offfff kendimi işe veremiyorum,şu cumartesi gelse artık,hayırlı bir sonuç alsam artık
kasıklarıma ağrı giriyor adet olacakmışım gibi oluyor,sık sık idrara çıkma gereği hissediyorum bunlar ne belirtisi bilemiyorum ,yumurta toplama işleminden sonra çok fazla şişlik oluştu bende o şişlik azalıyor gibi bakalım,sen de ne gibi belirtiler var?bende pazartessiyi bekliyorum canım sende hiç belirti varmı
Kızlar bende yarını bekliyorum:18::18::18:
bende de aynı belirtiler mevcut adet olucak gibi ağrı kasık agrısı ara sıra da kalçam ağrıyor.bütün bu belirtiler adet belirtisi bende
tek farkı sivilcelerim yok cildim kuru
cnm her kişiye göre farklılık gösteriyor yada kullanılan ilaçlardan böyle etkiler görülebiliyor bende de adet ağrısı vardı ve belim alt kısmı çok ağrıyordu akıntım da vardı sürekli gidip kontrol ediyordum adet oldum kesin diye ama pozitif sonucu gördüm çok şükür içini ferah tut, olumsuz düşünme çok da ümitlenme ki hayal kırıklığı olmasın düşünmemeye çalış günlük işlerle meşgul et kendini, ben pozitifi gördüm ama daha tam sevinemedim düşük çıktı biraz değer artışı bekliyorum sürekli bekliyoruz birşeyleri sabır diliyorum herkese
inşllah artar değerin canım ne zamn yaptırcan diğer testi.?
benimde su gibi akıntım cok ama sanrım jel kullanıyorum ondan. belinin alt kısmından bacaklarına ağrı vuruyormuydu benim cok hafif ole oluyor sanki.
ümitsiz değilim ama tam anlamıyıada ümitli değilim.yarın başıma ne gelcekse görücem:18:adet ağrısı transfer olduğumun gecesi cok oldu birde 24 saat sonra aşırı oldu sonra ara ara gece vurmaya başladı sanki şimdi azaldı ama tırsıyorum işte:18::18: düşünmemeye çalışıyorum ama tırsıyorum:18::18:
kasıklarıma ağrı giriyor adet olacakmışım gibi oluyor,sık sık idrara çıkma gereği hissediyorum bunlar ne belirtisi bilemiyorum ,yumurta toplama işleminden sonra çok fazla şişlik oluştu bende o şişlik azalıyor gibi bakalım,sen de ne gibi belirtiler var?
benimde su gibi akıntım cok ama sanrım jel kullanıyorum ondan. belinin alt kısmından bacaklarına ağrı vuruyormuydu benim cok hafif ole oluyor sanki.
ümitsiz değilim ama tam anlamıyıada ümitli değilim.yarın başıma ne gelcekse görücem:18:adet ağrısı transfer olduğumun gecesi cok oldu birde 24 saat sonra aşırı oldu sonra ara ara gece vurmaya başladı sanki şimdi azaldı ama tırsıyorum işte:18::18: düşünmemeye çalışıyorum ama tırsıyorum:18::18:
tüp bebek işleminden çok korkuyorum ya o yüzden gidemiorum yumurta toplama ve transferden
kızlarrrrrrrrrr haberler iyii :)) bebişim tutunmuş çok şükür ama değer biraz düşük olduğu için cuma tekrar yaptırıcam test iyice emin olmak için doktorum % 85 hamilelik devam eder dedi darısı bekleyen herkesin başına
depresif_pollyanna?? senin sonuç ne oldu bugün hep aklımdaydın walla:))
tüp bebek işleminden çok korkuyorum ya o yüzden gidemiorum yumurta toplama ve transferden
çok sevindim cnm senin adına hadi gözün aydın :) benimki olmadı maleseffff
yarın yaptırıcam kısmetse testi inş artmıştır, akşam korktum biraz çok açık pembe-kahveye dönük leke gördüm gibi tedirgin oldum birazolumsuz düşünmemeye çalışıyorum bakalım kaderde ne varsa o olcak, belirtilerimiz aynı cnm aynıları oldu bende de hatta teste bi gün kala ağrım yok oldu birden dedim acaba tutunmadımı fln ama kendini çok dinleme, transfer sonrası ben çok şiştim hareket edemiyordum bi iki gün karnım da su dolu balon var gibiydi zamanla geçti bol su tükettim, korkarak stres yaratma vücudunda test günü çok rahat gittim ben teste sonucu gördüğümde bile yine pek bi tepki vermedim iyice kesinleşmeden inanamıyorum sanırım...
canım aklım sende inş. güzel haberlerini alcaz
Aynen bende şiştim bir insan 8 kilo şişermineyse ki 6 kilosu indi benimde şimdi pek ağrım yok sadece kalçamla belimin ortası bir yer ağrıyor ve bu ağrı ya uyuz oluyorum
sende kötü düşünme bence tam yerleşti bebişin ondan o lekelenme bak gör yarın değerin yükselmiş olcak
zaten bende sonuç olumlu olursa bir tepki vermem olumsuz olunca vercem tepkiyi sanırım
3testimde katlanmis arkadaslar artik keseyi gormeyi beklicekmisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?