2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

Bende paylaşayım bilgilerimi
yaş 28
ankara HŞ klinik
Tüp bebek ilk denemem
sorunumuz morfoloji%0 çıkmasına rağmen doktorumuz problem yok sen kendiliğinden gebe kalırsın diyor ama bence sıkıntı burdan kaynaklanıyor
Beklenen adet tarihim 4 ocak ilk günü tedaviye başlıycaz

Tedaviye başlayan arkadaşların hepsinin Allah yardımcısı olsun bir an önce hayırlısıyla anne olmayı bize nasip ettin :KK49:

Selam kıslaaaar...

Şimdi doktordan geLdim hemen yazayım dedim..

Bugün adetimin 2.günü ve gittik tedavimize bugünden itibaren başladık..

Önce alttan muayene etti..Sonra ilaç kısmı anlatıldı işte nasıl vurulacağı falan..

Ben tabi heyecandan falan hepsini unuttum : ) ..Eşim yapacak zaten ona iyi dinle dedim..

Sağlık ocağından testler falan istendi..onları yarın halledicez inş..ilaca da bu akşam başlicaz..eşim 8 de gelcek sanırım saatin kaç olması önemli deilde her gün aynı saatte olması önemli diil mi kıslar ?

Ya benle aynı gün başlayan var mı tedaviye ?

Aslında bi çizelge falan ayarlansa da kim kimle beraber gidiyor takip etsek ?

__Eslem__
canım hayırlı olsun tedavi inş sonunda beklediğine kavuşursun Ben 4 ünde olmam gerekiyor normalde 6 sına kadar bekliycez bakalım hayırlısı. Bu arada sizin sorununuz neydi ve doktorun hangi ilaçlara başladı. aşılamada olduğu gibi gonal-f mi yani göbekten mi sadece yoksa başka iğneler ve ilaçlarda yazdı mı? tabi kişiye göre değişir ama merak ediyorum nasıl olacak diye doktorum bana 3 ilaç kullanmam gerektiğini söylemişti bakalım görecez burdan tedavilerimizi aşamalarını paylaşırız elbet ama işte sabırsızlık başa bela :KK1:

__Eslem__
canım hayırlı olsun tedavi inş sonunda beklediğine kavuşursun Ben 4 ünde olmam gerekiyor normalde 6 sına kadar bekliycez bakalım hayırlısı. Bu arada sizin sorununuz neydi ve doktorun hangi ilaçlara başladı. aşılamada olduğu gibi gonal-f mi yani göbekten mi sadece yoksa başka iğneler ve ilaçlarda yazdı mı? tabi kişiye göre değişir ama merak ediyorum nasıl olacak diye doktorum bana 3 ilaç kullanmam gerektiğini söylemişti bakalım görecez burdan tedavilerimizi aşamalarını paylaşırız elbet ama işte sabırsızlık başa bela :KK1:

Amin cnm inş hep beraber..

Bizim sıkıntıda erkek infertilitesi..sperm değerlerimiz düşük..varikosel ameliyetı olalı 2 sene oldu ama gebelik olmadı..

Valla şu anda ismini hatırlıyamadım cnm daha siftah yapmadık malum : ) kendileriyle pek samimi olamadık henüz : ) ..bi kalem şeklinde olan iğneden verdi bi de bi tane daha var ikiside göbekten yapılıyor ama bitanesini isterseniz kalçadan da yapabilirsiniz demişti..

Çoğunlukla eşim dinledi o kısmını..eşim yapacak çünkü iğneleri..

Bakalım bi başlayalım hayırlısıyla daha çok bilgilendiricem inş sizleri de..

