- 12 Ocak 2013
- 12
- 0
hosgeldin aysece basarilar sana tup bebek denemende umarim her sey istedigin gibi olur ve olumlu sonuc alirsin benimde ilk denemem cok stresliydim ama gecti biraz simdi transfer gunumu bekliyorum
Transferim yapildi normal konturoldan bile daha az can yakiyodu cunku cok dikkatli davraniyolar
merhaba sıteye yenı uye oldum.benım ilk tup bebek denemem.suan transverımın 5. gunu.ınsallah hersey umdugumuz gıbı gıder.bebişimi alırım kucağıma.allah kımsenın emeklerını bosa vermesın.heyecanla beklıyorum.
Hepinizin tedavi sürecinde Allah yardımcınız olsun. İnşallah hayırlı haberler alırsınız.
Bende de tüp bebek tedavisinden artan 3 adet adet GONAL-F 450 İU 0.75 ml ilaç bulunmakta.
Son kullanma tarihi 02/2014 olup 400 TL' ye satıyorum.
ilaçları raporlu aldığım için uygun fiyattan satıyorum. Hem sizin işiniz görülmüş olur hemde benim.
İlgilenen olursa iletişime geçebiliriz.
İstanbul Avrupa yakasında ikamet etmekteyim.
Transferim yapildi normal konturoldan bile daha az can yakiyodu cunku cok dikkatli davraniyolar
size ulaşmaya çalışıyorum, acil. fakat özel mesaj atamıyorum, nasıl iletişime geçebiliriz.
Telefon numaranızı verebilirseniz sizi arayabilirim. İnşallah istanbul da ikamet ediyorsunuzdur.
evet istanbul avrupa yakasındayım, fakat buradan cebimi vermem ne kadar doğru olur
insallah sende olumlu sonuckar alirsin tadavi suresibce bende cok heyecankiydim ama bugun den sonra dahada heywcanliyim beklemek cok stresli allah hepimi sonunda mutlu eder insss
arkadaşlar ilk sayfaya tabloyu yeniledik.bu topiği paylaşacak değerli anne adayları bilgilerinizi verrseniz akşam geldığımde sizi de eklerim
(YAŞ---DENEME SAYISI---SEBEP----TEDAVİ BAŞLAMA SÜRESİ---HASTANE)