merhabalar , sık sık foruma giremiyorum ne yazıkki, adımı listeye eklemişsiniz çok teşekkür ederim.
yarın akşam sanırım çatlatma iğnemi vurulacağım, büyük bir ihtimalle pazar sabah opu işlemim olacak.
Fakat rahmimde sıvı birikmesi olduğunu ve rahmimin kalınlaşmadığını söyledi doktorum bugün. bu 2. denememdi. moralim çok bozuk.
Hiç buna benzer bir durum hakkında bilginiz var mı arkadaşlar, moralim git gide bozuluyor.
canını sıkma arkadasım bak ne guzel 8.gunde bıle yumurtan var onemlı olanda bu rahım kalınlığına ılaçlarla çözüm bulurlarçok mutsuzum arkadaşlar tedavim iptal oldu endometrium 8.9 mm olmuş 8.gün ama yumurtam oluşmuş.adet ol 21.gün gel dedi.nolcak bu yolla ilgili hiç bi bilgim yok.21.gun gidıcem nolcak sonra off yaa neden hersey beni buluyor.
Kızlar bende yarını bekliyorum:18::18::18:
bende de aynı belirtiler mevcut adet olucak gibi ağrı kasık agrısı ara sıra da kalçam ağrıyor.bütün bu belirtiler adet belirtisi bende
tek farkı sivilcelerim yok cildim kuru
yağmur kaçıncı gun transferın?bende çok sık idrara çıkıyorum kasıklarım ağrıyo karnım davul gibi arada adet sancısı gibi ağrı gelip gidiyo keyifsizim bide göğüslerim şişmeye başladı hepsi bu
hiç belirtisi olmadığı için ağlayıp sonra test gunu pozıtıfı alan çok arkadaşımız var umudunu kaybetmekızlar transferin 10.günü test sonucu belli olur mu ya?bende hiç ağrı sızı şişkinlik te yok..burdakileride okuyorum canım sıkılıyor sanki.beklemek çok zor..
canım moralini bozma hiç.aslında bu günlerde bende aynı durumdayım ama Allahın izniyle olacak bu iş.sendede rezerv azlığı vardı sanırım.bu durumlarda ilaç yüksek doz kullanılıyor bu yüzden sıvı birikiyor karnımızda.en azından benim öyle oldu.tedavinin başında böyle bişey yoktu ancak ilaçlara cvp az olunca yüksek doz kullandım.buna rağmen içi dolu az yumurtam var.Allahın izniyle olacak diyorum ben.birbirimize desdek olmaktan dua etmekten başka çaremiz yok.bu arada ben bugün girdim opu ya.bir aksilik olmazsa pazartesi blastokist olarak transferim yapılacak.Rabbim hepimize sağlıklı bebişler nasip eder inşallah.sende canını sıkmadan yola devam arkadaşım.
canım moralini bozma hiç.aslında bu günlerde bende aynı durumdayım ama Allahın izniyle olacak bu iş.sendede rezerv azlığı vardı sanırım.bu durumlarda ilaç yüksek doz kullanılıyor bu yüzden sıvı birikiyor karnımızda.en azından benim öyle oldu.tedavinin başında böyle bişey yoktu ancak ilaçlara cvp az olunca yüksek doz kullandım.buna rağmen içi dolu az yumurtam var.Allahın izniyle olacak diyorum ben.birbirimize desdek olmaktan dua etmekten başka çaremiz yok.bu arada ben bugün girdim opu ya.bir aksilik olmazsa pazartesi blastokist olarak transferim yapılacak.Rabbim hepimize sağlıklı bebişler nasip eder inşallah.sende canını sıkmadan yola devam arkadaşım.
canını sıkma arkadasım bak ne guzel 8.gunde bıle yumurtan var onemlı olanda bu rahım kalınlığına ılaçlarla çözüm bulurlar
hayalcim çok çok meraktayım yarın olsun inşallah hayırlı haberlerı alcaz dığer topiklerde dayanamayıp idrar tahlılı bakanları okudum siz nasıl sabredebıldınız?
yağmur kaçıncı gun transferın?
