2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

Merhaba kısLar bende ocak ayında tüp bebek yaptırırcam inş..

Şimdi adetimi bekliyorum ocak başı gibi büyük ihtimal..doktor adet olunca ikinci günü gel dedi..bakalım muayene edicek beni sonra ilaçlara başlicaz heralde..

Bende 3 yıllık evliyim..€şim 2 sene önce varikosel ameliyatı oldu ama hamile kalamadım..kürler,ilaçlar,vitaminler vs..bir sürü şey kullandı her ne kadar değerler az çok artıp azalsada gebeliğe yetmedi demekki..

Şimdide doktor aşılama zaman kaybı dedi direk tüp bebek..

ßenimde ilk deneyimim olacak çok heyecanlıyım..:18:

İlk defa adetimin gelmesini iple çekiyorum

merhaba arkadaşlar benim eşimde 20 kasımda varikosel amelıyat oldu.benımle ilgili hiç bir sorun yokmuş.dr. olmama ıhtımalı yok dedı şimdi bile %10 bile olsa olabilir dedi.ama biz evleneli 5 yıl bitti bu zamana kadar da çalışığımız için yapmayı düşünmemiştik tam karar verdik olsun dedik bu defada böyle bir sorun çıktı.varıkoselden sonra 3 ay beklemek lazım
dedi bende beklesekmı tüp bebekmı yapsak karar veremıyorum amelıyat çok işe yarıcak dedı dr %90 faydası olucak dedi.olmazsa diye korkuyorum umarım herşey yolunda gider beklediğimize değer..kafam çok karışık beklmeden belkıde tüp bebek yapmaya karar vereılırm heran herşey olabılır.. sıkıntılı bir süreç bakalım inşallah en kısa zamanda herkezın dileği olur..

Merhaba Eslem,

heyecanlı olman çok normal çünkü ilk defa bebişe çok yakın olacaksın. Bende tüp bebek yaptığımda her iğnemi büyük svinçle vuruyordum, çünkü her iğne beni bebeğime daha da yakınlaştıracak tı. Bebişim annesine sımsıkı sarılmıştı ama 10.hafta da bırakmak zorunda kaldı, inşallah bu ikinci denemem de annesini tutunup bırakmayacak daha

sana şimdiden bol şanslar diliyorum sen yeter ki umudunu yitirme

Bu arada tedavine nerede başlıyorsun?

limoncello bence siz biraz daha bekleyin, eşin kolay bir ameliyat geçirmedi ona da zaman vermen lağzım, varikosel ameliyatından sonra çok insanlar hamile kaldı hatta bu forumda da öyle sayfalar var, tabi son karar senin ama böylesi hassas konularda çok acele etmemek gerek, sonuçta tüp bebek tedaviside çok basit bir şey değil ben yaptırdım ve biliyorum

1. Denemem 2006 yılında alman hastanesiydi halit bey doktorumdu çok iyi bir doktor. çok hoş görülü eşimind e tansel beydi.bizimyaptırdıgımızda bahçeciyle ayrılmamışlardı.transfer yapıldı ama tutmadı.
2007 2. Folence nightingale canlı hücre bulunamadı . Belki ondan dolayı hiç memnun kalmadık. Hiç ilgili değiler . Belki şimdi değişmişdir biz yaptıralı uzun sire oldu . Bunuda alman hastanesidne düşünüyoruz. Halit beyde alman hastanesine geri gelmiş onada çok sevindim. Inş iyi sonuçlar olur.

