Tüp bebek asamam Yusuf aytac tohma

Sonuna kadar okudum . Rabb'im kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏Bende Yusuf hocanın hastasıyım 31 Ocak yumurta toplama işlemim oldu 13 yumurtadan 2 tane 5. Gün 1 tane 6. Gün embriyom var 3AB. Ama henüz taransferim olmadı 2. Adetin 2. günü hastaneye gitmemi söyledi Yusuf hoca . Transfer öncesi ve transfer sonrası ne yapmam lazim . 2. adetim 7 gün gecikti çok stressliym
Adetiniz olduktan sonra tekrar yumurta buyutulup catlatiliyor.nerdeyde bı 15-20 gün daha geçiyor.transfer sonra ne yapmanız gerektiğini ayrı bir başlık içinde yazdım oraya bakabilirsiniz umarım güzel haberler alırsınız🙏

Bende yusuf aytaç tohma hocanın hastasıyım, tedavi öncesi ve sonrasındaki titizliliği ve güler yüzlülüğü ile çok güzel bir tedavi süreci gecirdim ve sonuc olumlu oldu :)

Bende yusuf aytaç tohma hocanın hastasıyım, tedavi öncesi ve sonrasındaki titizliliği ve güler yüzlülüğü ile çok güzel bir tedavi süreci gecirdim ve sonuc olumlu oldu :)
Kesinlikle okadar iyi bir doktor ki ben ömrümde böyle bir doktorla karşılaştığım için çok şanslı hissediyorum kendimi 🙏

Aytaç hocanın hastasıyım kesinlikle çok memnunum .her türlü sorunuza mesajda bile cevap veriyor .ayrıca çok güler yüzlü
Merhaba, size bir şey sormak istiyorum, Aytaç hocayla ilgili ve bahçeci merkeziyle ilgili çok kötü tecrübeler anlatanlar olmuş. Bu konuyla ilgili sizin fikrinizi merak ediyorum. Diğer mesajlarınızdan gördüm olumlu sonuç aldığınızı, tebrik ederim 🥰

Merhaba, size bir şey sormak istiyorum, Aytaç hocayla ilgili ve bahçeci merkeziyle ilgili çok kötü tecrübeler anlatanlar olmuş. Bu konuyla ilgili sizin fikrinizi merak ediyorum. Diğer mesajlarınızdan gördüm olumlu sonuç aldığınızı, tebrik ederim 🥰
Ben Aytaç hoca başkent üniversitesinde çalışırkenki hastasıyım. Hastalarıyla arkadaş gibi olan ve herzaman ulaşabileceğiniz bir doktor. Çözüm odaklı ve her zaman sizi rahat hissettiren bir doktor. Yönlendirdiğim tüm arkadaşlarımda çok memnun kaldılar.

Daha önce başka yerde tedavi görmüş biri olarak benim tecrübem çok iyiydi, hem hocayla hemde merkezle ilgili. Bence tüp bebek tedavisinde en önemlisi hocaya ve merkeze içinizin ısınması ve embriyoloji laboratuarının iyi olması. Sonuç olarak ben hamileyim :) ve Aytaç hoca candır 💕

Aytaç hoca gerçekten çok iyi birisi ve işinin ehli.bende açıkçası bahçeci hakkında kötü şeyler duymuştum ama Aytaç hocayı tanıyınca hepsi gecti.cok para gidiyor doğru ama başka yere gidince de gidiyor o para.telefonun ucundaa her istediğinizi sorabildiginiz üzgün olduğunuzda sizi arayan moral veren işinin ehli bir doktor.inanin Aytaç hoca olmasaydı ben kürtaj olduktan sonra tekrar ayağa kalkamazdim

Aytaç hoca gerçekten çok iyi birisi ve işinin ehli.bende açıkçası bahçeci hakkında kötü şeyler duymuştum ama Aytaç hocayı tanıyınca hepsi gecti.cok para gidiyor doğru ama başka yere gidince de gidiyor o para.telefonun ucundaa her istediğinizi sorabildiginiz üzgün olduğunuzda sizi arayan moral veren işinin ehli bir doktor.inanin Aytaç hoca olmasaydı ben kürtaj olduktan sonra tekrar ayağa kalkamazdim
Anladım, çok teşekkür ederim cevabınız için 🥰

Daha önce başka yerde tedavi görmüş biri olarak benim tecrübem çok iyiydi, hem hocayla hemde merkezle ilgili. Bence tüp bebek tedavisinde en önemlisi hocaya ve merkeze içinizin ısınması ve embriyoloji laboratuarının iyi olması. Sonuç olarak ben hamileyim :) ve Aytaç hoca candır 💕
Çok teşekkür ederim mesajınız için ❤

X