• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

Ben sizin yerinizde olsam test içimn doktorumun verdiği günü beklerdim .Çünkü benim terst günüm pazara denk geliyordu bende arayıp merkezxe c.tesi yaptırsam olurmu dedim bana bir gün önce yaptırılan testi değerlendirmiyor doktor ama 1 gün sonra yaptırırsanız olur dedi pazartesi 13. günümde gittim teste ve evet benim hiç bir belirtim olmadı ne karnım ağrıdı ne göğüslerim şişti ne diğer yaptıranların bahsettiği en ufak bir belirtim oldu.İçiniz rahat olsun zaten hamileyseniz de bu zaten çok yeni bir hamilelik hiçbir belirti olmaması çok normal bence
debby çok teşekkür ederim cevabına...dikkate aldığın için de..insan kendini dinlemeden yapamıyo işte...haklısı zaten ben da test günümü beklicem...öncesinde hiçbişey yapmıcam,hele de idrar testini aslaaaaaa...:)

kızlar bugün transferimizin 10.günü gece bitürlü ne sağ tarafıma yata bildim nede sol tarafıma karnım hep baskı yaptı bütün gece sırt üstü yatmaktanda sırtım ağrımış :)
artı benim göbeğim kurumuş pul pul dökülüyo sizce bu normalmi ben bi anlam veremedim .bugün biraz midem bulanıyo ve ekşiyo bikaç gün öncesine kadar iştahım gayet yerindeydi 2gündür canım hiç bişey yemek istemiyo

yağmur genelde pullanma olanlar hamıle kalıyo senı heveslendırmek istemem belırtı aramak normalmı değilmi bilmiyorum ama hayırlı haberlerını beklıyoruz

iyiyim arkadaşım çok şükür sen nasılsın.Güzel geçti dün yumurtalıklarım toplandı eşimdede sperm bulundu.11 yumurtam toplandı 8 iyi kalitedeymiş 4 tanesi döllenmiş.bu gün klinikten arayıp bilgi verdiler.Şimdilik iyi gidiyor İnşallah sonunda böyle güzel gider transfere birşey kalmadı.Şuan bebişlerim orda :)) sen neler yapıyosun ne aşamadasın neler oldu.?

ayy çok sevındım bak atlattın en zor kısımlarını şimdi bebek almaya gıtmesı kaldı.benımde bugun adet olmam gerekıyodu olmadım stresten muhtemelen öğrencilerin not haftası ya malum:)bide sana sorcaklarım çok var sırayla başlıyım: 1)sabah kaçta çağırıyolar? 2)yumurta toplama ne kadar suruyo ve ne kadar sure istırhat ettiriyolar? 3)odada kaç kişi var? 4)anesteziden sonra kendını nasıl hıssttın uyanrken? 5)yumurta bılgısını uyanır uyanmazmı veriyolar yoksa ertesi gunmu?

bende öğretmenim arkadaşlar notların yoğunluğundan giremedim 1 kaç gündür çok sevindim meslektaşlarım olduğuna
bu arada her zaman koşarak gelen kırmızılardan ses yok

meslektaşım:)yahu benımde gelmedı bugun olmam gerekıyodu yok kaçtı iğneleri görünce:)

merhabalar benimde 2 denemem ilk denemem malesef olumsuzdu 17.01.2013 toplama işlemim yapıldı 14 adet yumurta toplandığını 9 adet yumurtanın olgum olduğunu ve 3 adet yumurtanın şuan döllendiğini bildirdiler büyük ihtimalle transferimde 22.01.2013 tarihinde yapılacak umarım tüm arkadaşların tedavileri başarılı sonuçlanır.

sende aramıza hoşgeldın merve hayırlısı olsun tedavının bebeğin gelsın annesıne tablo için bilgilerini verrmisin?

kızlar ben de öğretmenim ne çok ortak yanımız varmış:) bu arada bugün 2. test günümdü yükselmiş değerim biraz lekelenmem oldu korktum, iğne vurdular bugün prolutan düşmeyi önlüyormuş.. darısı herkesin başına diyorum herkesin güzel haberlerini alırız inşş

meslektaşım:)sevındım değerının yukselmesıne kızın olucak galıba nazlı nazlı yukseltıyo:)hayırlısıyla sarılsın annesıne...