Anlıyorum seni canım ya bende ilk aldığımızda iğneye bakamamıştım bile :KK9: Benimde iğnemi eşim yaptı hep şimdiye kadar biliyorum canım acımayacak ama yapamıyorum o küçücük şeyi kendime batıramıyorum. Tedavi süresince akşam oturmalarına gitmiyoruz malum hem aynı saatte vurulmak gerekiyor ve hemde eşimsiz yapamadığım için ev hapsi oluyor bize...... Bakalım görücez neler yaşıycaz hepsini paylaşırız sonra da inş hamilelik dönemimizi paylaşırız sonrada bebeklerimizin gelişimlerini :KK76:

Anlıyorum seni canım ya bende ilk aldığımızda iğneye bakamamıştım bile :KK9: Benimde iğnemi eşim yaptı hep şimdiye kadar biliyorum canım acımayacak ama yapamıyorum o küçücük şeyi kendime batıramıyorum. Tedavi süresince akşam oturmalarına gitmiyoruz malum hem aynı saatte vurulmak gerekiyor ve hemde eşimsiz yapamadığım için ev hapsi oluyor bize...... Bakalım görücez neler yaşıycaz hepsini paylaşırız sonra da inş hamilelik dönemimizi paylaşırız sonrada bebeklerimizin gelişimlerini :KK76:

Ay şu anda aynen içimi okudun..Yolda gelirken eşimle onu konuşuoduk tedavi süresi boyunca kimseye gidip gelmek yok mümkünse kimseyi çağırmak da yok..

Ama terslik ya işte illaki bişeyler denk gelir..Bi de biz tedavi süresini kimseye söylemedik umarım bu durumu devam ettirebiliriz : )

Biz akşam 8 de yapıcaz iğneleri .. misafirlik olsada çay saatine denk gelmesin diye :KK9:

Ya bu iğne işleri adetle beraber sanırım 3 hafta sürüyor değilmi ? az da değil umarım kimseye çaktırmadan hayırLısıyLa bitiririz tedaviyi :18:

canım biz ankaradayız ve ailelerimizden uzağız aşılamalarda hep bir bahanemiz oldu. Görevde yükselme sınavımız vardı hep ders çalışıyoruz dedik ve gezmelere gitmedik bakalım şimdi nasıl yaparız bilmiyorum bahaneler bulmaktan başka çaremiz yok. Tatlı kandırmacalar yapıcaz artık arkadaşlara şu dönemleri geçene kadar. Benim durumumu bir kaç arkadaşım biliyor yakın arkadaşım yani 3 kişi annem ve halam haberdar bu ay tedaviye başlayacağımıza eşimse kimselere söylemedi kendi tarafına da söylememi istemedi her ne kadar ordan bize baskı gelse de.... Bu arada aşılamada 12 ile 14 arasında değişmişti bu iğne vurma işi ama tüp bebekte durum değişiyor sanırım yumurta toplanıp transfer olduktan sonra bile devam ediliyor sanırım yakın arkadaşımda tüp bebek tedavisi gördü hatta bebeklerine 3 aylık hamileydi yine iğne vurulmaya devam ediyordu bu tedavi aşamasında kendi vurabildiği iğnesi vardı birde klinikten iğne vurması için biiri geliyordu garibim kımıldayamıyordu bile o çok sıkıntılı geçirdi bünyeden bünyeye değişirmiş inş biz güzel geçiririz bu dönemi

canım biz ankaradayız ve ailelerimizden uzağız aşılamalarda hep bir bahanemiz oldu. Görevde yükselme sınavımız vardı hep ders çalışıyoruz dedik ve gezmelere gitmedik bakalım şimdi nasıl yaparız bilmiyorum bahaneler bulmaktan başka çaremiz yok. Tatlı kandırmacalar yapıcaz artık arkadaşlara şu dönemleri geçene kadar. Benim durumumu bir kaç arkadaşım biliyor yakın arkadaşım yani 3 kişi annem ve halam haberdar bu ay tedaviye başlayacağımıza eşimse kimselere söylemedi kendi tarafına da söylememi istemedi her ne kadar ordan bize baskı gelse de.... Bu arada aşılamada 12 ile 14 arasında değişmişti bu iğne vurma işi ama tüp bebekte durum değişiyor sanırım yumurta toplanıp transfer olduktan sonra bile devam ediliyor sanırım yakın arkadaşımda tüp bebek tedavisi gördü hatta bebeklerine 3 aylık hamileydi yine iğne vurulmaya devam ediyordu bu tedavi aşamasında kendi vurabildiği iğnesi vardı birde klinikten iğne vurması için biiri geliyordu garibim kımıldayamıyordu bile o çok sıkıntılı geçirdi bünyeden bünyeye değişirmiş inş biz güzel geçiririz bu dönemi

Canım o pıhtı iğnesi olmasın..pıhtılaşma sorunu olanlar gebeliği boyunca o iğnelerden vurulmaları gerekiyormuş..

