2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

Esim sabah dr aradi 5 tane yumurtam saglikliymis 3 tanesi dondurulcakmis 2 taneaini ya yarin yada pazartesi transfer yapcaklarmis. Ilk denemen oldugundan hicbir fikrim yok sadwce okuduklarim kadar biliyorum bu ana kadar gecirdigim sure cok rahat ve acizdi transferden sonra nelere dikkat etmem gerekli. Bu arada tablo icin bilgilerim yas:26 deneme:1. Sorun: sperm yetersizligi tedavi gorudugum hastane frauenklinik deutschland tadavi baslama tarihi;18 aralik

Merhaba arkadaşlar :KK3:
Beni listeden çıkarırsanız sevinirim. Çok şükür rabbime tedaviye gerek kalmadan bana bebeğimi nasip etti. İsteyen herkesin Rabbim muradını versin. Ben bir mucizeyi yaşadım darısı isteyen herkesin başına inşallah. Allah yar ve yardımcınız olsun.........

Medmus tbrk ederim seni zorlu bi mücadeleye ve strese girmeden bu işi hayırlısıyla başardın darısı tüm isteyenlerın başına

Bende yarın bahçeci mustafa bahçecide başlıyorum.

ilkenn benim de doktorum mustafa bey. ikimize de hayirli olsun cok sevindim:))) artik detaylari paylasiriz sen basliyormussun ama ben daha adeti bekliyorum gelmek bilmedi o gun normalde pazar gunu olmam gerek bakalim. sen onceden yol alicaksin insallah guzel haberleri de paylasiriz

Esim sabah dr aradi 5 tane yumurtam saglikliymis 3 tanesi dondurulcakmis 2 taneaini ya yarin yada pazartesi transfer yapcaklarmis. Ilk denemen oldugundan hicbir fikrim yok sadwce okuduklarim kadar biliyorum bu ana kadar gecirdigim sure cok rahat ve acizdi transferden sonra nelere dikkat etmem gerekli. Bu arada tablo icin bilgilerim yas:26 deneme:1. Sorun: sperm yetersizligi tedavi gorudugum hastane frauenklinik deutschland tadavi baslama tarihi;18 aralik

süper ahallicim. dondurulmuşun da çıkmış. 2 tane transfer edilecek olması da avantaj. bana yeni yasalar gereği 2 tane transfer etmediler birinci denememde, belki iki olsaydı biri tutunurdu bilemiyorum. transfer de kolay bir işlem, muayene olmak gibi çok kısa sürüyor. 2 dün dinlenme veriyorlar, sonra normal hayatına dönüyorsun ama yine ağır işler yapmaktan kaçınacaksın. bir de transferden sonra her gün bir-iki dilim ananas öneriyorlar. tutunmada yardımcı olduğu söyleniyor. kabız olmamaya ve ıkınmamaya dikkat et, kabızlığa yol açmayacak şekilde beslen. bir de ohss (yumurta toplanmasından sonra su toplanması) olmaması için bol su içmen gerekiyor diye biliyorum ben. iyi şanslar canım.

Arkadaşlar bende bu ay sonu kısmetse başlamak istiyorum. 36 yaşındayım.Bir aşılamam var haliyle olmadı. ikinci aşılamayı teğet geçip direk tüp düşünmeye başladık. Ben raporsuz işlem göreceğim. 3 yıllık evlilik şartı var zannedersem rapor için. Gerçi hastanede bir bayan erkek faktörü ise 1 yıllık evlilikte de rapor veriliyor demişti ama. Doktorlar hayır dedi. PAzartesi sırf bu konuyu netleştirmeye tekrar gieceğim hastaneye. Raporsuz tedaviye başlayacak arkadaşlar acaba ilaçlarınız aşağı yukarı ne tuttu öğrenebilir miyim?

Arkadaşlar bende bu ay sonu kısmetse başlamak istiyorum. 36 yaşındayım.Bir aşılamam var haliyle olmadı. ikinci aşılamayı teğet geçip direk tüp düşünmeye başladık. Ben raporsuz işlem göreceğim. 3 yıllık evlilik şartı var zannedersem rapor için. Gerçi hastanede bir bayan erkek faktörü ise 1 yıllık evlilikte de rapor veriliyor demişti ama. Doktorlar hayır dedi. PAzartesi sırf bu konuyu netleştirmeye tekrar gieceğim hastaneye. Raporsuz tedaviye başlayacak arkadaşlar acaba ilaçlarınız aşağı yukarı ne tuttu öğrenebilir miyim?

şimdiden tedavin hayırlı olsun canım. benim ilaçlarım 1490 tl tuttu. 1500 de sen ona yani. 2 tane 450lik gonal f, 1 tane ovitrelle, 2 de crinone jel.

arkadaşlar ilk sayfaya tabloyu yeniledik.bu topiği paylaşacak değerli anne adayları bilgilerinizi verrseniz akşam geldığımde sizi de eklerim
(YAŞ---DENEME SAYISI---SEBEP----TEDAVİ BAŞLAMA SÜRESİ---HASTANE)[/QUOTE

benide ekleyin....
yaş 28 ilk deneme.erkek faktörü (azospermi) adana başkent hastanesi tedaviye başlama:21 aralık opu:2 ocak transfer:5 ocak sonucum salı günü belli olacak...

tedavin hayırlı uğurlu olsun cnm. benim tedavimde raporsuzdu.benimde aşağı yukarı 2000 tuttu.erkek faktörü varsa evlilik yılı şartı aranmıyor.bizim öyleydi ama ssk prim günümüz yetmiyodu.Allah kolaylık verdi çok şükür inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz...