piticim senle aynı durumdayım yıllarca gelmesin diye beklediğim kırmızıyı bu ay dört gözle bekledim. oda bu akşam leke geldi.bu da yarın tamamen gelecek demek.
şimdi tecrubeli arkadaşlar cevap istiyorum dr bana ikinci gün gel dedi e şimdi 2 gün pazara gelecek pazar günü merkez kapalı offfffffffff şimdi ben ne yapacağım

Son düzenleme:
bu arada ne güzel hamişler çoğalmış listemizdeki arkadaşlarımız çoğalmış inşallah güzel haberlerimizde aynı hızla çoğalır
meslektaşalarım branşalarızın neler

piticim senle aynı durumdayım yıllarca gelmesin diye beklediğim kırmızıyı bu ay dört gözle bekledim. oda bu akşam leke geldi.bu da yarın tamamen gelecek demek.
şimdi tecrubeli arkadaşlar cevap istiyorum dr bana ikinci gün gel dedi e şimdi 2 gün pazara gelecek pazar günü merkez kapalı offfffffffff şimdi ben ne yapacağım

ben aradım bugun merkezı adet olmadım dedım hemşireye oda yarın olursanız pazar gunu kapalıyız 3.gunu sabahı gelın dediler.yanı içini rahat tut tatlım tedavı surecıne bişey olmaz...

bu arada ne güzel hamişler çoğalmış listemizdeki arkadaşlarımız çoğalmış inşallah güzel haberlerimizde aynı hızla çoğalır
meslektaşalarım branşalarızın neler

bu arada ben sınıf öğretmenıyım 4.sınıf okutuyorum ama düşünün bana 66 aylık bebekler emanet edilecek ve ben nasıl çocuk düşünmeyeyım butun gun çocukların içindeyken?

ben aradım bugun merkezı adet olmadım dedım hemşireye oda yarın olursanız pazar gunu kapalıyız 3.gunu sabahı gelın dediler.yanı içini rahat tut tatlım tedavı surecıne bişey olmaz...

bu arada ben sınıf öğretmenıyım 4.sınıf okutuyorum ama düşünün bana 66 aylık bebekler emanet edilecek ve ben nasıl çocuk düşünmeyeyım butun gun çocukların içindeyken?

ah piticim canım pazartesi sabah orada olacağız birlikte yarın bende arayacağım yarın umarım bir sorun yaşamam arkadaşım bende eski sınıfçı yeni brançıyım buda ayrı derdim umarım bebişleri kucağa alır bu sorunları konuşuruz

ah piticim canım pazartesi sabah orada olacağız birlikte yarın bende arayacağım yarın umarım bir sorun yaşamam arkadaşım bende eski sınıfçı yeni brançıyım buda ayrı derdim umarım bebişleri kucağa alır bu sorunları konuşuruz

aaaa sende bahçecidesin doğruya....eee biz orda bırbırımızı nasıl tanıcaz nasıl tanışcaz peki?

aaaa sende bahçecidesin doğruya....eee biz orda bırbırımızı nasıl tanıcaz nasıl tanışcaz peki?

evet canım bahçecinin yeni hamişleri olacağız inşallah valla üzerimde siyah uzun bir mont olur büyük ihtimalle ve kızıl saçlarım var daha ne giyerim nasıl kendimi anlatırım bilmiyorum
canım avrupa yakasında mısın

evet canım bahçecinin yeni hamişleri olacağız inşallah valla üzerimde siyah uzun bir mont olur büyük ihtimalle ve kızıl saçlarım var daha ne giyerim nasıl kendimi anlatırım bilmiyorum
canım avrupa yakasında mısın

bende avrupa yakasındayım tatlım bende saçlarımı kuyruk örcem bıde gözlukluyum ve uzun boyluyum sende burdan anlarsın benı orada sana benzettğm bırı olursa sorarım bide senın doktorun kımdı?randevun sabah olacak değilmi?