hiç belirtisi olmadığı için ağlayıp sonra test gunu pozıtıfı alan çok arkadaşımız var umudunu kaybetme
oh oh blastıda alcam dıyosun masallah opu içinde geçmiş olsun
Bugüne kadar sabredemedim bişe değişmedi bu sefer böyle olsun dedim:)tek çizgi görmek istemiyorum
merhaba arkadaşlar..Bende aylardır sizi takip ediyorum ama hep kendi kendime dedimki mutlu haberimi alayım o zaman bende yazıcam belki bi umut olurum sizlere diye,çok şükür o gün bugün:) bizde eşimle 8 ay denedik çocuk yapmak için olmayınca doktora gittik eşimin sperm sayısı 2.4 m yıkanına yarıya iniyordu, aşılama ihtimali vermediler tüp bebek şart dediler.Kadın doğum doktorumun tavsiyesiyle BRÜKSEL TÜP BEBEK merkezine gittim YÜCEL KARAMAN'a..Allah ondan ve ekibinden 1000 kere razı olsun çok ilgili ve çok iyiler eğer nerde yaptırabilirim diye tavsiye isteyen varsa gönül rahatlığıyla %100 tavsiye ederim.Gittim çok güzel moral verdiler hastalığım başlayınca tedavimde başladı,iğneler ,ilaçlar derken geldim yumurta toplama gününe 14 yumurtam toplandı ertesi gün aradıklarında 6 sı iyi durumdaydı transferimin 3. gün mü 5. gün mü yapılacağına bi sonraki gün karar verilecekti.2 gün sonra aradıklarında tek 1 yumurtamın iyi durumda olduğunu ve transferin 3. gün yapılacağını söylediler.Gittim trnsferim yapıldı 2-3 saat orada dinlendim sonra iyi şanslar dileyip eve yolladılar yatmakla ilgisi yok ama 1 hafta evden çıkma her ihtimale karşı dedi doktorum. 9. gün pembe renkli lekelenmem oldu tabii çok korktum. doktorumun rengi pembeyse korkma demesine rağmen içim rahat etsin diye progestan fitilimi kesip iğnemi oldum lekelenmem 2 gün kadar sürdü.Geldik tahlil gününe nurda yazarken ne kadar kolay ama yaşanırken anlatılamaz zorluğu beklemenin..13. gün tahlilimi yaptırdım 124:) 15. gün 240:) 7. hafta doktoruma gittim meleğimin kalp atışlarını duydum ,2. gittiğimde minik ellerini,ayaklarını..Hep içime doğdu 3. ayda gittiğimde cinsiyetini öğrenicem diye bugün gittim oğlum olacakmış=) bukadar detaylı anlatmak istedim size 1 umut olabilirim belki diye..Size tek tavsiyem olabilir asla ve asla kanamanız da olsa moralinizi bozmayın kendinize ve mucizenize inanın ben hep inandım.Eşim bu duruma başta üzüldü tabiki ama ben hep dedimki üzülme bizimklide tedaviyle olsun ve onlar 1 tanede olsa yumoşumu koysunlar ben onu tutucam dedim hiçbir zaman olmicak gözüyle bakmadım..Yatak istirahati yapmadım moralimi yüksek tuttum.Canımı sıkıcak hiçbir şeyi izlemedim, dinlemedim.Bi de içimden hep konuştum beni sakın bırakma diye,Allahım'a çok şükür 13+6 hamileyim.Allah'ım benim yaşadığım mutluluğu size de yaşatsın.Hepinizin yazılarını okudukça ayrı ayrı dua ediyorum
hayırlı olsun...devamıda mutlu sonla sonuçlansın inşallah.buradaki bütün arkadaşlardan aynı haberleri duymak istiyorum.inşallah bende aynı haberi veririm sizlere..merhaba arkadaşlar..Bende aylardır sizi takip ediyorum ama hep kendi kendime dedimki mutlu haberimi alayım o zaman bende yazıcam belki bi umut olurum sizlere diye,çok şükür o gün bugün:) bizde eşimle 8 ay denedik çocuk yapmak için olmayınca doktora gittik eşimin sperm sayısı 2.4 m yıkanına yarıya iniyordu, aşılama ihtimali vermediler tüp bebek şart dediler.Kadın doğum doktorumun tavsiyesiyle BRÜKSEL TÜP BEBEK merkezine gittim YÜCEL KARAMAN'a..Allah ondan ve ekibinden 1000 kere razı olsun çok ilgili ve çok iyiler eğer nerde