2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

canım moralini bozma hiç.aslında bu günlerde bende aynı durumdayım ama Allahın izniyle olacak bu iş.sendede rezerv azlığı vardı sanırım.bu durumlarda ilaç yüksek doz kullanılıyor bu yüzden sıvı birikiyor karnımızda.en azından benim öyle oldu.tedavinin başında böyle bişey yoktu ancak ilaçlara cvp az olunca yüksek doz kullandım.buna rağmen içi dolu az yumurtam var.Allahın izniyle olacak diyorum ben.birbirimize desdek olmaktan dua etmekten başka çaremiz yok.bu arada ben bugün girdim opu ya.bir aksilik olmazsa pazartesi blastokist olarak transferim yapılacak.Rabbim hepimize sağlıklı bebişler nasip eder inşallah.sende canını sıkmadan yola devam arkadaşım.

wintersun arkadaşım sen ne yaptın.nasıldı opu.benim 7 yumoş var gerisi boş çıktı.bunlarında 4 ü kaliteli dedi doktorum.bakalım pazartesi transferi bekliom artık.sende aklımdaydın bugün.İnşallah ikimizede hayırlı olur canım.

çok mutsuzum arkadaşlar tedavim iptal oldu endometrium 8.9 mm olmuş 8.gün ama yumurtam oluşmuş.adet ol 21.gün gel dedi.nolcak bu yolla ilgili hiç bi bilgim yok.21.gun gidıcem nolcak sonra off yaa neden hersey beni buluyor.
canını sıkma arkadasım bak ne guzel 8.gunde bıle yumurtan var onemlı olanda bu rahım kalınlığına ılaçlarla çözüm bulurlar

hayalcim çok çok meraktayım yarın olsun inşallah hayırlı haberlerı alcaz dığer topiklerde dayanamayıp idrar tahlılı bakanları okudum siz nasıl sabredebıldınız?

bende çok sık idrara çıkıyorum kasıklarım ağrıyo karnım davul gibi arada adet sancısı gibi ağrı gelip gidiyo keyifsizim bide göğüslerim şişmeye başladı hepsi bu
yağmur kaçıncı gun transferın?

kızlar transferin 10.günü test sonucu belli olur mu ya?bende hiç ağrı sızı şişkinlik te yok..burdakileride okuyorum canım sıkılıyor sanki.beklemek çok zor..
hiç belirtisi olmadığı için ağlayıp sonra test gunu pozıtıfı alan çok arkadaşımız var umudunu kaybetme

oh oh blastıda alcam dıyosun masallah opu içinde geçmiş olsun

Umarım dediğin gibi olur, bu çok zorlu bir süreç, Allah hepimizin yardımcı olsun.
Aslında sıvı birikmesi bir yere kadar ama rahminde istenilen kalınlığa ulaşamadı deyince çok üzüldüm.

Allah senden razı olsun. İnş. herşey gönlünce olur, inş. bi aksilikte çıkmaz. Benimde yumurta sayım az dediğin gibi. Bu yolun sonunda hayırlısıyla bebişlerimize kavuşmak hepimize nasip olur inş. İyi haberlerini canı yürekten bekliyorum.

Bugüne kadar sabredemedim bişe değişmedi bu sefer böyle olsun dedim:)tek çizgi görmek istemiyorum

arkadaşlar ben 21.gunumde 3 gun boyunca 0,25mg cetrotide vuruldum bıde clımara bant yapıştırdım.doktor pazar pazartesı adet olursun dedi ama olmadım normal aedet gunum 18 ocak yanı yarın benımkı yarını beklıyo sızdede boyle olmusmuydum vucudum amma dakık ne yaparsan yap gununu beklıyo

merhaba arkadaşlar..Bende aylardır sizi takip ediyorum ama hep kendi kendime dedimki mutlu haberimi alayım o zaman bende yazıcam belki bi umut olurum sizlere diye,çok şükür o gün bugün:) bizde eşimle 8 ay denedik çocuk yapmak için olmayınca doktora gittik eşimin sperm sayısı 2.4 m yıkanına yarıya iniyordu, aşılama ihtimali vermediler tüp bebek şart dediler.Kadın doğum doktorumun tavsiyesiyle BRÜKSEL TÜP BEBEK merkezine gittim YÜCEL KARAMAN'a..Allah ondan ve ekibinden 1000 kere razı olsun çok ilgili ve çok iyiler eğer nerde yaptırabilirim diye tavsiye isteyen varsa gönül rahatlığıyla %100 tavsiye ederim.Gittim çok güzel moral verdiler hastalığım başlayınca tedavimde başladı,iğneler ,ilaçlar derken geldim yumurta toplama gününe 14 yumurtam toplandı ertesi gün aradıklarında 6 sı iyi durumdaydı transferimin 3. gün mü 5. gün mü yapılacağına bi sonraki gün karar verilecekti.2 gün sonra aradıklarında tek 1 yumurtamın iyi durumda olduğunu ve transferin 3. gün yapılacağını söylediler.Gittim trnsferim yapıldı 2-3 saat orada dinlendim sonra iyi şanslar dileyip eve yolladılar yatmakla ilgisi yok ama 1 hafta evden çıkma her ihtimale karşı dedi doktorum. 9. gün pembe renkli lekelenmem oldu tabii çok korktum. doktorumun rengi pembeyse korkma demesine rağmen içim rahat etsin diye progestan fitilimi kesip iğnemi oldum lekelenmem 2 gün kadar sürdü.Geldik tahlil gününe nurda yazarken ne kadar kolay ama yaşanırken anlatılamaz zorluğu beklemenin..13. gün tahlilimi yaptırdım 124:) 15. gün 240:) 7. hafta doktoruma gittim meleğimin kalp atışlarını duydum ,2. gittiğimde minik ellerini,ayaklarını..Hep içime doğdu 3. ayda gittiğimde cinsiyetini öğrenicem diye bugün gittim oğlum olacakmış=) bukadar detaylı anlatmak istedim size 1 umut olabilirim belki diye..Size tek tavsiyem olabilir asla ve asla kanamanız da olsa moralinizi bozmayın kendinize ve mucizenize inanın ben hep inandım.Eşim bu duruma başta üzüldü tabiki ama ben hep dedimki üzülme bizimklide tedaviyle olsun ve onlar 1 tanede olsa yumoşumu koysunlar ben onu tutucam dedim hiçbir zaman olmicak gözüyle bakmadım..Yatak istirahati yapmadım moralimi yüksek tuttum.Canımı sıkıcak hiçbir şeyi izlemedim, dinlemedim.Bi de içimden hep konuştum beni sakın bırakma diye,Allahım'a çok şükür 13+6 hamileyim.Allah'ım benim yaşadığım mutluluğu size de yaşatsın.Hepinizin yazılarını okudukça ayrı ayrı dua ediyorum