Yoksa tüp bebek tuttumu ondan sonrası normal gebelik gibi seyredermiş..

Of benimde eşimin kpss ders çalışma durumu var bizde onu bahane edicez artık ..
Söylesen ayrı stres söylemesen ayrı stres..Ne bilim ALLah yardımcımız olsun..Her konuda zor bi süreç..Umarım sonu güzel olur :KK16:

Son düzenleme:
Amin canım inş hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli alırız bebişlerimizi kucağımıza .. Bu arada hazır bahanen varmış ne güzel işte bundan iyi bahane mi olur. Söylememe noktasında iyi yapıryorsun bence Allah korusun olumsuz bir sonuç aldığında noldu neden olamadı vah tüh yazık falanca ot iyiymiş falanca doktor iyiymiş miş muş bitmez zaten senin stresin sana yeter birde elalem karışmasın bir zahmet ama bebişlerimizi alınca kucağımıza söyleriz tedaviyle oldu diye eşim onu bile söylemeyelim diyor ama neyini saklıycam ki sonuçta bebekler beniiiiiiim :)) hem ikiz olursa kimse inanmaz ki ben iki tane transfer yaptırmayı düşünüyorum hayırlısı bakalım :KK34:

__Eslem__

sşm arkadaşlar bizde hasta olmamı bekliyoruz. doktor 2. günü gelin dedi gerçi benimki 3. olacak o gün eşimi mikro tese yapılacak eger canlı hücre buluna bilirse devam edilecek ben ilaç kulmaya başlıyacam. inş hepimizde iyi sonuçlar alırız.rabim hepimizin yardımcısı olusun.

Selam arkadaşlar ben bugün başladım tedavime pkoluyum ben 2 ay önce ohss riski nedenıyle toplanan yumurtalarım donduruldu(39 yumurta toplandı ) dondurulan 10 adet embriyo bugün adetimin 2. günü cyloprognovayla başlandı endometrıum kalınlaştıgı anda transfer gercekleşicek heycanlıyım ve korkuyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun
ayyy bende ilk denememde ohss olmuştum 2 kere olmak üzere toplam 2.5 litre su alınmıştı karnımdanona rağmen transfer yapmışlardı çok acı bi durum o yaaa Allah kimseye yaşatmasınnn
umarım pozitif haberlerını cok duyarız bu bölümde:26:
hadi işallllahhhhh
arkadaşlar yarın akşam becerebilirsem tablo oluşturcam herkes YAŞINI,TEDAVİ MERKEZİNİ,KAÇINCI DENEMESİ OLDUĞUNU,PROBLEMİNİ,TEDAVİYE BAŞLAMA TARİHİNİ yazarsa işim kolaylaşır. hem de birbirimizi takip etmemiz kolaylaşır.HEEE BİDE SONUÇ KISMI VAR ama onu yazmaya vakit var BEN HEPİMİZİN YERİNE KOCAMAN pozitifler yazcam o günlere az kaldı.
başlıyorum:)))
yaş 30
antalya gelecek tüp bebek merkezi
6. deneme
pcos
8 ocak

bildiğim kadarıyla 5. günü transfer yapılacak demek oluyor yumurta toplandıktan sonra 5. gün yani..
yok canım uzun protokol şu anda bana uygulanıyor mesela 1 ay öncesinde haber verdim vitamin coraspin ginera (dk hapı) kullandım şimdi de decapeptyl diye baskılayıcı bi iğne var onu kullanıyorum ayıın 8inde gonal fler vurulmaya başlanacak

kısa protokolde hemen adetle iğneler başlanıyo

Ay şu anda aynen içimi okudun..Yolda gelirken eşimle onu konuşuoduk tedavi süresi boyunca kimseye gidip gelmek yok mümkünse kimseyi çağırmak da yok..