Merhabalar herkese, 2013 yılı herkese uğurlu gelir umarım:)
Aslında tüp bebek merkezleri kısmına konu açmıştım ama hiç cevap alamadım. Bir de buraya yazayım dedim yakın zamanda tüp bebek denemesi yaptıracak olanlar araştırmışlardır.
jinepol ile görüşeni konuşan var mı hiç? varsa düşüncelerinizi aktarır mısınız?
herkese bol umut diliyorum tekrar:)

umarım en kısa zamanda bebeği kucağına alırsın.çok emek vermişsin bu yolda.sabrın sonu selamettir derler eminim sen karşılığını alacaksın.sevgiler...

umarım en kısa zamanda bebeği kucağına alırsın.çok emek vermişsin bu yolda.sabrın sonu selamettir derler eminim sen karşılığını alacaksın.sevgiler...

slm piti yazamadım kaç gündür tedaviye başladım ben bugün iğnemin 6.yapacağım dün kontrolum vardı 16 yumurta oluşmuş mustafa bey ilğileniyor yarında kontrolum var bakalım ne olacak bizde sorun bende pcos var eşimde morfoloji sorunu var izin felan demişşin ne iş yapıyorsun ben hemşireyim meslektaşmıyız acaba ben bu yıl hiç izin kullanmadım buna ayırdım bakalım sonuç ne olacak sende durumlar nasıl diğer arkadaşlar aranızda iğneye başlayan varmı

günaydın medya ben öğretmenim o yüzden şubat tatilini bekledim.16 yumurta oluşması güzel inşallah toplama günü daha da güzellikler yaşarsın kaliteli yumoşların olur.tedavim ocak ayının ortasında başlıcak bakalım.sabırsızlıkla bekliyoruz.bende her yapıcam iğnenin beni bebeğime daha fazla yaklaştırcanı düşünenlerdenim.arkadaşlar sizlerden haberler almak ne de keyifli.

Umarım ben ilk denememde sende bu ikinci denemende mucizene kavuşursun cnm..

Ben Bursada Kozada yaptırıcam nasipse..

İğneye başlayan kısLar iğnelerinizi kendinizmi vuruyorsunuz ?

Ben nedense en çok o durumdan tırsıyom :18:

Kendi kendime yapamam heralde yaa

Benimde tam yeni yıl adet günüm ama belli de olmaz tabi stresten heyecandan erken ya da geç de gelebilir ..

bende sizlerle birlikte başlıyorum aslında aralık anneleri topiğinde başladık ama benim 4.tüp denemem iğnelerin 6.günü kan problem oldu ve iptal edildi şimdi bugun yarın kırmızılar gelir ve tedavim başlar herşey yolunda giderse yeni yılın ilk haftası transfer olur inşallah bu yola baş koymuş RAB den yürekten isteyen bütün ailelere RAB bol hazinesinden versin inşallah

canım neden kromozom bakıldı 1.denemende embrıyoda problem mi cıkmıştı inşallah herşey istedigin gibi olur

bende sana tam kan pıhtılaşmasını soracaktim sonra yazmışsın aynı problemden bende ayrıldım bebişten 10 haftalıkken
aşılama gerçekten zaman kaybı iiki tüp bebek yaptırıyosun
çok teşekkürler canım hepimizin son olsun bu denemesi....
iğne vurmakta hiçbişey yok hiççççç korkmaaa bi zaman sonra usta oluyosun biz hep eşimle yaptık iğneleri ben batırdım o enjekte etti ama bu sefer iğne döneminde yalnız olucam babamların yanında olucam belki babam üstlenir bu ulvi görevi:)

İnşaAllah canım yeni yıl yeni umutlarla yeni bebek müjdeleriyle gelir hepimize.ben de kulübe yeni üye oldum daha önce tüp bebek denedim.Bizim sorunumuzda erkek interfiltresi.En azından bende bir sorun yok.Eşimin sperm sayısı ve hızı düşük.1 milyon civarı ama azda olsa hareketlilik var.

slm canım iğneler korkulacak gibi değil.Biz de ilk denediğimizde nasıl yapcaz vs diye düşünüyordum.Ama alışıyosun herşeye.Eşime de öğrettim oda yapıyordu evde olduğunda :) Bu iş karşılıklı sonuçta dimi.Eşimizin desteği çok önemli .Hayırlısıyla iğnelerini yaparsın hiç merak etme..

kızlar benim opu 27 aralık perşembe belli oldu...muhtemelen 29 veya 31 ocak transfer olur...ocak listesini hazırlayan yokmu:)kimler ne aşamada görürdük

canım sana mesaj atamıyorum ...mesaj kutun doluymuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…