• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

tatlım senın işine yaramasına sevındım özelden mesaj atamıyorum ama ben avrupa yakasında oturuyorum oraya gidip gelememkı bıde ortak bı yanımız daha var bende öğretmenım

bende öğretmenim arkadaşlar notların yoğunluğundan giremedim 1 kaç gündür çok sevindim meslektaşlarım olduğuna
bu arada her zaman koşarak gelen kırmızılardan ses yok

merhabalar benimde 2 denemem ilk denemem malesef olumsuzdu 17.01.2013 toplama işlemim yapıldı 14 adet yumurta toplandığını 9 adet yumurtanın olgum olduğunu ve 3 adet yumurtanın şuan döllendiğini bildirdiler büyük ihtimalle transferimde 22.01.2013 tarihinde yapılacak umarım tüm arkadaşların tedavileri başarılı sonuçlanır.

bende öğretmenim arkadaşlar notların yoğunluğundan giremedim 1 kaç gündür çok sevindim meslektaşlarım olduğuna
bu arada her zaman koşarak gelen kırmızılardan ses yok

kızlar ben de öğretmenim ne çok ortak yanımız varmış:) bu arada bugün 2. test günümdü yükselmiş değerim biraz lekelenmem oldu korktum, iğne vurdular bugün prolutan düşmeyi önlüyormuş.. darısı herkesin başına diyorum herkesin güzel haberlerini alırız inşş

Ben sizin yerinizde olsam test içimn doktorumun verdiği günü beklerdim .Çünkü benim terst günüm pazara denk geliyordu bende arayıp merkezxe c.tesi yaptırsam olurmu dedim bana bir gün önce yaptırılan testi değerlendirmiyor doktor ama 1 gün sonra yaptırırsanız olur dedi pazartesi 13. günümde gittim teste ve evet benim hiç bir belirtim olmadı ne karnım ağrıdı ne göğüslerim şişti ne diğer yaptıranların bahsettiği en ufak bir belirtim oldu.İçiniz rahat olsun zaten hamileyseniz de bu zaten çok yeni bir hamilelik hiçbir belirti olmaması çok normal bence

debbie,teşekkürler..İnşallah dediklerin çıkar.Peki senin değerin kaç çıktı 13.günde.Belirtilerin olmaması değerleri etkiliyor mu merak ettim.bende sadece karnımın altında bazen sertlik hissetme var mesela.Oda birkaç gündür.

rana-82 gürganda yaptırmıştın dimi,
kaçıncı denemendi??

journey nerdesinn:)) nasıl gidio tedavin
ben iğnelere devam 125 ml hergün 11 inde başladım,yumurta patlaması oluo bende ondan yavaş gidioz

gürganda edavi gören arakdaşlarım yazın lütfen neler yaşıosunuz?

inşallah bu sefer olacak ALLAH IM YARDIM ET HEPİMİZE

kaçıncı denemendi??

ben iğnelere devam 125 ml hergün 11 inde başladım,yumurta patlaması oluo bende ondan yavaş gidioz

canım geçenki mesaja cevap yazmışsın saol.Medicana ankaraya'da zam gelmiş 3600 olmuş..gürgana kaça yaptırılıyor ilaç hariç? Bide sen medicana'da İMSİ tekniği olup olmadığını biliyor musun acaba?erkek kaynaklı bizimki spermleri 8000 kat büyütüpte seçebiliyorlarmış bu teknikle.. bide bu embriyoscope önemli bişey gibi geldi bana da..

canım geçenki mesaja cevap yazmışsın saol.Medicana ankaraya'da zam gelmiş 3600 olmuş..gürgana kaça yaptırılıyor ilaç hariç? Bide sen medicana'da İMSİ tekniği olup olmadığını biliyor musun acaba?erkek kaynaklı bizimki spermleri 8000 kat büyütüpte seçebiliyorlarmış bu teknikle.. bide bu embriyoscope önemli bişey gibi geldi bana da..

wayyy 2500 DÜ medicana baya zam yapmış,imsi varmıdır inan bilmiorum bende pko olduğundan ben hep bayan infertilesiyle ilgili şetlere dikkat ettim,doktorun kim canım eğer oraya o kadar para vericeksen gürgan a gel derim

wayyy 2500 DÜ medicana baya zam yapmış,imsi varmıdır inan bilmiorum bende pko olduğundan ben hep bayan infertilesiyle ilgili şetlere dikkat ettim,doktorun kim canım eğer oraya o kadar para vericeksen gürgan a gel derim

tamer hoca doktorum..gürgan kaç para ki? memleketimdeki doktorumun hocasıymış zaten Timur gürgan o da orayı tavsiye etmişti..

