2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

kızlar merhaba ben de tüp bebek tedavisine başladım 21 ekimde, şuan tedavim devam ediyor, tüplerim kapalı olduğu için direkt tüpbebek tedavisine başladık, (başkent hast de ) ilaçların hiçbir yan etkisi olmadı bende, sadece karnımın alt tarafında hafif bir şişkinlik ve buna bağlı baskı hissi var , iğneler gayet acısız, şimdilik çok kolay gelişyor herşey inşallah sonu da böyle kolay ve hızlı olur ...

merhaba arkadaşlar .uzun zamandır yazamıyorum iş ve bebiş çok yorucu oluyor.artık en kolay şeyler bile çok zor geliyor.33+4 olduk hayırlısı ile.el ve ayak yanmaları birde nefes alma problemi dışında herşey gayet iyi gidiyor. bu arada bebişini kucağına alan arkadaşlarımı tebrik ediyorum.Rabbim sağlıklı ömürler nasip etsin inşallah.darısı başımıza ve tüm anne olmak isteyenlere olsun.hepinizi kocaman kocaman öpüyorum..

güzel haberlerinizi okudum... çok mutlu oldum sanki ben yaşadım...

tedaviye yeni başlayan arkadaşlarım her şey gönlünüzce olsun.

mutlu kalın...

arzucum baya özlettin ve merak ettirdin, çok sevindim herşeyin yolunda olmasına bizde yarın 32. haftaya giriyoruz, benimde tek sıkıntım wc:26: ha birde yatağın içinde oraya buraya rahat dönemiyorum çok kilo almamama rağmen.
kızımın cicileri hazır teyzeleri sağlıkla zamanında gelmesini beklerken, bir yandan da bu mutluluğu herkese yaşatsın diye dua ediyorum herkeese

Ooo hatunlar topik hareketlenmiş allah hepimize hayırlı dogumlar nasip etsin bu arada tedavi olanlar varmı nasıl gidiyor süpriz bebekler varmı meraktayım güzel haberler bekliyorum bende cuma aksami detaylı ultrasona gircem görüşürüz

Selam kizlar.35.haftaya baslitoruz rabbimin izni ile.insallah saglikla kucagima aldigimida yazmak nasip olur bana ve isteyen herkese.sizler bir sorum olacak umarim topige giren arkadaslar cevap verir.sezeryanla mi normal dogum mu?fikirlerinizi bekliyorum.Allah hepimize hayirlisini nasip etsin.

canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına, bizde 33. haftaya girdik teyzesi, biraz korkulu, tedirgin geçen 33 hafta... Allahım 38. haftayı görmeyi nasıp etsin hepimize. ben artık tedavi gördüğüm dr a gitmiyorum, o zaten hep sezaryen diyordu, ünv. hastanesinde bir prof a gidiyorum o da tüp bebeklerde genelde sezaryen öneriyoruz kıymetli bebek olarak nitelendirdiğimiz için dedi, zaten benim bebeğimin plesantası aşağıda, kan sulandırıcı da kullanıyorum yani sezaryen bana mecburi...doktorun hangisini önerdi sana sonuçta senin vücudun belirliyor doğum şeklini (doktorun tüccar değilse)

canım dr henüz bir şey demedi ama cok kararsızım.rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin inşallah.belkide bizim bebişler 11.12.13 bebekleri olur.ne dersin?

canım dr henüz bir şey demedi ama cok kararsızım.rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin inşallah.belkide bizim bebişler 11.12.13 bebekleri olur.ne dersin?
valla benimde içimden hep öyle geçiyor gerçi 11.12.13 olursa benim 37+1 oluyor ama. buarada bişey sorcam, tüp bebek yaptırdığım dr u bıraktım ben, onlar hep transfer tarihini söyle diyorlardı, yeni gittiğim dr son adet tarihini soruyor, son adet tarihinden hesaplayınca transfer tarihine göre hesaptan 4 gün ileride çıkıyor hamileliğim, senin dr neye göre hamileliğini hesaplıyor???

kızlar nasılsınız bende haberler güzel geçtiğimiz hafta detaylı ultrason vardı çok şükür herşeyiyle sağlıklı bebeğim:)ama ben sizleri merak ediyorum...aranızda doğum yapanlar tedavi olanlar varmı?

