• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

bende pazartessiyi bekliyorum canım sende hiç belirti varmı
kasıklarıma ağrı giriyor adet olacakmışım gibi oluyor,sık sık idrara çıkma gereği hissediyorum bunlar ne belirtisi bilemiyorum ,yumurta toplama işleminden sonra çok fazla şişlik oluştu bende o şişlik azalıyor gibi bakalım,sen de ne gibi belirtiler var?

Kızlar bende yarını bekliyorum:18::18::18:
bende de aynı belirtiler mevcut adet olucak gibi ağrı kasık agrısı ara sıra da kalçam ağrıyor.bütün bu belirtiler adet belirtisi bende:43::43::43:
tek farkı sivilcelerim yok cildim kuru

Kızlar bende yarını bekliyorum:18::18::18:
bende de aynı belirtiler mevcut adet olucak gibi ağrı kasık agrısı ara sıra da kalçam ağrıyor.bütün bu belirtiler adet belirtisi bende:43::43::43:
tek farkı sivilcelerim yok cildim kuru

cnm her kişiye göre farklılık gösteriyor yada kullanılan ilaçlardan böyle etkiler görülebiliyor bende de adet ağrısı vardı ve belim alt kısmı çok ağrıyordu akıntım da vardı sürekli gidip kontrol ediyordum adet oldum kesin diye ama pozitif sonucu gördüm çok şükür içini ferah tut, olumsuz düşünme çok da ümitlenme ki hayal kırıklığı olmasın düşünmemeye çalış günlük işlerle meşgul et kendini, ben pozitifi gördüm ama daha tam sevinemedim düşük çıktı biraz değer artışı bekliyorum sürekli bekliyoruz birşeyleri sabır diliyorum herkese

cnm her kişiye göre farklılık gösteriyor yada kullanılan ilaçlardan böyle etkiler görülebiliyor bende de adet ağrısı vardı ve belim alt kısmı çok ağrıyordu akıntım da vardı sürekli gidip kontrol ediyordum adet oldum kesin diye ama pozitif sonucu gördüm çok şükür içini ferah tut, olumsuz düşünme çok da ümitlenme ki hayal kırıklığı olmasın düşünmemeye çalış günlük işlerle meşgul et kendini, ben pozitifi gördüm ama daha tam sevinemedim düşük çıktı biraz değer artışı bekliyorum sürekli bekliyoruz birşeyleri sabır diliyorum herkese

inşllah artar değerin canım ne zamn yaptırcan diğer testi.?
benimde su gibi akıntım cok ama sanrım jel kullanıyorum ondan. belinin alt kısmından bacaklarına ağrı vuruyormuydu benim cok hafif ole oluyor sanki.
ümitsiz değilim ama tam anlamıyıada ümitli değilim.yarın başıma ne gelcekse görücem:18:adet ağrısı transfer olduğumun gecesi cok oldu birde 24 saat sonra aşırı oldu sonra ara ara gece vurmaya başladı sanki şimdi azaldı ama tırsıyorum işte:18::18: düşünmemeye çalışıyorum ama tırsıyorum:18::18:

benimde su gibi akıntım cok ama sanrım jel kullanıyorum ondan. belinin alt kısmından bacaklarına ağrı vuruyormuydu benim cok hafif ole oluyor sanki.
ümitsiz değilim ama tam anlamıyıada ümitli değilim.yarın başıma ne gelcekse görücem:18:adet ağrısı transfer olduğumun gecesi cok oldu birde 24 saat sonra aşırı oldu sonra ara ara gece vurmaya başladı sanki şimdi azaldı ama tırsıyorum işte:18::18: düşünmemeye çalışıyorum ama tırsıyorum:18::18:

inşeallah hayırlı bir haber alırsın,benimde akıntım oluyor ikide bir kontrol ediyorum kesin adet oldum diyorum:( sivilcelenme normale olmazdı ama sivilcelenmede oldu stresten galiba Allahım burda bulunan herkese ve bana hayırlı güzel haberler aldır aminnnnnnnnnnnnnnnn zor bir süreçmiş ya :(((

kasıklarıma ağrı giriyor adet olacakmışım gibi oluyor,sık sık idrara çıkma gereği hissediyorum bunlar ne belirtisi bilemiyorum ,yumurta toplama işleminden sonra çok fazla şişlik oluştu bende o şişlik azalıyor gibi bakalım,sen de ne gibi belirtiler var?

bende çok sık idrara çıkıyorum kasıklarım ağrıyo karnım davul gibi arada adet sancısı gibi ağrı gelip gidiyo keyifsizim bide göğüslerim şişmeye başladı hepsi bu :(

yarın yaptırıcam kısmetse testi inş artmıştır, akşam korktum biraz çok açık pembe-kahveye dönük leke gördüm gibi tedirgin oldum biraz:( olumsuz düşünmemeye çalışıyorum bakalım kaderde ne varsa o olcak, belirtilerimiz aynı cnm aynıları oldu bende de hatta teste bi gün kala ağrım yok oldu birden dedim acaba tutunmadımı fln ama kendini çok dinleme, transfer sonrası ben çok şiştim hareket edemiyordum bi iki gün karnım da su dolu balon var gibiydi zamanla geçti bol su tükettim, korkarak stres yaratma vücudunda test günü çok rahat gittim ben teste sonucu gördüğümde bile yine pek bi tepki vermedim iyice kesinleşmeden inanamıyorum sanırım...

