- 10 Nisan 2010
- 362
- 4
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ewt cnm iğneli kısmı atlattık çok şükür..Yarın yumoşlarda toplandımı çoğu gitti azı kaldı sayılır : )
Transfer yumoşların durumuna bağlı olcak sanırım ona sonra karar vericez dedi doktor..
Bende sabırsızlıkla o gübü bekliyorum çok heyecanlı yaa :18:
arkadaşlar ilk sayfaya tabloyu yeniledik.bu topiği paylaşacak değerli anne adayları bilgilerinizi verrseniz akşam geldığımde sizi de eklerim
(YAŞ---DENEME SAYISI---SEBEP----TEDAVİ BAŞLAMA SÜRESİ---HASTANE)
adet günümü bekliyorum arkadaşlar kendimi çok garip hissediyorum ben şu zamana kadar çok hayal kırıklığı yaşadığım için kendimi umutlandırmak istemiyorum kendimi anlayamıyorum ya
Hadi hayırlı olsun atlatmışsın işin iğne kısmın benim de transferim oldu çarşamba günü ayın 18 i de test günüm bekliyorum :18::18::18::18:
Ooo hadi inşaALLah güzel haberler ver bize de umut oLsun..Sen sonucunu öğrendiğin zamanlarda benimde büyük ihtimal transferim olacak..
Ee var mı değişiiklik falan ? Bu arada yumurta toplamayı nasıl yaptırdın anestezisiz diyodun ?
Bayılttılar zorla yok dedim gerek yok dedim olmaz dediler.yumurta sayın fazla iş uzayabilir sıkılırsın azıcık uyu bişe olmaz dediler
Allah yardımcın olsun canım toplama sonrası kocamn bir göbüşe sahip oluyorsun transferden sonra daha da bir şişiyor
transferden sonra 12 saat sonra felan bende bir adet sancısı mide bulantısı oldu sorma uykudan uyandım sonraki gunlerde de var adet sancım ama az az oluyor bir de buna kasık ağrısı ve bol bir akıntı eklendi ne olur bilemiyorum kısmet artık hayırlısı herşeyin
Rabbim emeklerimizi boşa vermesin
İyi yapmışlar kız nasıl dayancaktın yoksa : )
Kaç tane yumurtan toplandı ? ve kaç gün sonra transfer edildi ?
Kasık ağrısı akıntı mide bulantısı inş içinde bebişin sana tutunuyordur bunlar buna işaret..ananas yiomusun kız onu çok öneriyolar..Bi de kuru kayısı ye kabız olma..[/FONT][/COLOR]
merhaba kızlar dün opum yapildi ve jel ile iki tane hap verdi doktor çarşamba gibi transfer yaparız dedi daha yeni embriyolog aradi ve 12 tane yumurta toplandık 5i olgun çikti 3 tanesi döllendi dedi...şimdi ne demek oluyor ben anlamadim
canım başta 21 tane topladılar 18 tanesi dolu çıktı.bunların 13 ü döllendi sadece 7 tanesi 5.güne kadar yaşayabilidi 6.günü 1 tane transfer ettiler 6 taneyi 2 denemelik olarak dondurdular.
İnşallah canım tutunutyordur bebişim.kuru kayısı çok yedim içim dışım kayısı oldu valla artık yiyesim gelmiyor zaten yediğim içinde kabız olmadım şişlik kabızlıktan değil.ilaçlardan su topluyor vucudun ondan.sen kilo aldınmı iğne kullanırken?
merhaba kızlar dün opum yapildi ve jel ile iki tane hap verdi doktor çarşamba gibi transfer yaparız dedi daha yeni embriyolog aradi ve 12 tane yumurta toplandık 5i olgun çikti 3 tanesi döllendi dedi...şimdi ne demek oluyor ben anlamadim
Senin yumurtalar evet çokmuş ..Demekki hepsi döllenmiyor ..elene elene en son en kaliteli olanlar transfer ediliyor heralde..bakalım benim nasıl olacak..
Kız yok ben zayıfım zaten belki o şekilde kilo alırım diyodum ama beni pek etkilemedi gibi..Sen aldın mı ?
bugün ilk gunu ya gün geçtikçe
döllenme artar mi kızlar
slm canm.. bende uzun protokole başladım 2 hafta önce.. sana hangi ilaçları verdi? nerde yaptrdn ve sorununz ne
5 kilo aldım ama ne kadrı şişlik bilmiyorum aman ya neyse önemli değil bebişim gelsinde
evet ayenn öyle oluyor elene elene elind ene kalırsa
selam benimde 2 deneme 2.denemem gürgan clınık yaş 31 tedavi ocak ilk hafta