canım arkadaşım tekrar Allah bebeşini güle güle büyütmeyi nasip etsin.o gün evine ziyaretine geldiğimde seni öyle kucağında bebişle görünce o kadar sevindim ki.Rabbim emeklerini boşa çıkarmadı çok şükür.evet kk sayesinde çok güzel arkadaşlığımız oldu bende seni ve pitiyi tanıdığıma bu arkadaşlığı devam ettirdiğimize çok sevindim iyiki tanışmışız.Selam kizlar.uzu .n zamandir giremiyorum ve onceki sayfalarin bazilarini okuyamadim.bebisimi saglikla kucağıma aldım. Piti teyze haber vermis zaten.onunla ugrasmaktan inanin hic birseye vakit bulamiyorum ve tab anlayissiz misafirleden.beni yanlis anlamayin ama kimse gelmesede kuzumla yanliz kalsam diye hayal kuruyorum.beni bezdirenlerr akrabalar ozellikle esiminkiler.ay neyse size guzeel seeyler yazacakken icimi doktum.
Lah isteyen herkese anneligi yasatsin cok güzel bir şeymis.onun kokusu kakasi gazi...
Sagligimiz iyi tek sorunumuz sut yok. Icmedigim cay yetmediğim sey kalmadi ama yok
gogo cugum seni cok iyi anliyorum.bir caresini bulursan banada haber ver.
Bu arada bebegine kavusan tum yoldaslarima hayirli olsun diyorum ve beebislere saglikli hayirli bir ömür diliyorum rabbimden.
Doguma az kalan arkadaslarimada bir avazda kolay dogumlar nasip olsun.
Sevgili piti ve arayista teyzeler,
Benim her animda yanimda olup anneme guc verdiginiz icin dogum animda hastenede ve evde benim ziyaretime geldiginiz icin coook tesekkürler.
Aytun bebek...
Bana boyyle guzel mukemmel dostlar kazandiran kk sonsuz teşekkürler.
Piti ve arayista kardesler sizleri cooook seviyorum.
Ayyyne cok yazmisim.en kisa zamanda görüşmek üzere. ...