tüp bebek işleminden çok korkuyorum ya o yüzden gidemiorum yumurta toplama ve transferden

cnm bende okuyup araştırmıştım yaptırmadan önce gözüm korkmuştu (ki canım çok tatlıdır benim) sonra gözümü karartıp başladım sonucu düşünüce katlanılmayacak bişey yok ve iyi ve ilgili bi yerde yaptırırsan hiç sorun olmaz şimdi tüp bebek bumuymuş ya diyorum :34:

kızlarrrrrrrrrr haberler iyii :)) bebişim tutunmuş çok şükür ama değer biraz düşük olduğu için cuma tekrar yaptırıcam test iyice emin olmak için doktorum % 85 hamilelik devam eder dedi darısı bekleyen herkesin başına :52::49:

depresif_pollyanna?? senin sonuç ne oldu bugün hep aklımdaydın walla:))

hayırlı olsun arkadaşım, senin için çok sevindim, inşallah sonunda bebeğini kucağına alırsın. darısı da isteyen herkese olsun tabi bize de, benim de 14 Ocakta transfer yapıldı. 24 Ocak test günüm, inşallah hayırlı sonuç alırız.

tüp bebek işleminden çok korkuyorum ya o yüzden gidemiorum yumurta toplama ve transferden

korkulcak hiç bişey yok canım yumurta toplamada zaten hiç bişey hissetmiyosun transferdede korkulcak bişey yok onlar transferi yaparken sen bebişlerin nasıl rahm e konulduklarını monitörden izliyosun o an ı izlemek bütün acıları cekmeye değer :))

canım aklım sende inş. güzel haberlerini alcaz :16::16:

yarın yaptırıcam kısmetse testi inş artmıştır, akşam korktum biraz çok açık pembe-kahveye dönük leke gördüm gibi tedirgin oldum biraz:( olumsuz düşünmemeye çalışıyorum bakalım kaderde ne varsa o olcak, belirtilerimiz aynı cnm aynıları oldu bende de hatta teste bi gün kala ağrım yok oldu birden dedim acaba tutunmadımı fln ama kendini çok dinleme, transfer sonrası ben çok şiştim hareket edemiyordum bi iki gün karnım da su dolu balon var gibiydi zamanla geçti bol su tükettim, korkarak stres yaratma vücudunda test günü çok rahat gittim ben teste sonucu gördüğümde bile yine pek bi tepki vermedim iyice kesinleşmeden inanamıyorum sanırım...

Aynen bende şiştim bir insan 8 kilo şişermi:1::1: neyse ki 6 kilosu indi benimde şimdi pek ağrım yok sadece kalçamla belimin ortası bir yer ağrıyor ve bu ağrı ya uyuz oluyorum:19::19::19:
sende kötü düşünme bence tam yerleşti bebişin ondan o lekelenme bak gör yarın değerin yükselmiş olcak:46::46:
zaten bende sonuç olumlu olursa bir tepki vermem olumsuz olunca vercem tepkiyi sanırım:43::43::43::43:

Aynen bende şiştim bir insan 8 kilo şişermi:1::1: neyse ki 6 kilosu indi benimde şimdi pek ağrım yok sadece kalçamla belimin ortası bir yer ağrıyor ve bu ağrı ya uyuz oluyorum:19::19::19:
sende kötü düşünme bence tam yerleşti bebişin ondan o lekelenme bak gör yarın değerin yükselmiş olcak:46::46:
zaten bende sonuç olumlu olursa bir tepki vermem olumsuz olunca vercem tepkiyi sanırım:43::43::43::43:

ay inşş yükselir yaa, o belle kalça arası ağrı bendede var yatsamda otursamda bir türlü rahat edemiyorum hala var o yaa:(

kızlar transferin 10.günü test sonucu belli olur mu ya?bende hiç ağrı sızı şişkinlik te yok..burdakileride okuyorum canım sıkılıyor sanki.beklemek çok zor..

merhabalar , sık sık foruma giremiyorum ne yazıkki, adımı listeye eklemişsiniz çok teşekkür ederim.
yarın akşam sanırım çatlatma iğnemi vurulacağım, büyük bir ihtimalle pazar sabah opu işlemim olacak.
Fakat rahmimde sıvı birikmesi olduğunu ve rahmimin kalınlaşmadığını söyledi doktorum bugün. bu 2. denememdi. moralim çok bozuk.
Hiç buna benzer bir durum hakkında bilginiz var mı arkadaşlar, moralim git gide bozuluyor.

3testimde katlanmis arkadaslar artik keseyi gormeyi beklicekmisim

gözün aydın, hayırlı olsun, sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah, darısı isteyen herkese olsun, Allah kimseyi çocuksuz bırakmasın,
benimde 14 ocakta transfer yapıldı, test günüm 24 ocak, bu işin en zor kısmı beklemek galiba, inşallah bizde senin gibi hayırlı sonuçlar alırız.

Back