yaptırabilirim diye tavsiye isteyen varsa gönül rahatlığıyla %100 tavsiye ederim.Gittim çok güzel moral verdiler hastalığım başlayınca tedavimde başladı,iğneler ,ilaçlar derken geldim yumurta toplama gününe 14 yumurtam toplandı ertesi gün aradıklarında 6 sı iyi durumdaydı transferimin 3. gün mü 5. gün mü yapılacağına bi sonraki gün karar verilecekti.2 gün sonra aradıklarında tek 1 yumurtamın iyi durumda olduğunu ve transferin 3. gün yapılacağını söylediler.Gittim trnsferim yapıldı 2-3 saat orada dinlendim sonra iyi şanslar dileyip eve yolladılar yatmakla ilgisi yok ama 1 hafta evden çıkma her ihtimale karşı dedi doktorum. 9. gün pembe renkli lekelenmem oldu tabii çok korktum. doktorumun rengi pembeyse korkma demesine rağmen içim rahat etsin diye progestan fitilimi kesip iğnemi oldum lekelenmem 2 gün kadar sürdü.Geldik tahlil gününe nurda yazarken ne kadar kolay ama yaşanırken anlatılamaz zorluğu beklemenin..13. gün tahlilimi yaptırdım 124:) 15. gün 240:) 7. hafta doktoruma gittim meleğimin kalp atışlarını duydum ,2. gittiğimde minik ellerini,ayaklarını..Hep içime doğdu 3. ayda gittiğimde cinsiyetini öğrenicem diye bugün gittim oğlum olacakmış=) bukadar detaylı anlatmak istedim size 1 umut olabilirim belki diye..Size tek tavsiyem olabilir asla ve asla kanamanız da olsa moralinizi bozmayın kendinize ve mucizenize inanın ben hep inandım.Eşim bu duruma başta üzüldü tabiki ama ben hep dedimki üzülme bizimklide tedaviyle olsun ve onlar 1 tanede olsa yumoşumu koysunlar ben onu tutucam dedim hiçbir zaman olmicak gözüyle bakmadım..Yatak istirahati yapmadım moralimi yüksek tuttum.Canımı sıkıcak hiçbir şeyi izlemedim, dinlemedim.Bi de içimden hep konuştum beni sakın bırakma diye,Allahım'a çok şükür 13+6 hamileyim.Allah'ım benim yaşadığım mutluluğu size de yaşatsın.Hepinizin yazılarını okudukça ayrı ayrı dua ediyorum
oh oh blastıda alcam dıyosun masallah opu içinde geçmiş olsun
kızlar transferin 10.günü test sonucu belli olur mu ya?bende hiç ağrı sızı şişkinlik te yok..burdakileride okuyorum canım sıkılıyor sanki.beklemek çok zor..
hayırlı olsun...devamıda mutlu sonla sonuçlansın inşallah.buradaki bütün arkadaşlardan aynı haberleri duymak istiyorum.inşallah bende aynı haberi veririm sizlere..
aynen cnm yaaa...benim 2.denemem.ilkinde kasıklarım ağrıyodu,karnım batıyodu,negatif sonuç aldık...bunda nerdeyse yok denecek kadar az,o da kendimi dinlersem...kafayı yicem,sanki hiç olmadı...offff çok korkuyorum..acaba hiç belirtisi olmadan pozitif alan var mıdır?
debbie o kadar çok duygulandımkı okurken ne mutlu sana allah kucağına alıp koklamayıda nasıp etsın...senınle ortak yanımız o kadar çokkı cumlelerini kendıme benzettım.kendıne ve bebeğine iyi bak paylasımın moral oldu sağol...
kızlar transferin 10.günü test sonucu belli olur mu ya?bende hiç ağrı sızı şişkinlik te yok..burdakileride okuyorum canım sıkılıyor sanki.beklemek çok zor..
iyiyim arkadaşım çok şükür sen nasılsın.Güzel geçti dün yumurtalıklarım toplandı eşimdede sperm bulundu.11 yumurtam toplandı 8 iyi kalitedeymiş 4 tanesi döllenmiş.bu gün klinikten arayıp bilgi verdiler.Şimdilik iyi gidiyor İnşallah sonunda böyle güzel gider transfere birşey kalmadı.Şuan bebişlerim orda :)) sen neler yapıyosun ne aşamadasın neler oldu.?arkadaşım nerdesın nasıl geçti işlemlerin merak ettım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?