2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

bernaece seninle çok yakın olacak sanırım sonuçlarımız benimde cumartesi transfer olacak transferden biraz korkuyorum açıkçası acılı oluyor mu? istemsiz kasıyorum kendimi ben inş sorun olmaz

bernace ve poff transferinizin hayırlı geçmesini diliyorum...ne güzel bebeklerinizi gidip alıcaksınız ve ondan sonra hep sizinle kalacaklar.

bende toplamadan korkuyorum açıkçası anestezi boyutundan ayılmasından.ama öyle gözüm karaki herşeye katlanmaya razıyım.

Ben anestezi istemıyorum ama baklaım ne olur. toplama aşamasından degılde sonrasından korkuyorum daha çok

korkma hayal o yumoş bebek orada seni bekliyo olucak boyle düşün ve kendini yatıştırmaya çalış

korkma hayal o yumoş bebek orada seni bekliyo olucak boyle düşün ve kendini yatıştırmaya çalış

evet onlar yumurta değil bebek
Çocuklarımı sıkıştıkları yerden kurtarma operasyonu toplama işleminin ismi de

Son düzenleme:
bernaece seninle çok yakın olacak sanırım sonuçlarımız benimde cumartesi transfer olacak transferden biraz korkuyorum açıkçası acılı oluyor mu? istemsiz kasıyorum kendimi ben inş sorun olmaz

yok canım acınfalan issetmiyorsun ama o heyecan yokmu anlatamam sana neyse ki doktor konuşarak rahatlatıyor erşey güzel geçer inşallah güzel sonuçları bekliyorum

Ben anestezi istemıyorum ama baklaım ne olur. toplama aşamasından degılde sonrasından korkuyorum daha çok

canım ya anastezi değince çok büyük boyutlu değil inanılmaz rahat oluyor anasteziyi iğneyle yapıyorlar sen iyiyim demeden bayılıyorsun sanki göz kırpıp açmışsın gibi ayılıyorsun çok rahat yaptırmazsan asıl zoru yaşamış olursun kesin anastezi al

Ewt yarım saat önce ilk iğnemi oldum biraz tırstım açıkcası oyüzden kastım kendimi ama acıtmıyor gerçekten ..eşim de panik oldu ilk iğne yapışı sonuçta alışır zamanla

Transferi yapılmış kıslar yerinizde olmak isterdim nasıl geçicek şimdi bu bi ay yaaa ..

Allahım inş güzel haberler verirsiniz de bizlerede umut olursunuz

Canım ben 2 kere ameliyat oldum o yüzden anestezi nasıl bir şey olduğunu biliyorum anesteziden ayılınca da saçmlıyorum onu da biliyorum
bakalım yarın doktorum ne der bu duruma asında ben izlemek istıyorum nasıl toplandıgını:)ultrosondan sen gorebiliyormusun toplanırken

Kıslar anestezi olmadan yumurta toplama işlemi oluyomu ki

merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım.yarın bende ankara üniversitesinde tüp bebek tedavisine başlayacağım inşallah bi pronlem çıkmazsa.2 aşılamam var negatifle sonuçlanan inşallah rabbim çok aratmadan hepimize minik eller nasip eder.bende yumurta toplama işleminden çok korkuyorum benim gittiğim yerde anestezi vermiyolar yapılacak bölgeye lokal yapıyolarmış neyse tek döllenme olsunda katlanacaz artık.rabbim herkesin yardımcısı olsun...

Canım hayırlı olsun tedavin emin ol işin en keyifli tarafı iğneler dert yok tasa yok yap iğneleri ohh bitti ne güzel

kızlar size tavsiye günde 3 litre su için çok faydası varmış dün bana bir arkadaşım dedi dün içtim bugun faydasını gördüm şişlik gerginlik daha az oluyor.özellikle pco da ohss yi önlüyormuş

Canım hayırlı olsun tedavin emin ol işin en keyifli tarafı iğneler dert yok tasa yok yap iğneleri ohh bitti ne güzel

Bana göre şu anda en sıkıntılı bölüm ..Akşam misafirlikteydim mecbur erken kalkma zorunda kaldım millet de noldu neden erken kalkion falan..ayol nasıl dicem gidip iğnemi olacam diye : )

Bi de eşim yapiyor o da geLdi ayrı bi panik : nasıl yapılıyodu bunlar ? : ))

yumurta toplama ve transfer bi günde oluyor bitiyor..he sonra heyecandan ölüyon o ayrı ama telaşın olmuyor en azından ay iğnemin zamanı geldi kaçırmayım falan diye ..bi yere gidersem nasıl vurulucam falan..

hele bnim gibi gizli yapiosanız bu işi

Bende gizli gizli yapıyorum canım ama ben kendim yapıyorum sende yapabilirsin canım eşin yaparken ikinizde panik olabilirsiniz.
transfer olduktan sonra evden dışarı cıkmamayı düşünüyorum işe de gitmicem izinliyim.

Kışın okadar suyu nasıl içicez kıs ..

Bu ohss dediğiniz ne kısLar ?

İlk deneyim ve hiçbişe bilmiyorum ksra bakmayın

ama gittiğin yere götüremiyorsun dimi iğneleri ? çünkü dolapta saklanması gerekiyormuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…