sizlere güzel haber vrmek için biraz bekledimmm... Ama korktum hala da korkuyorum... Ama rabbim inşallah bu kez tamamına erdirir. Son tüp bebek tedavimiz başarılı. bu gün tam 12. haftamıza girdik... bu hafta ikili testimiz var... inşallah güzel sonuçlar alırızzzz....... Allahım inşallah gönlümüze göre verir.... Bu sitede çok paylaştık acılarımızı duygularımızı rabbim bana sevincimi de paylaşmak nasip etti... çok şükürrrrr...
Sevgili arkadaşlar Allahin izni ile bebisimiz geliyor . Dualarinizi bekliyorum . beraber ciktigimiz bu yolda hayirlisi ile bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin rabbim . Dualarinizi eksik etmeyin.
Sevgili arkadaşlar Allahin izni ile bebisimiz geliyor . Dualarinizi bekliyorum . beraber ciktigimiz bu yolda hayirlisi ile bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin rabbim . Dualarinizi eksik etmeyin.
kızlar nerdesiniz ya az önce listeye baktım kimler var kimlerle acılarımızı sevınçlerımızı paylaşmısız...duygulandım bi an...hepinizi çok özledim....buralardasınız bılıyorum...neler yapıyosunuz yazmadan geçmeyin((
poff hadi bakalım sıra sende...hayırlı doğumlar olsun...allah yardımcın olsun...çok sakin kalmış burası görmeyeli... ne günlerden nerelere geldik çok şükür darısı isteyen herkese inşşş, ben de 20 aralıkta sezeryana giricem kısmetse sabahtan, dua edin bebişlerimize kavuşalım sağlıkla inş, doğum yapanlara yapacaklara ve tedavi görenlere Allah yardım etsinn
arzucum ben de haber bekliyordum hangi gune kaldi dogmun diye buguneymis demek:) arasam konusabilir misin acaba ya da yarini mi beklesem ah bilemedim. demek doktorunun adini koyuyorsun melegine ismiyle saglikla yasasin suan belki de kollarinda allah hepimize guzellikler nasip etsin.
darisi isteyen herkesin basina
poff hadi bakalım sıra sende...hayırlı doğumlar olsun...allah yardımcın olsun...
charms senın tarıhın bellımı tatlım?
yaaa kızlar ne kaldı şurda bi haftadan az kalmış...hepiniz için ayrı heyecanlanıyorum...beraber buyuttuk bız onları karnımızda allah ısteyen tum arkadaslarımızada tez vakıtte nasıp etsin...bu arada ismine karar verdinizmi?poff la aynı gün doğumumuz, bizimde 20 aralık teyzesi, geldi geçti zaman işte. Allah herkese hayırlı hamilelik sağlıklı bebekler nasıp etsin.
32. haftadan sonra resmen su gibi geçti:)
kızlar bende dogum yaptım bebegim bugün 54 günlük oldu bile tüm zamanımı oglumla geçiyorum annelik çok güzelmiş rabbim anne olmak isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu.şimdi düşündümde pitinin ismimizi süsledigi zaman geldi aklıma ne kadar çabuk geçti korkarak biir hamilelik geçirdim ama çok sükür artık oglum kollarımda.
hanımlar topiğimizin arzusu hayırlısıyla oğlunu kucağına aldı.3.750 gram minik tombul...bende kısmetse gıdıyorum bugun görmeye...haber veriyim dedim...
yaaa kızlar ne kaldı şurda bi haftadan az kalmış...hepiniz için ayrı heyecanlanıyorum...beraber buyuttuk bız onları karnımızda allah ısteyen tum arkadaslarımızada tez vakıtte nasıp etsin...bu arada ismine karar verdinizmi?
ooo berencım oğlanı kırklamışsın bile maşallah...ya bak ışte ne umutsuzluklardan umutlar doğuyo ve kollarımızda uyuyo:)allah bı omur yanından ayırmasın evladını...merak ettim üçük delikanlının ismini ne koydunuz?
Arzucum ALLAH annesi Babali büyütsün bebeğinizi... Güzel günlerini yasatsin inşallah...
20 Aralik.ta melegine kavuşacak arkadaşlar sizler de saglikla alin bebeklerin izi.
Ben ocakta tekrar dondurulmuş la yola devam edeceğim.
O zamana kadar kilo vermeye calisiyorum
ALLAH kimseyi eli bos birakmasin inşallah...
kizlar ben de bu cuma doguma giriyorum. duanizi bekliyorum. kendimi ilk iyi hissettigimde yazarim umarim guzel haberler verebilirim. bu topicte de epey zor gun atlattik hep beraber. destek ve sevginizi esirgemediniz. tek tek tesekkur ederim. bu arada dogumdan once yurekten dua edicem anne olmak isteyen her kadin icin. gozum yeni bebek haberlerinde olucak. operim hepinizi
poff, charms ve ben aynı gün doğum yapacağız insallah