- 12 Ocak 2013
- 12
- 0
Selam arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. Öncelikle pozitif sonuç alan arkadaşları tebrik ediyorum. bu güzel haberleri okuyunca bizimde umudumuz artıyor, inşallah darısı başımıza olur. benim ilk tüp bebek denemem, daha önce aşılama yaptırdık ama olmadı, yaş 33, iğnelere aralık ayında başladım. 11 ocakta (yani dün) yumurta toplama işlemi yapıldı. Pazartesi de transfer yapılacak inşallah. Adana Başkentte tedavim devam ediyor inşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız. Allah herkesin gönlüne göre versin.
merhaba arkadaşlar benide aranıza kabul ederseniz çok sevinirim.bebek hasreti ile yanan bir kadınım sizler gibi.topiği görünce bende burada olmalıyım belki birbirimize uğurlu geliriz diye düşündüm.yaş 34 sebepsiz infertilite 1deneme bahçeci fulya başladık bakalım İnşallah bizlerede hayırlı evlatlar nasip eder.vitaminleri kullanıyorum ve adet dönemimi bekliyorum .umarım bu zor süreçte rabbim hepimizin yüzünü güldürür.
merhaba sıteye yenı uye oldum.benım ilk tup bebek denemem.suan transverımın 5. gunu.ınsallah hersey umdugumuz gıbı gıder.bebişimi alırım kucağıma.allah kımsenın emeklerını bosa vermesın.heyecanla beklıyorum.
Transferim yapildi normal konturoldan bile daha az can yakiyodu cunku cok dikkatli davraniyolar
140 cıktı carsamba bı daa gıtcem tahlıle:)
Selam arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. Öncelikle pozitif sonuç alan arkadaşları tebrik ediyorum. bu güzel haberleri okuyunca bizimde umudumuz artıyor, inşallah darısı başımıza olur. benim ilk tüp bebek denemem, daha önce aşılama yaptırdık ama olmadı, yaş 33, iğnelere aralık ayında başladım. 11 ocakta (yani dün) yumurta toplama işlemi yapıldı. Pazartesi de transfer yapılacak inşallah. Adana Başkentte tedavim devam ediyor inşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız. Allah herkesin gönlüne göre versin.
Bismillahir rahmanirrahim...
Merhaba bende aranıza katılacagım bu ay 2. tüp bebek tedavime başlayacağım, Rabbim herkese hayırlısıyla evlatlarını kucağına almayı Nasip etsin inşallah... Pazartesi 1. günüm olarak başlıyacağım inşallah... Acıbadem Maslak hastanesinde tedavimi olucam, bu hastanede olucak olanalar varmı acaba?
Selam kıslaaar..
Son durumlar nedir ? kimin gününü bekliyoruz şimdi ? varmı güzel haberler ?
Benim bugün iğnemin son günü saat 10.30da çatlatma iğnemi olacam inş..Pazarteside yumoşlar toplanacak :18:
kimlerle aynı gidiyoruz bakem
selam benimde 2 deneme 2.denemem gürgan clınık yaş 31 tedavi ocak ilk hafta
ben ben ben!! mustafa bey doktorum senin doktorun?transferi yapılan arkadaşım allah inşallah güzel haber almayı nasip eder
hepimize
bahçecide tedavi olan var mı
Bismillahir rahmanirrahim...
Merhaba bende aranıza katılacagım bu ay 2. tüp bebek tedavime başlayacağım, Rabbim herkese hayırlısıyla evlatlarını kucağına almayı Nasip etsin inşallah... Pazartesi 1. günüm olarak başlıyacağım inşallah... Acıbadem Maslak hastanesinde tedavimi olucam, bu hastanede olucak olanalar varmı acaba?
ilk denemem ekim ayında idi ara vermek gerekiyormuş ama süresi değişebilir çünkü benim dondurulmuş embriyo yoktu hemde histereskopi yaptırdım :-( inşallah hepimizin duası kabul olur. Pazartesi basliyacam tedaviye hayırlısı artık
Allah razı olsun canım senin de bebişin en kısa sürede gelir inşallahtabi ki ederim nurbeb burada birbirimize destek olmak için varız
piti bizim sorun açıklanamayan infertilite
hayırlı olsun..inşallah tutar bebişlerin..benimde ilk tüp bebek olacak. ilaçların 7. günü büyük ihtimalle önümüzdeki cuma toplama öbür pazartesiyede transfer olacak..çok sabırsızlnıyorum.günler yaklaştıkça heyacanım artıyor.sonucunu takip edicem.hayırlısıyla hamiş oluruz inşallah.
Allah razı olsun canım senin de bebişin en kısa sürede gelir inşallahbize d
e sebepsiz infertiite tanısı kondu
h. bulduk canım inşallah Allahım hepimize çifter çifter versinnurbeb hoşgeldın sayımız her geçen gun artıyo bu bebek sayımızında artacağı anlamına gelıyo senıde yenı katılan arkadaşlar gıbı tanıyabılırmıyız?
eslem canım baksana ne kaldı surda bebeğine kavuşmaya daha da yaklaşmıssın transferden sonra haber et olurmu?bide merkez bılgı verdımı kaçıncı gun embrıyosu?
BU ARADA BEN YOKKEN EPEY BIR ZİYARET YAPILMIŞ NE GÜZEL KALABALIK Bİ AİLE OLDUK ALLAH SIKINTILARIMIZI PAYLAŞMAYI NASİP ETTİĞİ GİBİ BEBEKLERİMİZİDE PAYLAŞMAYI NASİP ETSİN..
Arkadaşlar merhaba,
Benim 2. tüp bebek denemem olacak, bu sefer uzun protokol uygulanacak. Uzun protokol ile ilegili deneyimleriniz varsa parlaşır mısınız?