maşallah piticim sağlıkla haftaların ilerlesin inşallah.
herkeste her şey yolunda galiba
doğumları da oldu sanırım bebeklerle uğraşmaktan vakit bulup yazamıyorlardır zannedersem.

gozun aydin piticim nasilsin nasil gidiyor bebekle gobusun buyudu mu?

arzucum sen nasilsin doguma cok az kaldi ardindan geliyorum tarih ve hastanen kesinlesince haber verir misin? sayet ayaga kalkicak halde olursam gormeye gelicem seni hastaneye ve dogurmamis olursam tabi:)))

güzel haberlerinizi okudum... çok mutlu oldum sanki ben yaşadım...

tedaviye yeni başlayan arkadaşlarım her şey gönlünüzce olsun.

mutlu kalın...

canım sen nerelerdesin neler yapıyorsunseni merak ediyorum canım?

tabi ki haber veririm canım. hala kesinleştiremedim hastaneyi ve doğum şeklini.senin belli mi sezeryan mı?

yer teyzesi onu...arayıştanın haberlerini bekliyoruz inşallah hayırlı haberler alırız ondan da.

yavaş yavaş bebişin eşyalarını hazırlıyoruz teyzeleri.36+5 olduk hayırlısı ile.Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah.artık çok kolay işler bile çok zor geliyor.yatmak hele en zorlarından biri.

arzucum bel fitigim oldugu icin ortopediste gidip onay alicam normal dogum icin uygun gorur mu bilmiyorum ama gecen haftaya kadar fitigim nedeniyle yuruyemiyordum bile. ben yine de yogaya gidiyorum normale hazirlaniyorum allahtan umut kesilmez hiiic istemiyorum sezeryan olmak, bakalim kismet. sen de doktor uygun goruyorsa sezeryan dusunme cok sukur ki gayet saglikli gecirdin gebeligi...

charms canım hadi az kaldı yazdıklarını okudum normal doğum istiyomuşsun inşallah kolay bi doğum olur hemencik gelir oğlun...bel sorunu bendede var fıtık değil ama gebelikte bel kalça ağrılarım coştu magnezyum verdi doktor rahatlamak ümidiyle içiyorum...oğluna isim düşündüzmü?

arzucum dün mesaj atmıssın misafirim vardı geç gördüm...hazırla tabi miniğimin eşyalarını geç bile kaldın.allah bızlerede o gunlerı göstersin...bu arada izne çıktın artık dimi?

piticim o agrilar cok normal hemen hemen tum hamilelerde oluyor zaman zaman azaliyor son ay daha da cesitleniyor bi de cati agrisi ekleniyor ama onlarin hicbiri normal doguma engel diil.
fitikta iste dogum sirasinda zorlarsam bitince tutulurum nasil kalkip bebege bakicam emziricem onu dusunuyorum. iki buklum oluyorum tutulunca... isim hala yok herkese soruyorum fikir verin diye varsa bir fikrin senden de alabilirim

canım sorun değil.Amin canım sağlıkla göreceksin inşallah.hem ne kaldı ki şunun şurasında.bu gün son günümdü .ama müdürüm dayanabilirsen 2 gün daha gel perşembe cumada sınav görevi yazmamayım sana ders ücretini tam al dedi.bende öyle yapacağım.

öylede canım biliyorsun benim yaşı biliyorsun ve riske atmak istemiyorum ayrıca farklı sebepler var.hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun

sizlere güzel haber vrmek için biraz bekledimmm... Ama korktum hala da korkuyorum... Ama rabbim inşallah bu kez tamamına erdirir. Son tüp bebek tedavimiz başarılı. bu gün tam 12. haftamıza girdik... bu hafta ikili testimiz var... inşallah güzel sonuçlar alırızzzz....... Allahım inşallah gönlümüze göre verir.... Bu sitede çok paylaştık acılarımızı duygularımızı rabbim bana sevincimi de paylaşmak nasip etti... çok şükürrrrr...

canım çok sevindim , Allahım tamamına erdirsin, isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…