debbie o kadar çok duygulandımkı okurken ne mutlu sana allah kucağına alıp koklamayıda nasıp etsın...senınle ortak yanımız o kadar çokkı cumlelerini kendıme benzettım.kendıne ve bebeğine iyi bak paylasımın moral oldu sağol...

benim bu ayki bebek denemem negatifle sonuçlanmıştı bugün doktorumla görüştüm yola devam kararı aldık tabi bunda eşimin desteği çok fazla oldu şu anda yumurta arttırıcı bi ilaç verdi 3 ay onu kullanıcam ve 3 ay sonra 3. denememi yapıcaz umarım bu son olur çünkü son denemem olacak çok yoruldum artık...

hayırlı olsun...devamıda mutlu sonla sonuçlansın inşallah.buradaki bütün arkadaşlardan aynı haberleri duymak istiyorum.inşallah bende aynı haberi veririm sizlere..

oh oh blastıda alcam dıyosun masallah opu içinde geçmiş olsun

inşallah canım..bekliyorum şimdi bölünsünler güçlensinler diye..Allahımın izniyle bekliyorum sabırla.insan kendi başında olmayınca anlamıyo böyle durumları.bu yüzden bize birbirimizden başka moral verecek kimse yok bence.Rabbim ol derse olur.hayırlısı.

kızlar transferin 10.günü test sonucu belli olur mu ya?bende hiç ağrı sızı şişkinlik te yok..burdakileride okuyorum canım sıkılıyor sanki.beklemek çok zor..

aynen cnm yaaa...benim 2.denemem.ilkinde kasıklarım ağrıyodu,karnım batıyodu,negatif sonuç aldık...bunda nerdeyse yok denecek kadar az,o da kendimi dinlersem...kafayı yicem,sanki hiç olmadı...offff çok korkuyorum..acaba hiç belirtisi olmadan pozitif alan var mıdır?

arkadaşım nerdesın nasıl geçti işlemlerin merak ettım?

Ben sizin yerinizde olsam test içimn doktorumun verdiği günü beklerdim .Çünkü benim terst günüm pazara denk geliyordu bende arayıp merkezxe c.tesi yaptırsam olurmu dedim bana bir gün önce yaptırılan testi değerlendirmiyor doktor ama 1 gün sonra yaptırırsanız olur dedi pazartesi 13. günümde gittim teste ve evet benim hiç bir belirtim olmadı ne karnım ağrıdı ne göğüslerim şişti ne diğer yaptıranların bahsettiği en ufak bir belirtim oldu.İçiniz rahat olsun zaten hamileyseniz de bu zaten çok yeni bir hamilelik hiçbir belirti olmaması çok normal bence

Çok teşekkürler Allah'ım sizlere de nasip etsin inşallah. Sizin tedaviniz ne durumda?Umarım gönlünüze göre olur herşey..

Ben sizin yerinizde olsam test içimn doktorumun verdiği günü beklerdim .Çünkü benim terst günüm pazara denk geliyordu bende arayıp merkezxe c.tesi yaptırsam olurmu dedim bana bir gün önce yaptırılan testi değerlendirmiyor doktor ama 1 gün sonra yaptırırsanız olur dedi pazartesi 13. günümde gittim teste ve evet benim hiç bir belirtim olmadı ne karnım ağrıdı ne göğüslerim şişti ne diğer yaptıranların bahsettiği en ufak bir belirtim oldu.İçiniz rahat olsun zaten hamileyseniz de bu zaten çok yeni bir hamilelik hiçbir belirti olmaması çok normal bence

kızlar bugün transferimizin 10.günü gece bitürlü ne sağ tarafıma yata bildim nede sol tarafıma karnım hep baskı yaptı bütün gece sırt üstü yatmaktanda sırtım ağrımış :)
artı benim göbeğim kurumuş pul pul dökülüyo sizce bu normalmi ben bi anlam veremedim .bugün biraz midem bulanıyo ve ekşiyo bikaç gün öncesine kadar iştahım gayet yerindeydi 2gündür canım hiç bişey yemek istemiyo

arkadaşım nerdesın nasıl geçti işlemlerin merak ettım?
iyiyim arkadaşım çok şükür sen nasılsın.Güzel geçti dün yumurtalıklarım toplandı eşimdede sperm bulundu.11 yumurtam toplandı 8 iyi kalitedeymiş 4 tanesi döllenmiş.bu gün klinikten arayıp bilgi verdiler.Şimdilik iyi gidiyor İnşallah sonunda böyle güzel gider transfere birşey kalmadı.Şuan bebişlerim orda :)) sen neler yapıyosun ne aşamadasın neler oldu.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…