2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

arkadaşım ranadan aldık güzel haberler çok şükür ama aklımız bı yandanda sende tahlıl yaptırcaktın bugun noldu?

Merhaba;
Ben de önümüzdeki ay tüp bebek düşünüyorum ama aklıma takılan bir mesele var o da embriyo transferi
Yaptıran arkadaşlar, anestezili mi anestesiz mi yaptırdınız? Canınınz yandı mı? Ben basit bir smear işleminde bile acı duyuyorum acaba bunda da sıkıntı yaşar mıyım?

Çok teşekkürler geri dönüşünüz için. Ben speklum yerleştrilirken değil de onu açarken çok zorlandım.Doktorum dedi ki kendini tamamen çok kasmandan dolayı oluyor dedi.Allahtan kısa süreli bir işlem olduğu için hemen bitti gitti.
Acaba transferin anestezili yapılmamasının bir sebebi var mı? Yani zararlımı embriyoya da o yüzden mi yapmıyorlar,yoksa genelde insanlar için ağrısız bir işlem olduğu için mi? Daha önce anestezili yaptıran olmadı mı hiç acaba?

benim de ilk denememdi okuduklarım kadarıyla transferde pek anestezi uygulandığını duymadım ztn çok kısa sürüyor hatta işlemin çoğunu o girişe yerleştirilen aletin takılıp çıkarılmasıyla geçiyor diyebilirim bende de istemsiz kasılma oluyor daha önce doktorum ön prova gibi katater takıp rahim içerisine sıvı göndermişti bir sorun varmı yokmu diye çok zorlandım kastığım için böyle yaparsan olmaz dedi rahimi kasarsan hareket ettiremem aleti dedi transfer önceside söyledim bende kasılma oluyor uyuşturma yada gevşetici bişey vurulamazmı diye gerek yok dediler ve 5 dkkada bitti işlem biraz kendine telkin edip tamam sakin diyip nefes alıp tutarak rahatlattım kendimi sıkıntı olmadı beklediğimden daha kolay oldu transferim o yüzden büyütme kafanda sonucunu düşünerek dayan

inşallah kolay geçer ve inşallah siz de hayırlı haberlerinizi alırısnız... Nerede tedavi görüyorsunuz?

arkadaşım ranadan aldık güzel haberler çok şükür ama aklımız bı yandanda sende tahlıl yaptırcaktın bugun noldu?

Canım benım degerım 58 cıktı doktor beklıces dedı ıkı gun sonra bıda bakılcak. Gebelık var saglıklı bo gebelık mı dıs gebelıkde olabılır dedı

KEN DEĞERİM 454 ÇIKTI...valla ne diyeceğimi bilemiyorum çokkkkkkkkkkkkkk şükürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....Allah'ı m inş. tamamına erdirir...darısı başınıza inş.

canım benim tekrar tebrikler Allah tamamını erdirsin

iyi akşamlar kızlar, komşu topic eylülden sevgiler saygılar :)) ben eylülde başlayacaktım tedavime güya, eylül topiğinin kurucusuyum. ama kasımda başlayabildim ve malesef ilk denememde negatif sonuç aldım. bu ay dondurulmuş tedavisindeyim. lucrin ve estrofem kullanıyorum. geçmişte düşükle sonuçlanmış bir doğal yoldan hamileliğim var. hepinize bu yolda iyi şanslar diliyorum. rana ilk hamileniz mi? ranacım tebrikler canım. topiğiniz hamilelerle dolsun inşallah.

Canım benım degerım 58 cıktı doktor beklıces dedı ıkı gun sonra bıda bakılcak. Gebelık var saglıklı bo gebelık mı dıs gebelıkde olabılır dedı

muslua sende biliyosun başlangıçta değeri yuksek çıkmayıp sonradan yavaş yavaş yukselen arkadaşları...58 yabana atılcak bı değer değil ben senın adına sevındım ama tabı gözümüz kulağımız sende inşallah kesinleşir ve için rahatlar içimiz rahatlar

listeyi bekliyoruz canım ama şimdi uyku vakti geldi yarın devam etmek üzere iyi geceler öptüm....

canım aşağıdaki listeyi ilk sayfana kopyadıktan sonra en başa ve en sona koyduğum noktaları kaldır. bakalım başarabilecek miyiz.

