2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

merhaba sıteye yenı uye oldum.benım ilk tup bebek denemem.suan transverımın 5. gunu.ınsallah hersey umdugumuz gıbı gıder.bebişimi alırım kucağıma.allah kımsenın emeklerını bosa vermesın.heyecanla beklıyorum.

Transferim yapildi normal konturoldan bile daha az can yakiyodu cunku cok dikkatli davraniyolar

Merhabalar arkadaşlar,benimde 2. denemem ignelerimin4. günündeyim. Memorial de tedavi görüyorum. Yaş 30
Erken yumurta yetmezliği var bende de, taa üniversite yıllarımdan beri boğuşuyorum aslında. çikolata kistim vardı ve 4. evre endometris vakasıydım. 1 Laparoskopi, birde histeroskopi oldum.
Umarım bu seferki olumlu sonuçlanır, Rabbim hepimizin yüzüne gülsün inşallahhhhh.. İlk defa içimden yazmak geldi..
Bu topic bende dahil olmak üzere hamilelerle dolup taşar inşallahh...

muslua senin adına da çokçok sevindim... Çarşamba günü de daha da katlanır inş...

hoşgeldin aramıza, benmde ilk deneme ve 7. günüm arka arkaya alıcaz sonuçlarımızı inş:) Allah güzel haberler paylaşmayı nasip etsin hepimize

Selam arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. Öncelikle pozitif sonuç alan arkadaşları tebrik ediyorum. bu güzel haberleri okuyunca bizimde umudumuz artıyor, inşallah darısı başımıza olur. benim ilk tüp bebek denemem, daha önce aşılama yaptırdık ama olmadı, yaş 33, iğnelere aralık ayında başladım. 11 ocakta (yani dün) yumurta toplama işlemi yapıldı. Pazartesi de transfer yapılacak inşallah. Adana Başkentte tedavim devam ediyor inşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız. Allah herkesin gönlüne göre versin.

size ulaşmaya çalışıyorum, acil. fakat özel mesaj atamıyorum, nasıl iletişime geçebiliriz.

Transferim yapildi normal konturoldan bile daha az can yakiyodu cunku cok dikkatli davraniyolar

hayırlı olsun..inşallah tutar bebişlerin..benimde ilk tüp bebek olacak. ilaçların 7. günü büyük ihtimalle önümüzdeki cuma toplama öbür pazartesiyede transfer olacak..çok sabırsızlnıyorum.günler yaklaştıkça heyacanım artıyor.sonucunu takip edicem.hayırlısıyla hamiş oluruz inşallah.

Bismillahir rahmanirrahim...

Merhaba bende aranıza katılacagım bu ay 2. tüp bebek tedavime başlayacağım, Rabbim herkese hayırlısıyla evlatlarını kucağına almayı Nasip etsin inşallah... Pazartesi 1. günüm olarak başlıyacağım inşallah... Acıbadem Maslak hastanesinde tedavimi olucam, bu hastanede olucak olanalar varmı acaba?

transferi yapılan arkadaşım allah inşallah güzel haber almayı nasip eder
hepimize
bahçecide tedavi olan var mı

Selam kıslaaar..

Son durumlar nedir ? kimin gününü bekliyoruz şimdi ? varmı güzel haberler ?

Benim bugün iğnemin son günü saat 10.30da çatlatma iğnemi olacam inş..Pazarteside yumoşlar toplanacak :18:

kimlerle aynı gidiyoruz bakem

arkadaşlar ilk sayfaya tabloyu yeniledik.bu topiği paylaşacak değerli anne adayları bilgilerinizi verrseniz akşam geldığımde sizi de eklerim
(YAŞ---DENEME SAYISI---SEBEP----TEDAVİ BAŞLAMA SÜRESİ---HASTANE)

selam benimde 2 deneme 2.denemem gürgan clınık yaş 31 tedavi ocak ilk hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…