tamer hoca doktorum..gürgan kaç para ki? memleketimdeki doktorumun hocasıymış zaten Timur gürgan o da orayı tavsiye etmişti..

benimde TAMER Hocaydı ilk denemem medicana da,hayılrıısı canım allah ım nasip ederse her yer de olur ama başlamadıysan yinede ikisinide tecrübe ettiğim için ben GÜRGAN CLİNİC i TİMUR HOCA yı tavsiye ederim negatifde olsa yine TİMUR HOCA ya gidicem ben

Nasılsınız bugün tedavimin 5.günü neler yapıyorsunuz ?Dinleniyor musunuz*.Transferden sonra dinleniyor musunuz? Kabak çekirdeği ve ananası ne zaman yiyorduk ?

kaçıncı denemendi??

slm trnsferim oldu uzun bekleme süresindeyim canım ben allah tüm evlat isteyenlerle birlikte banada nasip eder inşallah dularınız bekliyorum

debbie,teşekkürler..İnşallah dediklerin çıkar.Peki senin değerin kaç çıktı 13.günde.Belirtilerin olmaması değerleri etkiliyor mu merak ettim.bende sadece karnımın altında bazen sertlik hissetme var mesela.Oda birkaç gündür.

13. gün 124, 15. gün 240 tı değerim. Benim doktorum ilk bikaç gün ağrın olabilir operasyondan dolayı merak etme demişti ama bende o bile olmadı. Yani ben bazen mide bulantıları olduğunu falan okuyorum belki biraz da psikolojik olabilir neticede hepimiz anne olmak istiyoruz ve ister istemez belirti arıyoruz sürekli kendimizi dinliyoruz.

iyiyim arkadaşım çok şükür sen nasılsın.Güzel geçti dün yumurtalıklarım toplandı eşimdede sperm bulundu.11 yumurtam toplandı 8 iyi kalitedeymiş 4 tanesi döllenmiş.bu gün klinikten arayıp bilgi verdiler.Şimdilik iyi gidiyor İnşallah sonunda böyle güzel gider transfere birşey kalmadı.Şuan bebişlerim orda :)) sen neler yapıyosun ne aşamadasın neler oldu.?

canım mrb.benimde dün toplandı yumurtalarım.5. gün transfer edeceklerdi ama bugün arayıp yarın için çağırdılar.peş peşe müjdeli haberler alırız inşallah.

merhabalar benimde 2 denemem ilk denemem malesef olumsuzdu 17.01.2013 toplama işlemim yapıldı 14 adet yumurta toplandığını 9 adet yumurtanın olgum olduğunu ve 3 adet yumurtanın şuan döllendiğini bildirdiler büyük ihtimalle transferimde 22.01.2013 tarihinde yapılacak umarım tüm arkadaşların tedavileri başarılı sonuçlanır.

canım şimdiye kadar bildiklerimden sen, arayışta, wintersun ve benim transferlerimiz 17/01/2013 de oldu.beraber gidiyoruz.inşallah önce sıradakiler, sonra biz ve daha sonraki bütün arkadaşlar müjdeli haberleri hep birlikte paylaşırız.hepimize Allah bebişlerimizi nasip etsin.

Benimde suan hic belirtim yok. .bebishim 4hafta 5gunlukmus haftaya keseye gormeye gitcem dua edin kizkar bnde hepinize ediyorum:)

canım mrb.benimde dün toplandı yumurtalarım.5. gün transfer edeceklerdi ama bugün arayıp yarın için çağırdılar.peş peşe müjdeli haberler alırız inşallah.
hadi hayırlısı olsun arkadaşım Amin inş.Rabbim bebişlerimizi bize bağışlasın.

slm trnsferim oldu uzun bekleme süresindeyim canım ben allah tüm evlat isteyenlerle birlikte banada nasip eder inşallah dularınız bekliyorum

AYY nasıl heyecan şimdi inşallah TİMUR hoca bize uğurlu gelecek:))

transferi o mu yaptı canım ,
anlatsana nolur merak ediyorum,kaç embriyo oldu co-kültür gebelik aşısı yaptımı :))

dondurma yaptınızmı ayyyçok heyecanlandım bak şimdi:))

Ya hayaaaal nerdesin ? Bugün test günündü senin ? Çok merak ediyorum..İnş hayırlı haberlerle gelirsin..

Bu arada benimde dün transferim yapıldı kıslar..Bugün 1.gün geçti daha : ) şafak sayiyoz..

Allah hepimizin sonunu hayır etsin inş..

Back