2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

Merhabalar,
Yazılanları okuyunca bebek sahibi olma konusunda sorunlar yaşayanın sadece ben olmadığımı farkettim.
Geçtiğimiz nisan ayında Bahçeci Fulyaya gittim Halit beyle görüştüm.Birçok dr.la görüştüm ama ondan aldığım enerji beni çocuk sahibi olma konusunda daha da heveslendirdi.Çabuk pes eden ben, Halit bey sayesinde bu işe daha da sarıldım.Ancak Halit bey Bahçeciden ayrılmış.Teknolojik imkanlar ve laboratuarları açısından Bahçeci çok iyi bunun farkındayım,genetik tanılar açısından laboratuarlar çok önemli biliyorum; ama Dr.konusunda Halit beyden vazgeçmek zor geliyor.Taksim ALm.hst nasılsır bir fikrim yok.
yaklaşık 3 yıldır bu uğurda mücadele ediyorum ve birçok dr.a gittim bir dürü tetkik tahlil falan gerçekten yoruldum.4 kez hamilelik duygusunu tattım ama kucağım boş maalesef,1 kere tüp bebek denedim negatif(çok ilginçtir, bir neden söyleyemediler)şimdi tekrar tüp bebek deneyeceğim bu sefer İstanbul ama nerde alman hst.mi;Bahçecide mi bilemiyorum.
Taksim Alman hastanesinde daha önce deneyen var mı?
Fiyatlar konusunda da fazla bilgim yok.

Kafam biraz karışık....?

mrb arkadaşlar bende kayseride ilk tüp bebek tedavime baslicam sorun erkek infertilitesi bende hiçbir sorun yok ben 18 eşim 24 yaşında genc olmamızin da bi avantaji var ocak ayının başlarında baslicaz ama henüz hangi doktora gideceğim konusunda kararsızm yarın acibademde turgut aydınla bi ön görüşme yapacağım muhtemelen seçimim ondan yana olacaktır...

Herkese merhaba bende ANkara baskent hastanesi Dr Hulusi beye gidiyorum cok arastirmadan burada basladim ilk denemem henuz tetkik asamasindayiz adetin 21.gunu 4.kontrol icin gidicem ve degerlerim iyi cikarsa tedaviye baslayacagiz ALlah hepinize yavrularinizi saglikla kucaginiza almayi nasip eder insallah

arkadaşlar sewincimi paylaşmak istedim eşimde kullandığımız ilaçlar fayda gösteriyor galiba bir ay önceki testesteron 2.6 dan bır ay sonra 5.6 ya çıktı sıra üretim aşamasında inşallah yumoş günüme kadar %48 hareketlilik dahada artar ve sayımız 7 milyondan artar.

canım pazar kesin belli olur ama ankara başkentte yaptırıyorum ilaçlar ve muayene hariç raporsuz 2600 doktorda hulusi zeyneloğlu çok duydum adını iyi bir doktor hastaları memnun

yok canım başka doktor yapmıştı ama ulisi beyi çok övüyorlar konusunun uzmanıymış benim içme sindi sen hangi aşamadasın

Ben daha teshis asamasidayim su an adetin 21.gunu beklyorum degerker iyi cikarsa baslayacaz galiba.sen hangi asamadasin?

muslua topiğin ilk transferlerindensin...hadi bakalım seninle birlikte heyecanlı bekleyiş başladı.sürecin nasıl geçti bize biraz bahsedermisin?

Bnm ikinci denemem aslinda mayis ayinda ilk tup bebek denemem oldu ..nasip degilmis bebis tutmadi beni..dondurulmus embryodan bugun uc embryo transferim oldu..bu sefer igne fln olmadim yumurta toplama yoktu..hakkimizda hayirlisi zor ve mesaketli bi surec ..nasip heesey kimi ilk demede olur kiminin beklemesi gerekior umudu yitirmeden sabirla azimle bekliyecegiz...butun arkadaslara burdan dua ediyorum...hersey elbet vakti gelince olucak ama koyvermek yok

Muslua ve berna ikinizede bol sanslar ...Allah yardimciniz olsun. Umarim hersey yolunda gitmistir. Birsey sormak istiyorum yumurta toplama isleminde genelmi lokalmi anestezi yapiliyor ? Sonrasinda birkac gun dinlenmek gerekiyormu?

Jdeniz yumurta toplami islemi genel anestezi yle oldum bn lokal yaptirma ztn..orda dinleniorsun serviste cikmadan eve gidincdde dinlen mutlaka adrt agrisi gibi agrilarin oluyor..kabixlik sorunu olabilir ..yumurfan cok cikadsa mutlaka ckk du icmeye bak 4ltr en az doktoyun ayrintili anlatir ve aklina takilan herseyi dor..rabbimde hrpimize hayirlidi

geçmiş olsun inşallah bu defa bebişinz size sımsıkı tutunur. ben de ilk denememi yaptım bu ay ve 25 aralıkta maalsef negatif sonucunu aldım ( şimdi ocak 10-15 gibi adet olmayı bekliyorum. dr umla konuşcam tabi ama sizin de tecrübenizden yararlanmak isterim. acaba bu adetimden hemen sonra tekrar transfer yaparmı? dondurulmuş embriyom var. neye göre transfer işlemine karar veriyor dr lar acaba? hastanın isteğine göre mi yoksa dr mu karar veriyor? cevaplarsanız sevinirim.

Canim doktorum bana ikinci adetimle basliyabiliriz demisti..ben ama alti ay beklemek istedim..doktorun sana doyler en yakin tarih ne zmn olur diye..ama sen ne zmn piskolojik olarak hazirsan ozmn yaptir canim

merhabalar bende burada yeni sayılırım iğnelerim bitti yarın yumurta toplama yapılacak kısmetse, ilk denemem daha önce bir aşılama denedik olmadı gerçekten zorlu bir süreç ve sabır istiyor inş en kısa zamanda alırız güzel sonuçlarımızı, ayrıca paylaşımlar için çok teşekkürler... Allah yardımcımız olsun ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…