremedik..şuan için akay ve medicana ile görüştük..akay 3700 medicana memura 2700 normal 3000.. ama bize iyi bir labaratuar lazım(
yok canım başka doktor yapmıştı ama ulisi beyi çok övüyorlar konusunun uzmanıymış benim içme sindi sen hangi aşamadasın
Ben daha teshis asamasidayim su an adetin 21.gunu beklyorum degerker iyi cikarsa baslayacaz galiba.sen hangi asamadasin?
Bnm ikinci denemem aslinda mayis ayinda ilk tup bebek denemem oldu ..nasip degilmis bebis tutmadi beni..dondurulmus embryodan bugun uc embryo transferim oldu..bu sefer igne fln olmadim yumurta toplama yoktu..hakkimizda hayirlisi zor ve mesaketli bi surec ..nasip heesey kimi ilk demede olur kiminin beklemesi gerekior umudu yitirmeden sabirla azimle bekliyecegiz...butun arkadaslara burdan dua ediyorum...hersey elbet vakti gelince olucak ama koyvermek yok