arkadaşlar merhaba
az önce doktorumla görüştüm son aşılamamdan sonra 7 ay ara verdik ve tedaviye devam etmek istiyoruz daha önce olumsuz sonuç aldığımızda 3. aşılamayı düşünmediğimi ve tüp bebeğe geçmek istediğimi söylemiştim biraz ara vermek istediğimi ve tedaviye başlayacağımızda ne zaman gelelim dedim ve adetin 2. günü gelin başlayalım tedaviye dedi. Aradım bana tekrar aşılama deneyelim dedi kabul etmedim tüp bebek istiyorum yeterince bekledim deyince o zaman gel bir kaç tahlilimiz olacak dedi geçen ayın 6 sında adet gördüğümü bu ayın muhtemelen 4 ünde bir aksilik olmazsa adet göreceğimi söyledim ve bana zaten bu ay başlayamayız şubatta ancak başlarız isteyeceğimiz tahliller en erken 15 günde çıkıyor dedi ve canım sıkıldı daha önce adet günü gel dedi bende kendimi ona göre ayarladım. Eşimin ankaradan ayrıllma durumu var Allah bilir türkiyenin hangi iline gidecek bilmiyoruz şubat bizim için çok kötü oldu moralim çok bozuk doktorumda sıkıntı mı var napayım başka bir doktoramı gideyim her doktor farklı mı işlem yapıyor aynı mı yapıyor kafam karıştı fikriniz var mı