Maşallah ilk test yapanımız pozitifle sonuçlandı birisi tedaviye gerek kalmadan hamile kaldı diğerinde de gebelik var pozitif ama iki gün sonra değerinin katlanmasını bekliyor..

Topic pozitif başladı öyle de gider inşaALLah...

Hepinizin tedavi sürecinde Allah yardımcınız olsun. İnşallah hayırlı haberler alırsınız.
Bende de tüp bebek tedavisinden artan 3 adet adet GONAL-F 450 İU 0.75 ml ilaç bulunmakta.
Son kullanma tarihi 02/2014 olup 400 TL' ye satıyorum.
ilaçları raporlu aldığım için uygun fiyattan satıyorum. Hem sizin işiniz görülmüş olur hemde benim.
İlgilenen olursa iletişime geçebiliriz.
İstanbul Avrupa yakasında ikamet etmekteyim.

Yarın ıkıncı testım ınsallah daha posıtıf bı haber verırım ınsallah korkuyom deger dustu kımyasal gebelık flndır dıye:KK43:

Merhaba arkadaşlar :KK3:
Beni listeden çıkarırsanız sevinirim. Çok şükür rabbime tedaviye gerek kalmadan bana bebeğimi nasip etti. İsteyen herkesin Rabbim muradını versin. Ben bir mucizeyi yaşadım darısı isteyen herkesin başına inşallah. Allah yar ve yardımcınız olsun.........

o kadar sevındımkı anlatamam ya rabbım sen buyuksun allah hayırlısıyla aldırsın kucağına topikte umut olsun dıye bıraktım ismini ama gerek kalmadan hamiş olduğunu da yazdım...

Yarın ıkıncı testım ınsallah daha posıtıf bı haber verırım ınsallah korkuyom deger dustu kımyasal gebelık flndır dıye:KK43:

süper oldu :)) işte şimdi cilalı topic oldunuz :))) liste düzenli olunca katılımcın da daha çok olacak. istersen eylül topicinin ilk sayfasına bir bak, sonuçlar geldikçe nasıl yaptığımıza. biz hamileleri en üste topladık, yanlarına hamile ikonu da koyduk ki parıl parıl parlasınlar :) sadece aşağıdan yukarı kes kopyala yapınca yanındaki sıra numaralarını da baştan aşağıya değiştirmem gerekiyordu, o biraz eziyet. hamilelerine biraz şatafat yap, arada kaybolmasınlar umut olsunlar :)

mirage sayende topik şenlendi.bide ben o ikonu nasıl koycam onuda öğretirmisin?daha çok lazım olucak o ikon bize şimdiden hamişlerimiz var:)

süper oldu :)) işte şimdi cilalı topic oldunuz :))) liste düzenli olunca katılımcın da daha çok olacak. istersen eylül topicinin ilk sayfasına bir bak, sonuçlar geldikçe nasıl yaptığımıza. biz hamileleri en üste topladık, yanlarına hamile ikonu da koyduk ki parıl parıl parlasınlar :) sadece aşağıdan yukarı kes kopyala yapınca yanındaki sıra numaralarını da baştan aşağıya değiştirmem gerekiyordu, o biraz eziyet. hamilelerine biraz şatafat yap, arada kaybolmasınlar umut olsunlar :)

mirage sayende topik şenlendi.bide ben o ikonu nasıl koycam onuda öğretirmisin?daha çok lazım olucak o ikon bize şimdiden hamişlerimiz var:)

buldum nasıl yapıldığını uyguladım bile çok sevimli oldu hadi bakalım hepimize hamişler resmetcem inşallah

merhaba arkadaşlar benide aranıza kabul ederseniz çok sevinirim.bebek hasreti ile yanan bir kadınım sizler gibi.topiği görünce bende burada olmalıyım belki birbirimize uğurlu geliriz diye düşündüm.yaş 34 sebepsiz infertilite 1deneme bahçeci fulya başladık bakalım İnşallah bizlerede hayırlı evlatlar nasip eder.vitaminleri kullanıyorum ve adet dönemimi bekliyorum .umarım bu zor süreçte rabbim hepimizin yüzünü güldürür.

merhaba arkadaşlar benide aranıza kabul ederseniz çok sevinirim.bebek hasreti ile yanan bir kadınım sizler gibi.topiği görünce bende burada olmalıyım belki birbirimize uğurlu geliriz diye düşündüm.yaş 34 sebepsiz infertilite 1deneme bahçeci fulya başladık bakalım İnşallah bizlerede hayırlı evlatlar nasip eder.vitaminleri kullanıyorum ve adet dönemimi bekliyorum .umarım bu zor süreçte rabbim hepimizin yüzünü güldürür.

hoşgeldin canım aramıza tedavin hayırlı olsun

Son düzenleme:
X