kızlar dün transferim oldu karnımda hafif ağrı ve kasıklarda ara ara batma var daha ilk günden bunalrın olması normal mi? ve çok su içmeye başladım deli gibi susuyorum, crinone jel ve estrofem hap kullanmam söylendi, daha önce denemeleri olanlar normal mi bunlar?[/Q
Merhaba;
Ben de önümüzdeki ay tüp bebek düşünüyorum ama aklıma takılan bir mesele var o da embriyo transferi
Yaptıran arkadaşlar, anestezili mi anestesiz mi yaptırdınız? Canınınz yandı mı? Ben basit bir smear işleminde bile acı duyuyorum acaba bunda da sıkıntı yaşar mıyım?
kızlar dün transferim oldu karnımda hafif ağrı ve kasıklarda ara ara batma var daha ilk günden bunalrın olması normal mi? ve çok su içmeye başladım deli gibi susuyorum, crinone jel ve estrofem hap kullanmam söylendi, daha önce denemeleri olanlar normal mi bunlar?[/Q
Merhaba;
Ben de önümüzdeki ay tüp bebek düşünüyorum ama aklıma takılan bir mesele var o da embriyo transferi
Yaptıran arkadaşlar, anestezili mi anestesiz mi yaptırdınız? Canınınz yandı mı? Ben basit bir smear işleminde bile acı duyuyorum acaba bunda da sıkıntı yaşar mıyım?
yumurta transferi anestezili oldu hiç birşey hissetmedim transfer anestezisiz oldu. bende korkuyordum aynı senin gibi tedirgindim smear testinden biraz daha fazlası gibi düşün oraya sabitleyici bişi takarken ve çıkarırken biraz hissediyorsun onun dışında transfer anında içeriye ince uzun borucukla girildiğini hissetmiyorsun çok o sabitleyicinin içinden geçerek gittiği için, ben bile dayandıysam sende yaparsın bence (bende çok zorlanıyordum eskiden muayene smear de fln)
Çok teşekkürler geri dönüşünüz için. Ben speklum yerleştrilirken değil de onu açarken çok zorlandım.Doktorum dedi ki kendini tamamen çok kasmandan dolayı oluyor dedi.Allahtan kısa süreli bir işlem olduğu için hemen bitti gitti.
Acaba transferin anestezili yapılmamasının bir sebebi var mı? Yani zararlımı embriyoya da o yüzden mi yapmıyorlar,yoksa genelde insanlar için ağrısız bir işlem olduğu için mi? Daha önce anestezili yaptıran olmadı mı hiç acaba?
inşallah kolay geçer ve inşallah siz de hayırlı haberlerinizi alırısnız... Nerede tedavi görüyorsunuz?
arkadaşım ranadan aldık güzel haberler çok şükür ama aklımız bı yandanda sende tahlıl yaptırcaktın bugun noldu?
KEN DEĞERİM 454 ÇIKTI...valla ne diyeceğimi bilemiyorum çokkkkkkkkkkkkkk şükürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.... Allah'ı m inş. tamamına erdirir...darısı başınıza inş.
Canım benım degerım 58 cıktı doktor beklıces dedı ıkı gun sonra bıda bakılcak. Gebelık var saglıklı bo gebelık mı dıs gebelıkde olabılır dedı
piti girişteki tabloyu yapmayı öğretmemi ister misin?
hemde çok bekliyorum
biraz zaman alacak ama bekle hazırlayıp kopyalayayım. kendimi de ekliyim mi listeye?
SIRA | İSİM | YAŞ | DENEME | MERKEZ | SEBEP | DURUM |
1 | piti88 | 24 | 1 | Bahçeci Fulya [td] [td]erkek faktörü | tedavi başlangıç tarihi:18 Ocak | |
2 | wintersun | 30 | 6 | antalya gelecek | pcos | tedavi başlangıç tarihi:08 Ocak |
3 | muslua | 31 | antalya gelecek | pcos | tedavi başlangıç tarihi:10 Ocak | |
4 | medmus | 28 | 1 | ankara hş klinik | morfoloji | tedavi başlangıç tarihi:04 Ocak |
5 | sunita | 33 | 2 | bahçeci fulya | morfoloji+kan pıhtılaşması | tedavi başlangıç tarihi:Ocak ilk hafta |
6 | aysunceylan | 30 | 1 | gürgan klinik | morfoloji+pcos | tedavi başlangıç tarihi:Ocak ilk hafta |
7 | poff | 26 | 1 | acıbadem | pcos+erkek faktörü | tedavi başlangıç tarihi:Ocak son hafta |
8 | charms | 30 | 1 | Bahçeci Fulya | sebepsiz infertilite | |
9 | bernaece | 33 | 2 | ankara başkent | sebepsiz infertilite | tedavi başlangıç tarihi:14 Ocak |
10 | carmen | 27 | 1 | acıbadem | erkek faktörü | tedavi başlangıç tarihi:Ocak son hafta |
11 | zynpcn | 2 | sebepsiz infertilite | |||
12 | yasmin | 28 | 2 | medical park | pcos | |
13 | mehlikaerva | 25 | 1 | ankara fatih | azosperm | tedavi başlangıç tarihi:Ocak ilk hafta |
14 | mirage79 | 33 | 2 | amerikan hst. | oligospermi | tedavi başlangıç tarihi:06 Ocak |