Evet nihayet cinsiyetini öğrenebildik. Kerata göstermedi bir türlü. :) Allah sağlıkla kucağımıza da almayı nasip etsin. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. piti aynı gün hamile kaldık sanırım. çin takvimine göre benim ki tutmadı senin ki tuttu mu merak ettim?
Hadi bakalım bu sefer guzel haberler almak nasip olsun sağolasın guzel dileklerin içinPiticm süper bişey bu... Allahım kucağına almayı da nasip etsin inşallahhhh. Uykusuz gecelere hazırla kendini erkekler gazlı olur valla..... BİZİM DE NASİP KISMETSE 8 İ GİBİ TRANSFER OLUCAK İNŞALLAH
tatlım hayırlı ugurlu olsun. benim minik de kız. hani diyorumkı 3 aylık farkı gozardı edersen gelın adayı arama
Teyzeleri her ne kadar topiğe yazmasanızda takip ettiğinizi biliyorum sizede haber vermek istedim allah hayırlısıyla kucağımıza aldırsın OĞLUMUZ olucakmış tez vakitte sizlerdende güzel haberler gelmesi dileğiyle
Evet nihayet cinsiyetini öğrenebildik. Kerata göstermedi bir türlü. :) Allah sağlıkla kucağımıza da almayı nasip etsin. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. piti aynı gün hamile kaldık sanırım. çin takvimine göre benim ki tutmadı senin ki tuttu mu merak ettim?
Teyzeleri her ne kadar topiğe yazmasanızda takip ettiğinizi biliyorum sizede haber vermek istedim allah hayırlısıyla kucağımıza aldırsın OĞLUMUZ olucakmış tez vakitte sizlerdende güzel haberler gelmesi dileğiyle
İnşallah canım biz buralardayız guzrl hsberler beklıyoruz belki zamanları farklı olucak ama beraber buyutucezkızlar hayırlı uğuru olsun inşallah keratalar sağlıcakla hayırlı gelsınler ınşallah.darısı bizlere..
Evet tatlım süprizli :)vakti gelmiş rabbim boyle uygun gördü bakalım benimki neler yapıcak sabırla bekliyorum senin yaramazıda sev benim içinhayırlı evlat olsun oğluşun, oğluma arkadaş geliyor desene baya bi erkek var bu sene maşallah, erkekler kıpırdak oluyor benimki nerdeyse delip dışarı çıkıcak karnımdan ileriki aylarda göreceksin sende sürekli içerde tekme tokat ne varsa atıyorama bugünlere sabırla geldik ne yapsa kabulümüz bu topicten baya uzak kaldım ama seninki doğal mı olmuştu dondurulmuşlarla transfermiydi sanjki sürpriz bebekti diye hatırlıyorum ?
Allah hayırlısıyla kucağına alıp koklatsın meleğini surda bısey kalmamış zaman nasılda gecmiş darısı başımızaSlm kızlar bende buraya yazdığımda tedaviye yeni başlamıştım son adetim 19 ocak şubatın başında transferim oldu ve şuan doğuma gün sayıyorum 10 günüm kaldı doktor 12 ekimde sezeryanla alacak bebişimi allahım bekleyenlere bol bebişler hamile olanlarada sağlıklı doğumlar nasip etsin
İnşallah canım biz buralardayız guzrl hsberler beklıyoruz belki zamanları farklı olucak ama beraber buyutucez
Evet tatlım süprizli :)vakti gelmiş rabbim boyle uygun gördü bakalım benimki neler yapıcak sabırla bekliyorum senin yaramazıda sev benim için
Allah hayırlısıyla kucağına alıp koklatsın meleğini surda bısey kalmamış zaman nasılda gecmiş darısı başımıza
Daha dun sanki pozitif sonucuna sevınmemız.ne mutlu sana taze anne allah evlatlarınızla guzel ömürler nasip etsin çok çok sevindimslm millet ben 36.haftada doğum yaptım ikizleri
m bu gün 15 günlük oldu darısı tüm isteyenlerin başına rabbim bu duyguyu herkese yaşatsın
slm kızlar uzun zamandır giremiyorum nasılsınız dogumuma 1 hafta kaldı dualarınızı bekliyorum piticim sanada cok sevindim rabbim kucagınada almayı nasip etsin kendinize iyi bakın
hayırlı uğurlu olsun canım ben 4 lü yaptırmadım, 2 li ve 3 lü yaptı dr , hayırlısı artık, tek sorun bebeğimin eşi aşağıda kanama ihtimalim var yani serviks uzunluğunda da kısalma var biraz üzdü bu durum haliyle beni, ama Rabbime inancım sonsuz O "ol" dedi oldu , Allaha emanet minikler Allah herkese vaktinde hayırlı sağlıklı doğum nasip etsinÇok şükür dörtlü taramamız temiz çıktı allah onu hayırlısıyla vakitlice bize bağışlasın
kizlaaaaaarrrrr
bu topigi iyice ihmal ettimmmmmm nasilsiniz calismalar tedaviler nasil yeni hamile haberleri var mi bi okuyayim gecmisi:)))
piticim arzucum bebisler nasillll
benimki beni daha dogmadan zorluyor valla zor geciyor hamilelik sonumuz hayir olsun
umarim sagliklr keyfler iyidir
operim operimmm
hayırlı uğurlu olsun canım ben 4 lü yaptırmadım, 2 li ve 3 lü yaptı dr , hayırlısı artık, tek sorun bebeğimin eşi aşağıda kanama ihtimalim var yani serviks uzunluğunda da kısalma var biraz üzdü bu durum haliyle beni, ama Rabbime inancım sonsuz O "ol" dedi oldu , Allaha emanet minikler Allah herkese vaktinde hayırlı sağlıklı doğum nasip etsin