2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

canım bende hiçbir belirti olmamıştı, bahsettiklerinin belirti olduğunu sanmıyorum sadece ben 7. günde adet sancısı çekmiştim çok moralim bozulmuştu yine tutmadı diye ama şükürler olsun Rabbim nasip etti, her insanda farklı belirti oluyor bazen belirti olmuyor insallah tutunmuştur yavrun sana

Kizlar guzel haberimi sizinlede paylasiyim evet sonuc pozitif cok mutluyum allanh herkesin gonlune gore versin..amin

Kizlar guzel haberimi sizinlede paylasiyim evet sonuc pozitif cok mutluyum allanh herkesin gonlune gore versin..amin

emelim çok çok sevindim...sabah sabah güzel haberler görmek keyiflendirdi...allah kucağınada almayı nasip etsin...mücadeleden vazgecmeyen isteyen tum arkadaslarımada versın...

hayırlı uğurlu olsun tatlım Allahım sağlıkla kucağına nasip etsin miniğini... bundan sonra başlıyor asıl zorluk çok dikkatli ol, kendine de bebeğine de iyi bakki hamileliğin kabusa dönmesin canım

hayırlı uğurlu olsun tatlım Allahım sağlıkla kucağına nasip etsin miniğini... bundan sonra başlıyor asıl zorluk çok dikkatli ol, kendine de bebeğine de iyi bakki hamileliğin kabusa dönmesin canım

Tesekur ederim canim insallah hayirlisi olur

Kizlarrrr ikizlerim yolda 💑👫cok mutluyum allah insallah benim ve herkezin kucagina almayi nasip eder

09/03/2013 saat 01.20 itibari ile sevgili pitimiz demir bebegi kucagina almistir.Allah saglikli bir ömür verrsin.
aaaaay çok sevindiiim, Allah analı babalı sağlıkla büyümesini nasip etsiiiin. sezaryenlemi oldu, kaç kilo doğdu, pitinin durumu nasıl, hepsini çok merak ediyorum.

aaaaay çok sevindiiim, Allah analı babalı sağlıkla büyümesini nasip etsiiiin. sezaryenlemi oldu, kaç kilo doğdu, pitinin durumu nasıl, hepsini çok merak ediyorum.

Amin canim evet epidural sezeryanla dogdu.annenin ve bebisin durumu cok iyi.kilo ile ilgili henuz bilgim yok olunca yazarim canim.

Amin canim evet epidural sezeryanla dogdu.annenin ve bebisin durumu cok iyi.kilo ile ilgili henuz bilgim yok olunca yazarim canim.
sağol canım, görüşürsen sevgilerimi ve selamlarını iletirsen mutlu olurum. sen nasılsın buarada minik kuzu nasıl?iznin bitmek üzeredir herhalde napacaksın ücretsiz izin alacakmısın?

Son düzenleme:
sağol canım, görüşürsen sevgilerimi ve selamlarını iletirsen mutlu olurum. sen nasılsın buarada minik kuzu nasıl?iznin bitmek üzeredir herhalde napacaksın ücretsiz izin alacakmısın?

Mutlaka iletirim canim .kuzu ilk hastaligini atlatti.sukur simdilik iyi.24unde ise baslamam gerekiyor.rapor falan alip biraz uzatacagim olmadi ucretsiz izin.sen basladin mi ise

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…