yok canım ya heyecan falan yok... gribal enfeksiyonu atlatamadımya biraz ona moralim bozuluyor. ankara da yapıyorum ben doğumu insallah üniversite hastanesinde bir prof a özel muayene oluyorum, doğuma da o girecek... göreyim artık biran önce minik kızımı, gerçi bütün ultrason görüntülerinde suratsız çıkıyor ama insallah doğduğunda huzurlu güleç bir bebek olurbu arada sen nerde yapiyosun dogumu simdi poffa da sordum heyecanli misin durumlar nasil?
yok canım ya heyecan falan yok... gribal enfeksiyonu atlatamadımya biraz ona moralim bozuluyor. ankara da yapıyorum ben doğumu insallah üniversite hastanesinde bir prof a özel muayene oluyorum, doğuma da o girecek... göreyim artık biran önce minik kızımı, gerçi bütün ultrason görüntülerinde suratsız çıkıyor ama insallah doğduğunda huzurlu güleç bir bebek olur
canım 26. haftamda bulabildim doğum yapacak doktoru birçok hastane gezdim, tedavi gördüğüm doktorla herşey dahil (hastane+doktor parası) 11000 tl yi buluyordu, zaten tedavide çok para harcadığımız için mecburen devlet hastanesi arayışına girdim en son ünv. hastanesinde prof buldum, bana doğum+doktor parası 1000 tl ye bile ancak mal olacak. insallah hepimiz sağlıklı doğumla bebeklerimize kavuşuruz, buarada bugün tahlil sonuçlarımı aldım karaciğer enzimlerim yüksek çıktı, insallah bir sorun olmazben de ankaraliyim sen doktor konusunda sanslisin ankarada ozel hastaneye hic gerek yoktu ben orda yasarken devlet hastaneleri de cok iyiydi doktorlarda. istanbul bu konuda berbat... insallah iyi gecer kizin seni gorur gormez gulumser:)))
canım 26. haftamda bulabildim doğum yapacak doktoru birçok hastane gezdim, tedavi gördüğüm doktorla herşey dahil (hastane+doktor parası) 11000 tl yi buluyordu, zaten tedavide çok para harcadığımız için mecburen devlet hastanesi arayışına girdim en son ünv. hastanesinde prof buldum, bana doğum+doktor parası 1000 tl ye bile ancak mal olacak. insallah hepimiz sağlıklı doğumla bebeklerimize kavuşuruz, buarada bugün tahlil sonuçlarımı aldım karaciğer enzimlerim yüksek çıktı, insallah bir sorun olmaz
g090 ve poff butun gun giremedim umarim gorursunuz mesajimi
ikinize de guzel dogumlar hayirli evlatlar diliyorum. yarin ucumuz icin de buyuk gun umarim ucumuz icinde mutluluk dolu olur
arkadaşlar charmsla konuştum 3250 doğmuş yakışıklı oğlu durumuda gayet iyiymiş...gogoyuda diğer topikte gördüm dünyalar güzeli yavrusu 2950 doğmuş onunda sağlığı yerindeymiş...topiğin kurucusu olarak diğer arkadaşlar adınada hep birlikte hayırlı ömürler diliyorum ikisinede...birtek poftan haberim yok inşallah onun içinde hersey yolundadır...allah hepimize anneliği nasip etsin...TOPİĞİMİZİN MEYVELERİ:)
slm kızlar çok vaktim olmuyor nete girmeye malum artık tek uğraşımız bebişler sezeryanla 3860 gr 54 cm doğdu oğluşum, görenler yeni doğduğuna inanamadı ilk günler emzirme sıkıntısı çektim sütüm gelmedi, göğsümü almadı ama bugünden itibaren sütüm geldi çok şükür bi sağlık problemimiz de yok bugün ilk kontrolünü oldu herşey yolunda bol bol emziricez... göğüsler göğüs olalı böyle eziyet görmedi ama inanılmaz şişler taş gibi gergin oluyorlar bazen, oğluş da iyi vantuzluyo sağolsun bazen çığlık atasım geliyor inş zamanla alışıcam buna da herşey onlar için benimle aynı gün doğum yapan arkadaşlarım sizin de hayırlı sağlıklı olsun bebekleriniz, doğumu bekleyen hamişlerimize de Allah kolay doğumlar versin
ayni gun dogum yaptigim kizlar sizden iyi haberleri de gordum mutlu oldum. piticim yazmis saolsun. gayet saglikli iyi bir sekilde oglumla kavustuk. isteyen herkesle dualarimburdaki tum kizlar tez zamanda anneligi tadar insallah.