......
SIRAİSİMYAŞDENEMEMERKEZSEBEPDURUM
1piti88241Bahçeci Fulya [td]
[td]erkek faktörü
tedavi başlangıç tarihi:18 Ocak
2wintersun306antalya gelecekpcostedavi başlangıç tarihi:08 Ocak
3muslua31antalya gelecekpcostedavi başlangıç tarihi:10 Ocak
4medmus281ankara hş klinikmorfolojitedavi başlangıç tarihi:04 Ocak
5sunita332bahçeci fulyamorfoloji+kan pıhtılaşmasıtedavi başlangıç tarihi:Ocak ilk hafta
6aysunceylan301gürgan klinikmorfoloji+pcostedavi başlangıç tarihi:Ocak ilk hafta
7poff261acıbadempcos+erkek faktörütedavi başlangıç tarihi:Ocak son hafta
8charms301Bahçeci Fulyasebepsiz infertilite
9bernaece332ankara başkentsebepsiz infertilitetedavi başlangıç tarihi:14 Ocak
10carmen271acıbademerkek faktörütedavi başlangıç tarihi:Ocak son hafta
11zynpcn2sebepsiz infertilite
12yasmin282medical parkpcos
13mehlikaerva251ankara fatihazospermtedavi başlangıç tarihi:Ocak ilk hafta
14mirage79332amerikan hst.oligospermitedavi başlangıç tarihi:06 Ocak
.....

[tr]
[td]SIRA[/td]
[td]İSİM[/td]
[td]YAŞ[/td]
[td]DENEME[/td]
[td]MERKEZ[/td]
[td]SEBEP[/td]
[td]DURUM[/td]
[/tr]
[tr]
[td]1[/td]
[td]piti88[/td]
[td]24[/td]
[td]1[/td]
[td]Bahçeci Fulya [td]
[td]erkek faktörü[/td]
[td]tedavi başlangıç tarihi:18 Ocak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]2[/td]
[td]wintersun[/td]
[td]30[/td]
[td]6[/td]
[td]antalya gelecek[/td]
[td]pcos[/td]
[td]tedavi başlangıç tarihi:08 Ocak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]3[/td]
[td]muslua[/td]
[td]31[/td]
[td][/td]
[td]antalya gelecek[/td]
[td]pcos[/td]
[td]tedavi başlangıç tarihi:10 Ocak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]4[/td]
[td]medmus[/td]
[td]28[/td]
[td]1[/td]
[td]ankara hş klinik[/td]
[td]morfoloji[/td]
[td]tedavi başlangıç tarihi:04 Ocak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]5[/td]
[td]sunita[/td]
[td]33[/td]
[td]2[/td]
[td]bahçeci fulya[/td]
[td]morfoloji+kan pıhtılaşması[/td]
[td]tedavi başlangıç tarihi:Ocak ilk hafta[/td]
[/tr]
[tr]
[td]6[/td]
[td]aysunceylan[/td]
[td]30[/td]
[td]1[/td]
[td]gürgan klinik[/td]
[td]morfoloji+pcos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]7[/td]
[td]poff[/td]
[td]26[/td]
[td]1[/td]
[td]acıbadem[/td]
[td]pcos+erkek faktörü[/td]
[td]tedavi başlangıç tarihi:Ocak son hafta[/td]
[/tr]
[tr]
[td]8[/td]
[td]charms[/td]
[td]30[/td]
[td]1[/td]
[td]Bahçeci Fulya[/td]
[td]sebepsiz infertilite[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]9[/td]
[td]bernaece[/td]
[td]33[/td]
[td]2[/td]
[td]ankara başkent[/td]
[td]tedavi başlangıç tarihi:14 Ocak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]10[/td]
[td]carmen[/td]
[td]27[/td]
[td]1[/td]
[td]acıbadem[/td]
[td]erkek faktörü[/td]
[td]tedavi başlangıç tarihi:Ocak son hafta[/td]
[/tr]
[tr]
[td]11[/td]
[td]zynpcn[/td]
[td][/td]
[td]2[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]12[/td]
[td]yasmin[/td]
[td]28[/td]
[td]2[/td]
[td]medical park[/td]
[td]pcos[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]13[/td]
[td]mehlikaerva[/td]
[td]25[/td]
[td]1[/td]
[td]ankara fatih[/td]
[td]azosperm[/td]
[/tr]
[tr]
[td]14[/td]
[td]mirage79[/td]
[td]33[/td]
[td]2[/td]
[td]amerikan hst.[/td]
[td]oligospermi[/td]
[td]tedavi başlangıç tarihi:06 Ocak[/td]
[/tr]

heh şimdi oldu. 2.gelen listeyi ilk sayfana kopyala, en baş satıra "
" ekleyeceksin, ekledikten sonra parantezin başındaki ve sonundaki tırnak işaretlerini kaldır. en son satırın altına da "
" bunu ekleyeceksin, yine ekledikten sonra tırnak işaretlerini kaldır ve düzenleye bas. bakalım yarın görcez nolmuş :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…