Ama terslik ya işte illaki bişeyler denk gelir..Bi de biz tedavi süresini kimseye söylemedik umarım bu durumu devam ettirebiliriz : )

Biz akşam 8 de yapıcaz iğneleri .. misafirlik olsada çay saatine denk gelmesin diye :KK9:

Ya bu iğne işleri adetle beraber sanırım 3 hafta sürüyor değilmi ? az da değil umarım kimseye çaktırmadan hayırLısıyLa bitiririz tedaviyi :18:
iğne benim şimdiye kadar 10 ile 14 gün arası oldu bitti 3 hafta sürmez merak etmeyin ama asıl sonraki süreç daha önemli
yumoş toplama sonrası ilk gün biraz sancı bazende hafif kanama yapıyo bebişlerini bekliyosun aldıktan sonra da çok fazla ve ani hareketlerde bulunmuyosun ee 12 gün sonuç bekliyosun iğne kısmı en kolay saklanacak kısım yani:)))

benim eş dost akraba komşuuu artık bilmeyen yokkkk:)

benim emrio transferim yapıldı anlıyacağınız anne adayıyım 2 çocuk annesi adayı şu anda evde gün saymaya başladım bugün 1 allah 12 günün sonunda anneyim deme lütfunu yaşatsın bana ve bekleyen herkezeee:KK16: :KK16: :KK16: :KK16: :KK16:

31 yasindayim
Antalya tup bebek merkesi
29 aralik transfer
10 ocak test gunu
Pco

Kızlar benim de yarın sabah saat 9 da yumoş toplama işlemim var.hepimizin Allah yardımcıcı olsun

Kızlar benim de yarın sabah saat 9 da yumoş toplama işlemim var.hepimizin Allah yardımcıcı olsun

Allah yardımcın olsun benim de cumartesi transfer olucak inş karnında gerginlik hissedebilirsin biraz korkulcak bişi edğil pazartesi toplandı benim de..

benim emrio transferim yapıldı anlıyacağınız anne adayıyım 2 çocuk annesi adayı şu anda evde gün saymaya başladım bugün 1 allah 12 günün sonunda anneyim deme lütfunu yaşatsın bana ve bekleyen herkezeee:KK16: :KK16: :KK16: :KK16: :KK16:

bernaece seninle çok yakın olacak sanırım sonuçlarımız benimde cumartesi transfer olacak transferden biraz korkuyorum açıkçası acılı oluyor mu? istemsiz kasıyorum kendimi ben inş sorun olmaz:KK43:

Allah yardımcın olsun benim de cumartesi transfer olucak inş karnında gerginlik hissedebilirsin biraz korkulcak bişi edğil pazartesi toplandı benim de..

karnım da şişlik var bende normal oldugunu düşünüyorum sen ilaçlardan kaç kilo aldın canım daha doğrusu aldınmı? kaç yumurtan toplandı? senınde allah yardımcın olsun canım inşallah kavuşuruz bebeklerimize

bernaece seninle çok yakın olacak sanırım sonuçlarımız benimde cumartesi transfer olacak transferden biraz korkuyorum açıkçası acılı oluyor mu? istemsiz kasıyorum kendimi ben inş sorun olmaz:KK43:

bende toplamadan korkuyorum :18::18::18::18:

arkadaşlar ilk sayfanın ilk mesajına kaydediyorum bilgileri yeni üye olduğum için tablo şeklini ekleyemiyorum biraz acemi işi oldu ama en azından düzen geldi...sizlerden ricam topiği takip edecek arkadaşlar bilgilerini verebilirlerse onları da kaydedebilirim.bilgiler(yaş-tanı-deneme sayısı-tedavi merkezi-tedaviye başlama tarihi)

arkadaşlar ilk sayfanın ilk mesajına kaydediyorum bilgileri yeni üye olduğum için tablo şeklini ekleyemiyorum biraz acemi işi oldu ama en azından düzen geldi...sizlerden ricam topiği takip edecek arkadaşlar bilgilerini verebilirlerse onları da kaydedebilirim.bilgiler(yaş-tanı-deneme sayısı-tedavi merkezi-tedaviye başlama tarihi)

yaş 29
pco
deneme 1
florence nightingale
21 aralık

X