zaman geçmioooo... tedavimin 17. günü ve upuzun protokol...:( aaaf af

Son düzenleme:
bende avrupa yakasındayım tatlım bende saçlarımı kuyruk örcem bıde gözlukluyum ve uzun boyluyum sende burdan anlarsın benı orada sana benzettğm bırı olursa sorarım bide senın doktorun kımdı?randevun sabah olacak değilmi?

bende avrupa yakasındayım bende gözlüklüyüm ama bodur tavuğum ben piti büyük ihtimalle sabah olur canım yarın ben yazarım sana canım umarım güzel haberlerle döneriz
bu arada poff bize dua etmeyi unutma lütfen

canım kesinlikle tavsiye ederim 4 senas yapılyr zaten opudan önce+opu günü+opudan sonra+transfer günü
geç kalmış değilisn yani benim saolsun tanıdıkdı indirim yaptı 200 tl verdim...seansına 50 tl aldı yani

canım bende gidicem sen nereye gittim akapunktur a bana seansına 100 tl dediler,battık walla:))

zaman geçmioooo... tedavimin 17. günü ve upuzun protokol...:( aaaf af

benimki de uzun protokol canım 7 ocakta başladım adetin 21. günü de decapeptyl kullanmaya başlıcam yumurtaları baskı altına alacak doktor sonra da yumurtaları büyütecek
seninki nasıl

benimki de uzun protokol canım 7 ocakta başladım adetin 21. günü de decapeptyl kullanmaya başlıcam yumurtaları baskı altına alacak doktor sonra da yumurtaları büyütecek
seninki nasıl

ben decapeptly e başladım... gün aşırı vuruyorum.. 2. iğnemi vurdum... doğum kontrol ilacı da kullanyrm.. onun bitmesne de 4 gun var... ölcem heyecandannnnn yyaaawww

ben decapeptly e başladım... gün aşırı vuruyorum.. 2. iğnemi vurdum... doğum kontrol ilacı da kullanyrm.. onun bitmesne de 4 gun var... ölcem heyecandannnnn yyaaawww

benimki de öyle canım yaaa ama ben decapeptly her gün yarım vurucam tahminen 10 gün sürecek regl olunca doktora gidicem ben de doğum kontrol ilacı kullanıyorum

seninki de m ilk . sen hangi hastanedesin

benimki de öyle canım yaaa ama ben decapeptly her gün yarım vurucam tahminen 10 gün sürecek regl olunca doktora gidicem ben de doğum kontrol ilacı kullanıyorum

seninki de m ilk . sen hangi hastanedesin

evet ilk.. eşim azo.. ankara fatih üni hastanesnde başldk bz tedaviye

wintersun arkadaşım sen ne yaptın.nasıldı opu.benim 7 yumoş var gerisi boş çıktı.bunlarında 4 ü kaliteli dedi doktorum.bakalım pazartesi transferi bekliom artık.sende aklımdaydın bugün.İnşallah ikimizede hayırlı olur canım.

canım aynı toplandık ama sen yarın transfere gidiyomuşsun hayırlı olsun bebişin sana sıkı sıkı tutunsun

ben kötüyüm ohss oldum doktorum sölemişti gerçi bu sefer amacım senden fazla yumoş alabilmek aldıktan sonra sıkıntı çekeceksin ama varlık içinde yokluk çekmeyeli dedi. ben bu denememde pct yaptırmak için 2000 dolar artı para ödedim 3 embriyoya bakmak da aynı fiyat yüksek embriyo sayısına da diyerek çok yumoş elde etti
şimdi su topladım sıkıntısını çekiyorum ağrım var karnım davul gibi zor nefes alıyorum yatarken sağımdan soluma yardımsız döeniyorum bebişler için katlanıyoruz artık

bugün merkezden aradılar toplanan yumoş sayısını sölemediler ama döllenen 27 bebeğim olmuş 22 ocak 2013 saat 14:00te gelin dediler heyecanla bekliycemm

Back