2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

sa canlar... nasılsınız...? biliosunuz uzun protokolde tedaviye basladım. .
bugun de 2.antibiyotiğim tetradox a başladım...
aranızda bunu kullanan varmı?
bende baya bi mide bulantısı yaptı da.... kullanan varsa bişiy söylesin lüffeeennn...
muah :)

Günaydın herkeseeee, ankarada recai papuccu da başladım tedaviye long protokol, yarın yumurta toplama yapılacak ÇOK HEYECANLIYIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIMvarmı recai hocada tedavi gören

nasılsınız hanımlar ,herkese günaydınlar :):) çalışanlara işlerinde çalışmayanlara da evlerinde güzel bir gün dilerim...:)

çalışırken zor oluyormu özellikle inşallah nasip olur da transfer yapılırsa tahlil yapana kadar istirahat gerekli mi ? yoksa normal yaşantıya devam mı ?
olacağı varsa olur diyor insan ama ya olmazsa şunu da yapsaydım diye içi içini de yer mi ne sanki? transfer yapılırsa 1 hafta kadar izin kullanmayı düşünüyorum.
sizlerde durum nasıl ?

bende çalışıyorum, bana yumurta toplamada 1 gün dinlensen yeter dedi hemşire, ama transferden sonra kendini koruman açısından 3-4 gün izin almanı tavsiye ederim dedi, pazartesi transfer yapılacak, 1 haftalık rapor almayı düşünüyorum, rapor vermezlerse izin alırım

KEN DEĞERİM 454 ÇIKTI...valla ne diyeceğimi bilemiyorum çokkkkkkkkkkkkkk şükürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....Allah'ı m inş. tamamına erdirir...darısı başınıza inş.

KEN DEĞERİM 454 ÇIKTI...valla ne diyeceğimi bilemiyorum çokkkkkkkkkkkkkk şükürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....Allah'ı m inş. tamamına erdirir...darısı başınıza inş.

ranacım nasıl sevindim bilemezsin.İnşallah Rabbim sonuna kadar böyle gitmeyi nasip eder sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına alırsın bebeşini.ayyy nasıl heyecanlandım ya anlatamam.takip ediyodum seni bugün kan testi yapacağını söylemiştin dün.bi kk ya gireyimde bakayım dedim arkadaşımın sonucu nasıl çıktı diye.Şimdiden çok çook hayırlı olsun arkadaşım.

piticim geldim ben.gelir gelmez seni haberdar edeyim dedim.güvenç bey yumurtalıklarımın gelişiminin iyi olduğunu ve rahim duvarımın da çok iyi olduğunu söyledi.banada cetrotide iğne verdi gonalf 450 ve merional den 1 kutu daha yazdı.bu cumartesi tekrar gideceğim.bu arada rana_82 hamileymiş değeri 450 çıkmış çok sevindim ya.

çok sevindim rana gözünüz aydınnn Allah herkesi bebeklerine kavuştursun inşallah darısı başımıza dua et bize biz de güzel sonuçlarımızı paylaşırız inşallah en yakın zamanda Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)

canım ya çok saol...darısı inş. En kısa zamanda başınıza...imza kısmına hamilelik günlüğü eklemek hayalimdi sonunda ekledim....rabbime binlerce şükürler olsun....en önemlisi allah tamamına erdirsin...sağlıklı sıhhatli olurlar inş.

haydi gozun aydin allah tamamina erdirsin cooook sevindimmm:))) ilk hamilemiz sen misin? yoksa varmiydi senden once bence ilk hamileye topic'e ait ozel bir unvan vermeliyiz

hayırlı olsun. herşey gönlünüzce olur inşallah.sizi çok iyi anlıyorum.

rana tebrik ederim seni. birkaç soruma cevap verebilirsen çok sevinirim.-yaşın?- kaçıncı denemen?- tüp bebek değilmi?NERDE YAPTIRDIN?

çooook geçmiş olsun .bende 7. yi deneyecegim.bana pgd veCGH tetkikleri yapmak istiyor doktorum.iyi şanslar.

rana tebrik ederim seni. Birkaç soruma cevap verebilirsen çok sevinirim.-yaşın?- kaçıncı denemen?- tüp bebek değilmi?nerde yaptırdın?

canım ne demek birçok şeyi sorabilirsin...yaşım 30 3.denemem tüp bebek tabiki--gürgan kinlikte tedavi oldum..

hayırlı olsun. herşey gönlünüzce olur inşallah.sizi çok iyi anlıyorum.

hanke ohss nasıl belirti veriyor?? bende de çok şişkinlik oldu bi günde 2 kilo artışı oldu ilk iki gün korktum ohss oldumm diye bu ohss transferden sonra da olabiliyor mu olduysa da gitmedim doktora ilaçlardandır diye artık ilk gün kü kadar şiş değilim gitti o his çok şükür...

hayırılı uğurlu olsun :):) gözün aydın olsun ,sağlıkla kucağına alırsın inşallah..:):)

Hayırlı olsun rana cok sevındım gercekten rabbim cocugnu kucagına almayıda nasip etsin

teyyy teyyyy teyyyzemi oluyoz şimdi!!!yuppi topiğimizin ilk gebesi tebrik ederim ranacım allah kucağına aldırıp mis gıbı yavrunu koklatsın sana...bizede bu guzel haber uğur getirsin inşallah kollarımız dolsun

bugun guzel haberler üst üste desene çok sevındım en azından bızım ıyı olmamız tedavı şansımızı arttırıyo...iğne gidişatına bakılırsa önümüzdeki hafta kesişçek yollarımız.bende bu sabah cetrotide vuruldum.kendım yaparım diyodum ama batıramadım eşime yaptırdım.oda uzuldu sen bunları haketmiyosun dedi bende hakkı hukuku allah bılır bız bu iğneleri hayıra yapıyoruz ya bı hastalık sahıbı olsaydık dedim sonra kısa surelı moral bozukluğumuz geçti...allahım sen merhametini esirgeme bizden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…