2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

Slm ben 15 aylik evliyim hic korunmadim 6 ay kadar cocugum olmayinca dr a gittim yurtdisina evlendim ve dr larin dediklerini esim tercume ediyodu. Hic bir sorunum olmadigini soylemisler. Daha sonra esim internetten kendi icin sperm testi sparis verdi ve test sonucu sperm sayisinin az oldugunu anladik ve hemen dr a gittik esime ortomol fertil plus die bir ilac verdi dr ve 3 ay kullanmasi gerektigini soyledi. 1 ay kullandiktan sonra turkiyeye izne gittik ve orda bi dr a basvurduk bende yine bir sorun yoktu ana esimde sperm yetersizligi ve hareketsizligi vardi ordaki dr vakit kaybetmeden tup bebek yapin bosuna ilaclarla ugrasmayin dedi bizde turkiyeden doner donmez hastane arastirdik ve bir fakulte hastanesinde tedaviye basladik kan testleri sperm teseri hormon testleri bittikten sonra tup bebege karar verildi ve adetimin 22. Gunu aralik ayinin 18 inde synarel adli burun damlasi kullanmaya basladim aralik ayinin 28 inde ise pregon denilen ve gobek kenarindan deri altina vurulan igneye basladim 7 gun kullantitan sonra yumurtalarima bakildi ve 3 gun daha kullanmami soyledi dr toplam 10 gun kullandim ve 11. Gun 7 ocakta brevactid adinda bir catlatma ignesi vurdum igneden 1 gun sonra 9 ocakta yumurtalarim toplandi toplam 10 tane saglikli ve 22mm ile 17mm arasi toplandi narkoz alarak yaptirdim uyandigimda hersey bitmisti ve uyandiktan sonra hic sancim olmadi. Ben yumurta verirken esimde sperm verdi avni gun birlestirdiler yarin esim aricak ve bolunmenin ne durumda oldugunu ogrenecek 2 tane embriyo transfer edilecekmis bana cumartesi veya pazartesi gun cok heyecanliyim ve uykusuzum stresten uyuyamiyorum. Bu arada yumurtalarimcarsamba gun toplandi ve ben persembe gunu ultragestan adinda vajinal yoldan ilac almaya basladim. Embriyolarin durumunu esim cuma sabah 9 da ogrenecek heyecanla bekliyorum. Allah hepimizin yardimcisi olsun ins. Aminnnnn...

kızlar bu arada 450lik gonal fi büyük pazarlıkla eczaneden 200 e düşürerek aldım mutlaka pazarlık yapınnnnn

Bende yarın bahçeci mustafa bahçecide başlıyorum.

Hayırlı uğurlu olsun ahali, inşalah güzel güzel haberler alırsın...

canım ben yaptım ama bişeyleri eksik yaptım benı yonlendırırmıısın?

tedavin hayırlı olsun ahalli, Allah tedavinin sonunda yüzünü güldürsün inşallah.

ahalı sen yolu yarılamışsın bak gıdıp alcan bebişlerini hayırlısıyla

canım ben yaptım ama bişeyleri eksik yaptım benı yonlendırırmıısın?

dün tablodan sonra gönderdiğim mesaj eksik çıkmış yeni fark ettim. o zaman şöyle yapalım: kopyaladığın listenin en üst satırına şunları yaz, ama ben boşluk bırakarak yazıyorum işaretler arasında sen boşluk bırakma tamam mı? ilk satıra: [ table = " width : 800 , class : grid " ]
son satıra: [ / table ]

sen bütün aralıkları birleştir, hiçbirinin arasında boşluk kalmasın, bir tek ilk satırda virgül ve class arasında boşluk olacak, başka hiç boşluk olmayacak. hadi bi daha deneyelim böyle.

inşallah bebeklerin tutar ve seni bırakmazlar allah emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah

KEN DEĞERİM 454 ÇIKTI...valla ne diyeceğimi bilemiyorum çokkkkkkkkkkkkkk şükürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....Allah'ı m inş. tamamına erdirir...darısı başınıza inş.

rana hayırlı olsun bebeğn gürgan klinikte olmuşsun tedavini bana anlatırmısın timur hocamı yaptı yumurta toplama ve transferini benimde yarın yumurtam toplanacak heyecanlıyım inşallah allahım benide sevindirir çok sevindim adına allah tamamına erdirsin dün çatlatma iğnesi vuruldum sızı var biraz sendede oldumu???????????

Piticim tabloya beni eklememişsin...

çokkkk çokkk teşekkürler mutlu oldum başardık:)

arkadaşlar ilk sayfaya tabloyu yeniledik.bu topiği paylaşacak değerli anne adayları bilgilerinizi verrseniz akşam geldığımde sizi de eklerim
(YAŞ---DENEME SAYISI---SEBEP----TEDAVİ BAŞLAMA SÜRESİ---HASTANE)

Merhaba arkadaşlar
Beni listeden çıkarırsanız sevinirim. Çok şükür rabbime tedaviye gerek kalmadan bana bebeğimi nasip etti. İsteyen herkesin Rabbim muradını versin. Ben bir mucizeyi yaşadım darısı isteyen herkesin başına inşallah. Allah yar ve yardımcınız olsun.........

çokkkk çokkk teşekkürler mutlu oldum başardık:)

süper oldu :)) işte şimdi cilalı topic oldunuz :))) liste düzenli olunca katılımcın da daha çok olacak. istersen eylül topicinin ilk sayfasına bir bak, sonuçlar geldikçe nasıl yaptığımıza. biz hamileleri en üste topladık, yanlarına hamile ikonu da koyduk ki parıl parıl parlasınlar :) sadece aşağıdan yukarı kes kopyala yapınca yanındaki sıra numaralarını da baştan aşağıya değiştirmem gerekiyordu, o biraz eziyet. hamilelerine biraz şatafat yap, arada kaybolmasınlar umut olsunlar :)

medmuscum gözün aydın canım. Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah. bizim topicde de 3-4 tane oldu böyle vaka. bence listeden çıkarmasınlar seni. tedaviyi beklerken hamile kaldı diye yazsınlar. sonuçta listedeyken hamile kaldın, sen de bir umutsun herkes için. bırak sergilensin :)

listeyi hazırlayan arkadaşlarım, benim tedavi başlangıcım şu şekilde : iğne kullanımına başlama 22 aralık, yumurta toplama 31 aralık transfer 5 ocak, test zamanı 15 ocak, hangisini başlangıç alıyorsunuz bilmiyorum ama sanki yanlış yazılmış ocak son hafta gözüküyor düzeltirseniz sevinirim, ayrıca emeğiniz için çok teşekkürler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…