Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!
- Konu Sahibi piti88
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?3testimde katlanmis arkadaslar artik keseyi gormeyi beklicekmisim
ayy çok sevindim hayırlısı olsun ,darısı başıma inş değerlerini yazabilirmisin cnm?
aynı ilerliycez bettycim hadi bakalım hayırlısı olsun...
ewet canım beraber ilerleyeceğiz.yarın 9_9.30 gibi giriyorum opu ya.çok heyecanlıyım ve birazda korkuyorum.Allahım hepimizi kavuştursun yavrularımıza.yarın yine yazarım gelişmeleri.sanada kolay gelsin şimdiden.
ayy çok sevindim hayırlısı olsun ,darısı başıma inş değerlerini yazabilirmisin cnm?
ikinizinde sonuçlar hayırlı olsun arkadaşlar.inşallah sorunsuz güzel gider devamı.bebişlerinizi alırsınız kucanıza.darısı bütün arkadaşlara ve kendime inşallah.
aynı ilerliycez bettycim hadi bakalım hayırlısı olsun...
ewet canım beraber ilerleyeceğiz.yarın 9_9.30 gibi giriyorum opu ya.çok heyecanlıyım ve birazda korkuyorum.Allahım hepimizi kavuştursun yavrularımıza.yarın yine yazarım gelişmeleri.sanada kolay gelsin şimdiden.
bettycim hiç korkma benim canım kıymetlidir baya bi tedirgin olmuştum ama anestezili olduğundan bişi anlamadım uyandığımda herşey bitmişti, korkma yani biraz ağrın olabilir kasıklarda batma gibi ve lekelenme tarzı kanama gibi normal şeyler ağrı kesici veriolar bişey kalmıyor için rahat olsun cnm
Canımm çok üzüldüm..Ama nediyoruz vardır bunda da bi hayır..Tabiki şu anda ne söylesem boş ama gerçekten öle demekki sağlıksızmış olsaydı hayırlısı olmayacakmış öle düşün..
İlk denemenmiydi ?
Dünyanın sonu değil sonuçta Allah yardım eder bi daha denersin..Belki ALLah normal yoldan nasip eder bilemeyiz..SAbret dua et sakın isyan etme..
çok teşekkür ederim.. hayırlısı artık ne diyelim ... evet ilk denememdi.. Allah isteyenlere nasip etsin inşalllaaaahhhhhh....
çok üzüldüğm canım hakkında hayırlısı olsun umarım bebişin kendiliğinden gelir en kısa sürede
canım çok teşekkür ederim...hayırlısı artık... inşallahhhh...
Allah herkese nasip etsinnn
- 29 Eylül 2008
- 6.673
- 3.771
- 398
- 42
aaayyy darısı başımıza en güzel heyecanlar bunlar...3testimde katlanmis arkadaslar artik keseyi gormeyi beklicekmisim
aynen 9 da merkezde olucam 9.30 da da işlemi yaparlar anestezi süper bişey yalnız ben çok seviyorum sonrasında hafif ağrı oluytoı ama çekcez artık
Arkadaslar kendim ve sizler icin hep dua etcem bizlrr artik dua kardesiyiz. .negatif sonuc alanlar uzulmeyin elber er yada gec allah vakti geldiginde nasip etcek ben positif aldim seviniyorum ama icim buruk ve korku var hep ama tek dua ediyorum allahim hakkimizda hep hayirlisini versin..
Benim poff cum degerim 12 gun 58 14 gun 140 18 gun 543. ....artik bundan sonrasi bekleyip gorces kese kalp ilaclari 5marta kadar dewam dedi doktorum bugun. .bu arada listede antalya gelecek yazio. ..antalya tup bebek merkezinde yaptirdim ben..ikinci denememdi bu dondurulmus embryoo
Wintersun cum mesajini okudum ama cvb veremiorum bn herhalde sistemdennnn
Ben hep burda olucam ilerki durumlari negatif yada positif hep. Paylasacam...hepimiz birbirimize destegi lazim cunku. ..cumartesi almanyaya donuyorum. .ordanda baglancak insallahh ;:-*:)
Benim poff cum degerim 12 gun 58 14 gun 140 18 gun 543. ....artik bundan sonrasi bekleyip gorces kese kalp ilaclari 5marta kadar dewam dedi doktorum bugun. .bu arada listede antalya gelecek yazio. ..antalya tup bebek merkezinde yaptirdim ben..ikinci denememdi bu dondurulmus embryoo
Wintersun cum mesajini okudum ama cvb veremiorum bn herhalde sistemdennnn
Ben hep burda olucam ilerki durumlari negatif yada positif hep. Paylasacam...hepimiz birbirimize destegi lazim cunku. ..cumartesi almanyaya donuyorum. .ordanda baglancak insallahh ;:-*:)
3testimde katlanmis arkadaslar artik keseyi gormeyi beklicekmisim
Maşallah, Rabbim kucağına da almayı nasip eder inşallah hayırlısıyla, darısı bütün isteyenlerin, bizlerin başına inşallah...
