2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

berna ve poff rabbim yanınızda olsun bebişleriniz için...brillantaş seni aralık topiğinden biliyorum ama hikayeni bilmiyorum.üzgün bi süreç atlatmışı arkadaşım ama inan bu yoldan pes edip dönmeyenler sonra kucaklarında bebekleriyle dönüyorlar.seni üzmek istemem ama doktorların ilk bebeğinin neden tutunmadığını açıkladılarmı?

Ben 44 yaşındayım 1. Denemem negatif sonuçlandı Aralık ayında , şimdi yeni tedavi için Ocak sonunu bekliyorum.
Aslında doktora gittim hemen tekrar istedim ama muayne edip en az 1 ay ara dediler folikuller kiste çevrilmiş
Ara ara topiginizi ziyaret edip takip edeceğim deneyimlerinizden faydalanmak için.
Tedavilerine baslayan ve devam edenlere hayırlı olsun demek isterim.

Muslua ve berna ikinizede bol sanslar ...Allah yardimciniz olsun. Umarim hersey yolunda gitmistir. Birsey sormak istiyorum yumurta toplama isleminde genelmi lokalmi anestezi yapiliyor ? Sonrasinda birkac gun dinlenmek gerekiyormu?

canım ben genel anastesi yaptırdı çok rahat oluyor ruhun duymuyor acı falan yok bence strese girmektense anestesi daha iyi ağrıya gelince kişiden kişiye değişiyor bende bir dirhem ağrı olmadı çok mutlu ayıldım ama benden önceki arkadaş midem diye diye uyandı mutlaka ayılınca yiyecek tuzlu birşey götür ayran bu konuda mükemmel iç hiç bir sıkıntı duymazsın umarım seninki de benim gibi rahat geçer

nerde yaptırıyorsun canım allah tamamına erdirsin umarım topikteki herkez bebişlerini kucağına alır

Bende 3.tüpbebek tedavime ocak 11debaşlıycam nasip olursa.memorial hastanesi.doktorum nur hanım.dü ya tatlısı bi insan huzur veriyo .

Puffy arkadasim insallah bu defa bebislerimz bize tutunsun rabbim bzi de gorsun insallah.ben de negatif aldim bu ay
Ve hemen gidip tekrar baslamak istiyorum.senin dondurulmusun varmi onunla mi deniceksin yoksa tekrar yumurta
Toplama islemi mi yapilacak?

Ben negatifi alınca hemen gittim doktora ama yumurta toplama işleminden sonra kalan folikuller kiste dönüşmüş 1 ay ara verildi Ocak sonu yada Şubat bası regl olunca yeni işlem başlayacak benim dondurulmusum yok sil bastan yapılacak.
Birde öğrendiğim kadarıyla en az 2 veya 3 ay rahmi dinendiriyorlar deneme sonrası benim yasımdan dolayı az ara veriliyor 1 ay sonra 2. Tedavi oluyor.

Anladim canim insallah hersey yolunda gider. Bakalim bana ne dicek dr cok merak ediyorum. Hic beklemek istemiyorum bu sabirsizlik da basima bela.esim de cok kiziyo bana biraz sabret her sey olacagina varir diye.ama engelleyemiyorum iste napayim icim yaniyo laf geciremiyorum yuregime(

Seni anlıyorum negatifi gördüğüm gün uzulecegime bir sabırsızlık bastı icime ertesi gün sabah doktordaydim ultrasona aldı olur deseydi hemen basliyacaktim.ALLAHtan esim daha fazla uzulmeyeyim diye bu aralar ne dersem he deyip dürüyor.2 gün icinde 5 tane tüp bebek kliniği gezip görüşme yaptık ses etmedi. Ama şimdi biraz daha sakinledim sende sakin ol bu isin en önemli kısmı sabır ALLAH yüzümüze güler inşallah.

inşallah ALLAH eksikliğini kimsye göstermesin rabbim ol desin yeter inşallah

bugün yumurtlar toplantı 15 tane toplandığı söylendi yalnız progesteron değerim yüksekmiş sınırın biraz üstündeymiş bi sorun yaratır mı acaba ya korkuyorum dua edin arkadaşlar...

bugün yumurtlar toplantı 15 tane toplandığı söylendi yalnız progesteron değerim yüksekmiş sınırın biraz üstündeymiş bi sorun yaratır mı acaba ya korkuyorum dua edin arkadaşlar...

hayırlısı olsun canım 15 tane süper valla yarın kaçını döllemişler öğreniriz bide ne zaman transfer olacak ayın kaçı dua edelim birbirimize

Kızlar merhaba bende ilk kez tüp bebek yaptırıcam.iğnelerim bitti yarın çatlatma iğnemi olup cuma gününü beklicem yumurta toplaması için.
rabbim hepimizin yardımcısı olsun

hayal hoşgeldin bişey sorucam iğnelerin herhangi bir yanetkisi oldumu?

hayal hoşgeldin bişey sorucam iğnelerin herhangi bir yanetkisi oldumu?

Hoşbulduk canım
gonal f kullandım daha öncede kullanmıştım ama bu kadar etkilenmemiştim,sanırım fazla yumurta gelişmesinden kaynaklanan karın şişliği 3 kilo almışım 10 günde ki iştahım yom sanırım sadece şişlik.bide vajinada fazla akıntı mantar sandım ama buda cok yumurtlamayla alakalıymış.bunlar bendeki yan etkileri başka da bişeyi yok.

teşekkür ettim cevabın için hayırlısıyla toplansın yumoşların bişey daha sorsam bu yolda birbirimizi tanımak için sizdeki sıkıntı neydi

teşekkür ettim cevabın için hayırlısıyla toplansın yumoşların bişey daha sorsam bu yolda birbirimizi tanımak için sizdeki sıkıntı neydi

rica ederim canım her zamn sorabilirsin polikistik over canım başka bişey yok şükür.senin sorunun ne ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…