2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

slm kızlar inşallah yeni yılda hepinizin kucakları bebişle dolar:)) bende artık tedavinin son aşamalarındayım. ay sonuna ancak opu ya yetişirim.

bi liste oluşturalım ben aynı zmanda 80-89 kilo topiğinin kaptanıyım isterseniz bi liste yapabilirim size

gerçi bi kere yapmıştım uğurlu gelmemişti totem yaptım şimdi başka bi arkadaş yaparsa daha ii olur:)

Demek seninde benim gibi aynı sorunun var :KK43: ben mutlaka birdaki gebeliğimde (kısmet olursa tabi) mutlaka iğne isteyeceğım, iki düşük yaptım daha da riske giremem.

bende sana tam kan pıhtılaşmasını soracaktim sonra yazmışsın aynı problemden bende ayrıldım bebişten 10 haftalıkken

Merhaba arkadaşlar
Ben Ankarada yaşıyorum ve tedavim burda olacak. İlk tüp bebek deneyimim hş klinikte yaptırıcam inşallah son olur :) iki başarısız aşılamam oldu. çikolata kistim var ama drum sorun olmayacağını söyledi kendiliğinden hamile kalabilirsin dedi ve eşimin morjolojisi %0 buna bile sizin kendiliğinden olur sayı iyi hareketlilik iyi milyonlarca spermden sadece 100 tanesine bakıyoruz buradaki baz alınıyor falan dediler ama olacak olsa iki yıldır olurdu diye düşünüyorum yani şekli bozuk bir sperm yumurtayı nasıl döller ki neyse buraya gidip çocuklarını kucağına alan 3 arkadaşım var. onların arasına bende katılırım inş . Beklenen adet tarihim 4 ocak bu ay hepimize uğurlu gelsin kopuk kopuk yazmış olabilirim iş yerindeyim vakit buldukça yazımı tamamlamaya çalıştım şimdiden kusurum affola :)

transfer zamanı yaklaşan arkadaşlar şimdiden size bol şans diliyorum.allah bu yolda hepimizin yanında olsun.keşke benimde hemen zamanım gelse.burada sadece sizi dinleyip bişeyler yazamamak zor.ama bekleyin az kaldı.

yarın opu var bakalım kaç tane kaliteli emriyo oluşcak...her aşaması ayrı bir stres...dua edin kızlar...:18::18:

arkadaşlar merhaba :KK43:
az önce doktorumla görüştüm son aşılamamdan sonra 7 ay ara verdik ve tedaviye devam etmek istiyoruz daha önce olumsuz sonuç aldığımızda 3. aşılamayı düşünmediğimi ve tüp bebeğe geçmek istediğimi söylemiştim biraz ara vermek istediğimi ve tedaviye başlayacağımızda ne zaman gelelim dedim ve adetin 2. günü gelin başlayalım tedaviye dedi. Aradım bana tekrar aşılama deneyelim dedi kabul etmedim tüp bebek istiyorum yeterince bekledim deyince o zaman gel bir kaç tahlilimiz olacak dedi geçen ayın 6 sında adet gördüğümü bu ayın muhtemelen 4 ünde bir aksilik olmazsa adet göreceğimi söyledim ve bana zaten bu ay başlayamayız şubatta ancak başlarız isteyeceğimiz tahliller en erken 15 günde çıkıyor dedi ve canım sıkıldı daha önce adet günü gel dedi bende kendimi ona göre ayarladım. Eşimin ankaradan ayrıllma durumu var Allah bilir türkiyenin hangi iline gidecek bilmiyoruz şubat bizim için çok kötü oldu moralim çok bozuk doktorumda sıkıntı mı var napayım başka bir doktoramı gideyim her doktor farklı mı işlem yapıyor aynı mı yapıyor kafam karıştı fikriniz var mı :KK43:

Arkadaşlar Ankarada tüp bebek yaptırabileceğim iyi bir yer tavsiye edebilirmisiniz fiyatlar hakkında da bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın

bu ankarada hangi merkezi seçeceğimiz konusu herkes için bir soru işareti heralde..bizde karar veremedik..şuan için akay ve medicana ile görüştük..akay 3700 medicana memura 2700 normal 3000.. ama bize iyi bir labaratuar lazım:KK43:(

arkadaşlar merhaba :KK43:
az önce doktorumla görüştüm son aşılamamdan sonra 7 ay ara verdik ve tedaviye devam etmek istiyoruz daha önce olumsuz sonuç aldığımızda 3. aşılamayı düşünmediğimi ve tüp bebeğe geçmek istediğimi söylemiştim biraz ara vermek istediğimi ve tedaviye başlayacağımızda ne zaman gelelim dedim ve adetin 2. günü gelin başlayalım tedaviye dedi. Aradım bana tekrar aşılama deneyelim dedi kabul etmedim tüp bebek istiyorum yeterince bekledim deyince o zaman gel bir kaç tahlilimiz olacak dedi geçen ayın 6 sında adet gördüğümü bu ayın muhtemelen 4 ünde bir aksilik olmazsa adet göreceğimi söyledim ve bana zaten bu ay başlayamayız şubatta ancak başlarız isteyeceğimiz tahliller en erken 15 günde çıkıyor dedi ve canım sıkıldı daha önce adet günü gel dedi bende kendimi ona göre ayarladım. Eşimin ankaradan ayrıllma durumu var Allah bilir türkiyenin hangi iline gidecek bilmiyoruz şubat bizim için çok kötü oldu moralim çok bozuk doktorumda sıkıntı mı var napayım başka bir doktoramı gideyim her doktor farklı mı işlem yapıyor aynı mı yapıyor kafam karıştı fikriniz var mı :KK43:

cnm tüp bebek en akıllı karar bencede.ama zamanı bukadar problem yapma .bende tahlillerden sonra 4 ay beklemiştim.geç olsun güç olmasın inş.belkide senin için o tarih hayırlısıdır canım.

selam kızlar bende aralık ayında tüp bebek yaptırıyorum umarım hepimizin iyi haberlerini alırız

birde kim nereye neden? ve hangi doktora yaptıracağını-yaptırdığını belirtirse biz gibi kararsızlara bir fikir verebilir..Çok az vakit kaldı ama karar veremiyoruz

benim açıklanamayan infertilite ikinci tüp bebek denemem başkent hastanesi hulisi bey

merhaba arkadaşlar.ben kulübe daha yeni üye oldum.baktımki bir derdim var derman arıyorum en iyisi bu yolda yalnız olmadığımı bilmek dertleşmek hafifletir dedim.ilk defa tüp bebek deneyimi yaşayacağım ocak ayında sorun erkek infertilite...ben bahçeci fulyada tedaviye başlıcam.peki ya sizler?

mrb bende ocak ayında bahçeci umut da başlıyacağım sebep erkek infertilitesi inş güzel sonuçlar alırız.

arkadaşlar hayırlı akşamlar tedavinin başladığı diğer topiklerede bakıyorum aman aman ne güzel sonuçlar duyuyorum...eyyyy ocak ayı şubat ayı hazır ol biz geliyoruz allahın izniyle fire bile vermicez bu sayfadan.hem bakın mevlananın hocası sems-i tebriz-i ne demiş İŞİMİZ ALLAHA KALDIYSA OLDU BİL...inşalllahhhhhhh

X