- 11 Aralık 2012
- 816
- 31
- 68
kizlaar bir sorum var size. ben elevit kullanamadim yerine folbiol adl dedi hemsire bir tablet ama ben bunu aylarca kullandim ve 1\4 tablet onermisti onceki doktorum. aranizda folbiol kullanan varsa dozunu yazabilir mi?
ikinci sorum ise elevit kullanamayinca vitamin destegi olarak baska ilac kullanan var mi bir de onu denesem doktora sorup?
tatlım ben folic plus kullanıyorum folbıolde kullanmıştım bu ondanda etkılı tavsıye ederım kanda folık asıt değerimi yukseltti
bugün son gebelik testimi yaptırdım.. Bebeğimi kaybettim arkadaşlar... (
melekçim allah vericek sabrını metanetlı olmaya çalış bı gun yıne gelıcek meleğin
merhaba arkadaşlar öcelikle rabbim inşeallah hepimizin gönlüne göre verir ve hepimiz anne oluruz. Ben kayseri sevgi hastanesinde 7 ocakta emriyolarımı transfer ettirdim ancak benim yumurta toplama işleminde 7 yumurta toplandı 2 tane 1.sınıf yumurtalarım bölünmedi ,ertesi gün aradılar diğer 2.sınıf yumurtlarımda bölünmedi ,artık herşey bitti genetik bir sorunmu var diye düşünmeye başlamıştık 4. gün 2 tane 3. kalite yumurtam döllenmiş biri 5 e biri 7 e bölünmüş doktorum yüzde 20şans veriyorum felan dedi ama ben yinede transfer ettirdim ilk tüp bebek denemem polisitik over hastasıyım yaşım 33 bana dua edin ,bu gün 10. günümdeyim transferden sonra cumartesi günü sonuç almaya gideceğim,hiç benim durumum hakkında bilgisi olan var mı yani böyle bölünme sonucu hamile kalanlar felan,saygılar Allah hepimizin gönlüne göre versin..:44:
turkmenem az kalmış sonucuna cumartesı sevıncez ınşallah senıde ekledım tabloya yalnız merkezın eksık kaldı onuda yazarmısın?
Kasimda baslayan tup bebek tedavim dun negatifi gorene dek surdu. Kasimda transfer iptal, 31 aralikta 2 tane embriyo transfer edildi. 12 ocakra negatifi gordum. Ama israrla yine yapmami istediler. Bende dun ikinci kez negatifi gordum. Simdi tekrar denemeye gucum yok, 1-2 ay beklemek istiyorum.
En azindan hamisler bana yaptiklari kürleri yazabilirler mi? Veya bilgi veren bir site varsa yazarmisiniz? O kadar cok sayfa varki kürleri bulamiyorum.
Tekrardan hamisleri cok cok cok tebrik ediyorum, hayirlisiyla kucaginiza almak nasip olsun insallah.
Negatif alan arkadaslar inanin bende su an yola devam diyemiyorum, biraz dinlenip amacimz icin cabalamaya devam edicez tabii. Burdan takipteyimmm...
En azindan hamisler bana yaptiklari kürleri yazabilirler mi? Veya bilgi veren bir site varsa yazarmisiniz? O kadar cok sayfa varki kürleri bulamiyorum.
Tekrardan hamisleri cok cok cok tebrik ediyorum, hayirlisiyla kucaginiza almak nasip olsun insallah.
Negatif alan arkadaslar inanin bende su an yola devam diyemiyorum, biraz dinlenip amacimz icin cabalamaya devam edicez tabii. Burdan takipteyimmm...
hoşgeldın ilken aynı klinikteyiz seni biraz tanıyabılırmıyız?
Adetin 3. günü ocak 11 tedaviye başladım 5 gün sonra bugün kontrol vardı cumartesi tekrar kontrolüm var hikayem çoook uzun yazarken bile moralim bozuluyor 6. denemem daha önceki denemelerde herşey yolundaydi fakat olumsuz sonuçlandı kimse bir anlam vermedi. başımdan çok şey geçti inşallah birgün yazarım sonuç olumlu olursa kimse yılmadan devam etsin diye yazacağım hikayemi şu an sadece dualara kaldım. eğer aynı günlerde orda olursak görüşürüz belki
- 11 Aralık 2012
- 816
- 31
- 68
Kasimda baslayan tup bebek tedavim dun negatifi gorene dek surdu. Kasimda transfer iptal, 31 aralikta 2 tane embriyo transfer edildi. 12 ocakra negatifi gordum. Ama israrla yine yapmami istediler. Bende dun ikinci kez negatifi gordum. Simdi tekrar denemeye gucum yok, 1-2 ay beklemek istiyorum.
miracle allah bunla mucadele edicek gücü verdiyse mukafatını da verecek
Adetin 3. günü ocak 11 tedaviye başladım 5 gün sonra bugün kontrol vardı cumartesi tekrar kontrolüm var hikayem çoook uzun yazarken bile moralim bozuluyor 6. denemem daha önceki denemelerde herşey yolundaydi fakat olumsuz sonuçlandı kimse bir anlam vermedi. başımdan çok şey geçti inşallah birgün yazarım sonuç olumlu olursa kimse yılmadan devam etsin diye yazacağım hikayemi şu an sadece dualara kaldım. eğer aynı günlerde orda olursak görüşürüz belki
inşallah bizde o gun keyiflice okucaz vericen hayırlı mujdeyı
tatlım ben folic plus kullanıyorum folbıolde kullanmıştım bu ondanda etkılı tavsıye ederım kanda folık asıt değerimi yukseltti
melekçim allah vericek sabrını metanetlı olmaya çalış bı gun yıne gelıcek meleğin
turkmenem az kalmış sonucuna cumartesı sevıncez ınşallah senıde ekledım tabloya yalnız merkezın eksık kaldı onuda yazarmısın?
teşekkür ederim inşaallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız,merkezi eklemeye çalıştım ama sanırım beceremedim:) :26:
sabretmekten başka çarem yok ki ( meleğim annesine kavuşacak biliyorum ama daha zamanı değilmiş demekki ..