- 23 Aralık 2012
- 1.464
- 296
merhaba bende yeni katildim araniza 2013 üde deneyelim bakalim :)
nasılsınız hanımlar ,herkese günaydınlar :):) çalışanlara işlerinde çalışmayanlara da evlerinde güzel bir gün dilerim...:)
çalışırken zor oluyormu özellikle inşallah nasip olur da transfer yapılırsa tahlil yapana kadar istirahat gerekli mi ? yoksa normal yaşantıya devam mı ?
olacağı varsa olur diyor insan ama ya olmazsa şunu da yapsaydım diye içi içini de yer mi ne sanki? transfer yapılırsa 1 hafta kadar izin kullanmayı düşünüyorum.
sizlerde durum nasıl ?
KEN DEĞERİM 454 ÇIKTI...valla ne diyeceğimi bilemiyorum çokkkkkkkkkkkkkk şükürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.... Allah'ı m inş. tamamına erdirir...darısı başınıza inş.
arayişta ben bugun gittim kontrole güvenç bey cetrotıde iğne verdi 3 tane bide göbişe yapıştırılan bant ben 18.de adet olacaktım ama ilaçlar daha erken yapıcakmış o yuzden tarihim değişçek hayırlısı diyorum sen yine haber et gideceğin zamanları ben bıdaha haftaya gıtcem
hayırlısı olsun piticim.tmm tarihlerden haberdar ederim seni cnm.
KEN DEĞERİM 454 ÇIKTI...valla ne diyeceğimi bilemiyorum çokkkkkkkkkkkkkk şükürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.... Allah'ı m inş. tamamına erdirir...darısı başınıza inş.
ranacım nasıl sevindim bilemezsin.inşallah rabbim sonuna kadar böyle gitmeyi nasip eder sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına alırsın bebeşini.ayyy nasıl heyecanlandım ya anlatamam.takip ediyodum seni bugün kan testi yapacağını söylemiştin dün.bi kk ya gireyimde bakayım dedim arkadaşımın sonucu nasıl çıktı diye.şimdiden çok çook hayırlı olsun arkadaşım.
ayy çok sağolun ya içim rahatladı biraz, karnımda sanki su dolu bi balonla gezio hissi var bende:) inş tutunuyodur bebişlerimiz ya benimde 5. gün embriyosu bu arada.. Allah yardımcımız olsun hayırlısıyla güzel sonuçlarımızı paylaşırız inşallaahhhh
canım ya çok saol...darısı inş. En kısa zamanda başınıza...imza kısmına hamilelik günlüğü eklemek hayalimdisonunda ekledim....rabbime binlerce şükürler olsun....en önemlisi allah tamamına erdirsin...sağlıklı sıhhatli olurlar inş.
12 yaşında adet oldum(milattan başladı demeyin:)))
10 gün civarında sürüyodu bu zmaan zaman 15-20 olduğu zmanlarda oluyodu doktor doktor gezdim hepsi aynı sonuca vardı pko polikistik over sendromu tedavisiz çocuğum olmayacağı o zmanalar hep yüzüme söylendi eşimle tanıştığım ilk hafta bizim evlenirsek çocuğumuz olmayabilir dedim
neyse 2007 de evlendim hemen 1 yıl sonra aşılamalr gerçekleşti ilkinde tam aşılmaya girecekken eşinde yıkandıktan sonra 1 milyon sperm kaldı dediler neredeyse masadan kaldıracaklardı hayır istiyorum ben bu işlem, dedim sonra eşimi ameliyat etmek istediler bi devlet hastanesinde tekrar test yaptırdık 56 m çıktı başka yerlerde de tekrarladık aşılama tutmadı 2. aşılama da tutmadı artık tüp bebeğe gecmeye karar verdik 2010 martta ilk tüp bebek denememize başladık istanbulda acıbadem de o zman cem demirel vardı diyarbakırda hazırlandım son yapılan e2 testinde çok yüksek bi rakam çıktı ne olduğunu anlamadım saf saf gittim istanbula ... 22 yumoş toplandı ardından benim karnım su toplamaya başladı ohss oldum(hipersimulasyon sendromu) yatamıyorum uyuyamıyorum öksüremiyorum en son evresi nefes alamıyorum doktoruma gittik su çok yükselmiş bu durumun az ilerisi ölümle sonuçlanabiliyomuş rahim yolundan iğne batırark karın içinden 1.5 litre su çekildi 1-2 gün rahatladım ama transfer 5. gün oldu tekrar su topladım tekrar müdahale etmek zorunda kaldılar 1 embriyo verildi tutmadı tabiii 12 dondurulmuşum kaldı onlarla da 2. denememi yaptım o da başarısız sonuçlandı
istanbul diyarbakır git gel yapmıyım diye 3. deenememi diyarbakırda ali arman diye bi doktora yaptırdım ama yumoş toplama esnasında az narkoz verilmiş illemin ortasında uyandım derin uyumadığım içinde çok düzensiz nefes alıp vermişim toplama anında iğne hep içime batmış iç kanama geçirebilirsin dediler bi müddet kanama yaşadım 25 yumoş toplandı ama doktor o hastaneden ayrılıyomuş biz bilmiyoduk işe yarar yumoş kalmadı dedi hepsini çöpe attı vebai boynunaaa..
2004 te annemi kaybetmiştim babam tekrar evlendi bayan bebek istedi yaş 51 olunca tüp bebek yaptılar 1 olmadı 2 tuttu bu yaşananlardan sonra babam tüp bebekle uğraştı burda da yıprandım biraz üvey kardeşim var şimdi benim bütün uğraşlarıma rağmen olmaması 51 yaşında kadının olması biraz gerd beni ne yalan söliyim
babam beni o doktora götürdü 4. denemem antalya gelecek tüp bebekte oldu ohss olmamam için az dozda ilaç kullanıldı 3. gün 3 embriyo transfer edildi sonuç sonunda hamileydim dünyalar benimdi 2 günde bir yapılan testler çok yıpratıcı geçti 2 ye katlanmadı sonra 4e katlandı derken kalp atışlarını duyduk ama son duyuşumuz oldu bi dahakinde duyamadık 10 haftalıkken kürtaj oldum
5. denemeyi de aynı erde yaptım çalışma düzeni ve temizlik düzen doktorun ilgisi iyi olduğu için orda denedim yine olmadı
6. ya da burda deniycem ama farklı bi yöntem uygulanacak embriyolar oluştuktan sonra 1 hücre alınıp genetik test yapılacak bebeğe ve en sağlıklı olanlar verilecek umudum var hala yeni yine ve yenidennnnn....
başınızı şişirdim kusura bakmayınnn
rana tebrik ederim seni. Birkaç soruma cevap verebilirsen çok sevinirim.-yaşın?- kaçıncı denemen?- tüp bebek değilmi?nerde yaptırdın?
hayırlı olsun. herşey gönlünüzce olur inşallah.sizi çok iyi anlıyorum.
piticim geldim ben.gelir gelmez seni haberdar edeyim dedim.güvenç bey yumurtalıklarımın gelişiminin iyi olduğunu ve rahim duvarımın da çok iyi olduğunu söyledi.banada cetrotide iğne verdi gonalf 450 ve merional den 1 kutu daha yazdı.bu cumartesi tekrar gideceğim.bu arada rana_82 hamileymiş değeri 450 çıkmış çok sevindim ya.