2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

ezelcim sürekli seni sorup durdum ama cevap gelmeyince yıne allah korusun olumsuz oldu o yuzden yazmadı dedım üstelemedım ama ınan şimdi çok çok mutlu oldum....rabbım hayırlısıyla kucağınada nasip etsin...12 hafta olmuş bıle zaman nasıl gecıyo yahu...uzun zamandır isim suslememiştim...şimdi buyuk bı zevk olucak:)

kızlar nerdesiniz ya az önce listeye baktım kimler var kimlerle acılarımızı sevınçlerımızı paylaşmısız...duygulandım bi an...hepinizi çok özledim....buralardasınız bılıyorum...neler yapıyosunuz yazmadan geçmeyin((

ezelcim çok sevindim haberine Allah tamamına sağlıkla erdirsin inşallah...

arzucum sayılı günler bitti şimdi sayılı saatler kaldı bebeğiniz hep mutlu etsin sizi

charms isim düşünüyorsunuz demek ''yankı'' mesela :) bu arada geçmiş olsun fıtığın umarım çok sıkıntı çıkarmaz sana

piticim senin minikte kocaman olmuştur artık. sende son döneme giriyosun hadi bakalım...

beni sorarsanız okul bana terapi gibi geliyor tüm geçmiş siliniyor sanki okuldayken. hiç aklım kalmıyor mu kalıyor elbet
ama artık Rabbim verecek bizimde gönlümüzdekini bende buna hazırlık yapıyorum.
bir an evvel kilo vermek istiyorum ve diyetisyene gidiyorum.
her şey güzel olacak eminim...

seviliyorsunuz kızlar...

Sevgili arkadaşlar Allahin izni ile bebisimiz geliyor . Dualarinizi bekliyorum . beraber ciktigimiz bu yolda hayirlisi ile bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin rabbim . Dualarinizi eksik etmeyin.

Sevgili arkadaşlar Allahin izni ile bebisimiz geliyor . Dualarinizi bekliyorum . beraber ciktigimiz bu yolda hayirlisi ile bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin rabbim . Dualarinizi eksik etmeyin.

canım hayırlı uğurlu olsun, ne zaman geliyor? sanırım normal doğuma karar verdin? hadi hayırlısı, güzel haberlerini bekliyoruz. benimde 20 aralıkta sezaryenle alınacak kızım 38+6 da. Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin. isteyen emek veren tüm kardeşlerime de hayırlı sağlıklı evlatları versin inşallah...

güzel arkadaşım senin adına o kadar muıtlu ve heyecanlıyımkı beraber ne yollardan geçtik çok şükür bu gunlerıde görduk .allah hayırlısıyla kucağına aldırsın.mübarek cuma gununde geliyo evladın... AYTUN BEBEK sen bi doğ geliyo teyzen hastaneye:)))DARISI BAŞIMA...

çok sakin kalmış burası görmeyeli... ne günlerden nerelere geldik çok şükür darısı isteyen herkese inşşş, ben de 20 aralıkta sezeryana giricem kısmetse sabahtan, dua edin bebişlerimize kavuşalım sağlıkla inş, doğum yapanlara yapacaklara ve tedavi görenlere Allah yardım etsinn

arzucum ben de haber bekliyordum hangi gune kaldi dogmun diye buguneymis demek:) arasam konusabilir misin acaba ya da yarini mi beklesem ah bilemedim. demek doktorunun adini koyuyorsun melegine ismiyle saglikla yasasin suan belki de kollarinda allah hepimize guzellikler nasip etsin.
darisi isteyen herkesin basina

poff hadi bakalım sıra sende...hayırlı doğumlar olsun...allah yardımcın olsun...

charms senın tarıhın bellımı tatlım?

poff hadi bakalım sıra sende...hayırlı doğumlar olsun...allah yardımcın olsun...

charms senın tarıhın bellımı tatlım?

poff la aynı gün doğumumuz, bizimde 20 aralık teyzesi, geldi geçti zaman işte. Allah herkese hayırlı hamilelik sağlıklı bebekler nasıp etsin.

32. haftadan sonra resmen su gibi geçti:)

kızlar bende dogum yaptım bebegim bugün 54 günlük oldu bile tüm zamanımı oglumla geçiyorum annelik çok güzelmiş rabbim anne olmak isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu.şimdi düşündümde pitinin ismimizi süsledigi zaman geldi aklıma ne kadar çabuk geçti korkarak biir hamilelik geçirdim ama çok sükür artık oglum kollarımda.

hanımlar topiğimizin arzusu hayırlısıyla oğlunu kucağına aldı.3.750 gram minik tombul...bende kısmetse gıdıyorum bugun görmeye...haber veriyim dedim...

poff la aynı gün doğumumuz, bizimde 20 aralık teyzesi, geldi geçti zaman işte. Allah herkese hayırlı hamilelik sağlıklı bebekler nasıp etsin.

32. haftadan sonra resmen su gibi geçti:)
yaaa kızlar ne kaldı şurda bi haftadan az kalmış...hepiniz için ayrı heyecanlanıyorum...beraber buyuttuk bız onları karnımızda allah ısteyen tum arkadaslarımızada tez vakıtte nasıp etsin...bu arada ismine karar verdinizmi?

ooo berencım oğlanı kırklamışsın bile maşallah...ya bak ışte ne umutsuzluklardan umutlar doğuyo ve kollarımızda uyuyo:)allah bı omur yanından ayırmasın evladını...merak ettim üçük delikanlının ismini ne koydunuz?

Arzucum ALLAH annesi Babali büyütsün bebeğinizi... Güzel günlerini yasatsin inşallah...

20 Aralik.ta melegine kavuşacak arkadaşlar sizler de saglikla alin bebeklerin izi.

Ben ocakta tekrar dondurulmuş la yola devam edeceğim.
O zamana kadar kilo vermeye calisiyorum
ALLAH kimseyi eli bos birakmasin inşallah...

canım amin darısı sana inşallah paşamın adı aras teyzesi:)

kizlar ben de bu cuma doguma giriyorum. duanizi bekliyorum. kendimi ilk iyi hissettigimde yazarim umarim guzel haberler verebilirim. bu topicte de epey zor gun atlattik hep beraber. destek ve sevginizi esirgemediniz. tek tek tesekkur ederim. bu arada dogumdan once yurekten dua edicem anne olmak isteyen her kadin icin. gozum yeni bebek haberlerinde olucak. operim hepinizi

6767 çok sevindim tekrar tedavi olucak olmana rabbım bu sefer hayırlısıyla kucağına nasip etsın bızı gelişmelerden haberdar et

güzel arkadaşım vakit geldi demek ne kadar duygulandım anlatamam ne zamanlar geçmiş yahu...inşallah sağlıklıca al kucağına minik paşanı...arıcam seni bugün bi sesini duyayım...

poff, charms ve ben aynı gün doğum yapacağız insallah

20 aralık bereketli bi gün topik için belli aklım hepinizde tek tek kalıcak...kendınızı ıyı hıssettığınız vakıt haber edın bızlere heyecanınızı paylaşıyoruz...allah yardımcınız olsun canlarım:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…