yazarim firsat buldukca
Kizlar pitininde dedigi gibi kizimi kucagima aldim spinal anestezi ile emzirme disinda sorun yok.hepinizi seviyorum allahim herkese nasip etsin
slm kızlar çok vaktim olmuyor nete girmeye malum artık tek uğraşımız bebişler sezeryanla 3860 gr 54 cm doğdu oğluşum, görenler yeni doğduğuna inanamadı ilk günler emzirme sıkıntısı çektim sütüm gelmedi, göğsümü almadı ama bugünden itibaren sütüm geldi çok şükür bi sağlık problemimiz de yok bugün ilk kontrolünü oldu herşey yolunda bol bol emziricez... göğüsler göğüs olalı böyle eziyet görmedi ama inanılmaz şişler taş gibi gergin oluyorlar bazen, oğluş da iyi vantuzluyo sağolsun bazen çığlık atasım geliyor inş zamanla alışıcam buna da herşey onlar için benimle aynı gün doğum yapan arkadaşlarım sizin de hayırlı sağlıklı olsun bebekleriniz, doğumu bekleyen hamişlerimize de Allah kolay doğumlar versin
piticim kaçıncı haftaya kadar çalışacaksın? mevsim kış aman dikkat et, benim gibi doğuma bir ay kala hastalanıp da bebeği de kendini de perişan etme...
prenses zeynep le uğraşmakla geçiyor bütün günüm gecem, damızlık inek gibiyim ya zeynep göğsümde ya da pompa makinesiyle süt sağmaya çalışıyorum, hamileliğim boyunca hep emziremediğimi falan görüyordum, kabus haline gelmişti emzirme muhabbeti, gerçektende emzirme sıkıntısı yaşadım biliyorsunuz, şimdi de bir damla fazladan çıksa mamayı ne kadar az versem kardır diye sürekli sağılma durumundayım
zeynep'in güzel annesi süt dediğin zamanla emzirdikçe aktifleşir e-bebekte süt için teneke içecekler satılıyo kardesımın epey bı arttırmıstı sutunu...valla izin işini karne günü 32.haftamı doldurcam direk izne çıkçam.3 haftam kaldı...elimden geldiğince dikkat ediyorum..allaha emanetiz...keyfını çıkar miniğinin kokla onu bol bol bız teyzelerı için...
gamzecim ya nerelerdesin..sevindim senden haber alınca...34 olmussun heee az kalmış...ben 4 hafta gerındeyım...bebeğimle geçirdiğim her gün kardır...allah hayırlısıyla kucağımıza aldırsın...kızımla 34 haftalık olduk ..herseyımız hazır artık bebegımı beklyorum allahın ıznıyle...allahım butun ısteyenlere nasıp etsın...38 hafta bıtınce sezeryan olcam ...subatın 10 undan sonra ıns yavrum kucagımda....
piti 15 tatilden sonra çıksan o 2 haftayı doğum iznine harcamasan olmuyor mu? ben de okulda zorlandığım için 32 den çıkmıştım ama dayanabilseydim 36 ya kadar gidip aktaracaktım o yüzden dedim. şimdi doğum iznim bittikten sonra 4 hafta kadar normal rapor almaya çalışıcam bakalım inş sıkıntı çıkmaz yoksa şubat sonu iş başı yapmam lazım
gamzecim ya nerelerdesin..sevindim senden haber alınca...34 olmussun heee az kalmış...ben 4 hafta gerındeyım...bebeğimle geçirdiğim her gün kardır...allah hayırlısıyla kucağımıza aldırsın...
poff canım 32 haftam karne gunu bıtıyo bende 2 hafta daha çalışır raporu alıcam ama tatılde ewde dinlencem sonra 10 subatta okul baslıyo ya oa zaman doğum izni yazdırcam...hesaplarıma göre hazıranın son ıkı haftası ıznım bıtıyo mudurde sen gelme semınere ben senı çalışıyo gösterırım hem işbaşı yaparsın hem ek dersını alırsın dedi....bakalım hayırlısı artık...ilerleyen haftaları görelımde...bıde poff doğum izni hala 8+8 mii 8+10 mu?