2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

hadı hayırlısı arkadasım bende baskentte yaptırdım.cumaya testım varr..herseyın hayırlısı..

unyeli aramıza hoşgeldin ekledim senide tabloya bende bahçeci fulyadayım senın doktorun kım?

aysece hoşgeldin bilgilerini verirsen senide ekliyım tabloya transferi bile yarılamışsın pozitifleri duycaz inşallah

Transferim yapildi normal konturoldan bile daha az can yakiyodu cunku cok dikkatli davraniyolar

ahalli hayırlı olsun yumoşun kendine dikkat et yemene içmene stres yapma transfer boyunca sıkıntılarında yanındayız teyze olarak

140 cıktı carsamba bı daa gıtcem tahlıle:)

yaaaa muslua ben sana demedımmı bi çok kişi var değerleri yavaş yukselıyo diye bak korktuğuna deymedi ama oh bizimde içimiz rahatladı

mimosa sende aramıza hoşgeldin az kalmış gidip bebişini almaya sabrımızın mukafatını elbet bırgun alıcaz şans yanında olsun birde sizdeki sıkıntı neydi hem tablo içi soruyorum hem tanımak için

dua ediyoruz aramıza sende hoşgeldin allah bebişimizi bağışlasın hepimizin birde tablo için bilgilerini alabılırmıyım?sorun?yaş?

eslem canım baksana ne kaldı surda bebeğine kavuşmaya daha da yaklaşmıssın transferden sonra haber et olurmu?bide merkez bılgı verdımı kaçıncı gun embrıyosu?

selam benimde 2 deneme 2.denemem gürgan clınık yaş 31 tedavi ocak ilk hafta

sende hosgeldın aramıza journey suankı durumun nedir canım transferdemısın toplamadamı?bıde sıkıntınız neydı?

BU ARADA BEN YOKKEN EPEY BIR ZİYARET YAPILMIŞ NE GÜZEL KALABALIK Bİ AİLE OLDUK ALLAH SIKINTILARIMIZI PAYLAŞMAYI NASİP ETTİĞİ GİBİ BEBEKLERİMİZİDE PAYLAŞMAYI NASİP ETSİN..

dua ediyoruz aramıza sende hoşgeldin allah bebişimizi bağışlasın hepimizin birde tablo için bilgilerini alabılırmıyım?sorun?yaş?

erkek faktoru, yaş 29, 2. deneme ,

süpperrrrr anne adayları tablonun altına bir dua paylaştım bu süreçte allahın iznini anmak için...Mevlana derki:"SEN ALLAH KAPISINDA DUR,ÇAL,O GÜN AÇMAZSA KAPIYIBAŞKA GÜN MUHAKKAK AÇAR"

benide listeye eklediğiniz için teşekkürler benim doktorum aytun hanım.inşallah o liste hamişler listesi olur ve içinde hepimizin isimleri olur.Allahım hepimize vatanına milletine anne ve babasına hayırlı evlatlar verir

listeye bayıldım şimdiden 2 hamiş var onlarda dualarında bizi unutmazlar inşallah ve hayırlısı ile evlatlarını kucaklarına alırlar

Selam kızlar bende subat ta tup bebeğe başlıcaktimmm ama bugun prolaktinimin 80 olduğunu öğrendim cok moralim bozuk sizin basınıza geldimi böle bişey ne yapmalıyım henüz doktoruma görüşmedim

1.denemen ıle 2isi arasında ne kadar süre var.ara vermek gerekıyomu.varmı bır kuralı..

Arkadaşlar merhaba,

Benim 2. tüp bebek denemem olacak, bu sefer uzun protokol uygulanacak. Uzun protokol ile ilegili deneyimleriniz varsa parlaşır mısınız?

merhaba arkadaşlar ben de dün tüp bebek tedavisine başladım ilk iğnemi oldum bana da dua eder misiniz

tabi ki ederim nurbeb burada birbirimize destek olmak için varız
piti bizim sorun açıklanamayan infertilite

tabi ki ederim nurbeb burada birbirimize destek olmak için varız
piti bizim sorun açıklanamayan infertilite
Allah razı olsun canım senin de bebişin en kısa sürede gelir inşallah bize d

e sebepsiz infertiite tanısı kondu

betyy kusura bakma şimdi farkettım onca kişi arasında gözden kaçırmışım seni hoşgeldin seni tanıyabılırmıyız?

Allah razı olsun canım senin de bebişin en kısa sürede gelir inşallah bize d

e sebepsiz infertiite tanısı kondu

nurbeb hoşgeldın sayımız her geçen gun artıyo bu bebek sayımızında artacağı anlamına gelıyo senıde yenı katılan arkadaşlar gıbı tanıyabılırmıyız?

nurbeb hoşgeldın sayımız her geçen gun artıyo bu bebek sayımızında artacağı anlamına gelıyo senıde yenı katılan arkadaşlar gıbı tanıyabılırmıyız?
h. bulduk canım inşallah Allahım hepimize çifter çifter versin 3 yıllık evliyim sebepsiz infertilite dediler ilk tüp denememiz eurofertilde dün ilk randevum vardı iğnelere başladım şimdilik bu kadar sen sor canım

Ewt cnm iğneli kısmı atlattık çok şükür..Yarın yumoşlarda toplandımı çoğu gitti azı kaldı sayılır : )

Transfer yumoşların durumuna bağlı olcak sanırım ona sonra karar vericez dedi doktor..

Bende sabırsızlıkla o gübü bekliyorum çok heyecanlı yaa :18:

Arkadaşlar merhaba,

Benim 2. tüp bebek denemem olacak, bu sefer uzun protokol uygulanacak. Uzun protokol ile ilegili deneyimleriniz varsa parlaşır mısınız?

slm canm.. bende uzun protokole başladım 2 hafta önce.. sana hangi ilaçları verdi? nerde yaptrdn ve sorununz ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…