2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

Evet nihayet cinsiyetini öğrenebildik. Kerata göstermedi bir türlü. :) Allah sağlıkla kucağımıza da almayı nasip etsin. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. piti aynı gün hamile kaldık sanırım. çin takvimine göre benim ki tutmadı senin ki tuttu mu merak ettim?

Rabbimin izniyle kucağımıza alalım selfilasım bu sene erkek senesi benim çin takvimine göre ve ikili test serbest hcg degerıne gore erkek çıkıyodu oylede çıktı mutluluğumuz daım olsun

Piticm süper bişey bu... Allahım kucağına almayı da nasip etsin inşallahhhh. Uykusuz gecelere hazırla kendini erkekler gazlı olur valla..... BİZİM DE NASİP KISMETSE 8 İ GİBİ TRANSFER OLUCAK İNŞALLAH
Hadi bakalım bu sefer guzel haberler almak nasip olsun sağolasın guzel dileklerin için
tatlım hayırlı ugurlu olsun. benim minik de kız. hani diyorumkı 3 aylık farkı gozardı edersen gelın adayı arama

Gogocum senden iyisinimi bulcam kim bilir bigun yolları kesişirmiş hem kız buyuk olursa zengin olurlarmış he heyt allah hepimize hayırlı dogumlar nasip etsin

kızlar hayırlı uğuru olsun inşallah keratalar sağlıcakla hayırlı gelsınler ınşallah.darısı bizlere..

hayırlı evlat olsun oğluşun, oğluma arkadaş geliyor desene baya bi erkek var bu sene maşallah, erkekler kıpırdak oluyor benimki nerdeyse delip dışarı çıkıcak karnımdan ileriki aylarda göreceksin sende sürekli içerde tekme tokat ne varsa atıyor ama bugünlere sabırla geldik ne yapsa kabulümüz bu topicten baya uzak kaldım ama seninki doğal mı olmuştu dondurulmuşlarla transfermiydi sanjki sürpriz bebekti diye hatırlıyorum ?

Slm kızlar bende buraya yazdığımda tedaviye yeni başlamıştım son adetim 19 ocak şubatın başında transferim oldu ve şuan doğuma gün sayıyorum 10 günüm kaldı doktor 12 ekimde sezeryanla alacak bebişimi allahım bekleyenlere bol bebişler hamile olanlarada sağlıklı doğumlar nasip etsin

kızlar hayırlı uğuru olsun inşallah keratalar sağlıcakla hayırlı gelsınler ınşallah.darısı bizlere..
İnşallah canım biz buralardayız guzrl hsberler beklıyoruz belki zamanları farklı olucak ama beraber buyutucez
Evet tatlım süprizli :)vakti gelmiş rabbim boyle uygun gördü bakalım benimki neler yapıcak sabırla bekliyorum senin yaramazıda sev benim için
Allah hayırlısıyla kucağına alıp koklatsın meleğini surda bısey kalmamış zaman nasılda gecmiş darısı başımıza

inşallah piticim inşallah...

slm millet ben 36.haftada doğum yaptım ikizleri
m bu gün 15 günlük oldu darısı tüm isteyenlerin başına rabbim bu duyguyu herkese yaşatsın

slm kızlar uzun zamandır giremiyorum nasılsınız dogumuma 1 hafta kaldı dualarınızı bekliyorum piticim sanada cok sevindim rabbim kucagınada almayı nasip etsin kendinize iyi bakın

slm millet ben 36.haftada doğum yaptım ikizleri
m bu gün 15 günlük oldu darısı tüm isteyenlerin başına rabbim bu duyguyu herkese yaşatsın
Daha dun sanki pozitif sonucuna sevınmemız.ne mutlu sana taze anne allah evlatlarınızla guzel ömürler nasip etsin çok çok sevindim

slm kızlar uzun zamandır giremiyorum nasılsınız dogumuma 1 hafta kaldı dualarınızı bekliyorum piticim sanada cok sevindim rabbim kucagınada almayı nasip etsin kendinize iyi bakın

Supersınız ya ard arda guzel haberler aldım aksam aksam keyfim yerine geldi hayırlı dogumlar nasip olsun dualarımız seninle

Arkadasları duyunca sen geldın aklıma hiç haberde vermedın ıyısınız dımı

Çok şükür dörtlü taramamız temiz çıktı allah onu hayırlısıyla vakitlice bize bağışlasın

Çok şükür dörtlü taramamız temiz çıktı allah onu hayırlısıyla vakitlice bize bağışlasın
hayırlı uğurlu olsun canım ben 4 lü yaptırmadım, 2 li ve 3 lü yaptı dr , hayırlısı artık, tek sorun bebeğimin eşi aşağıda kanama ihtimalim var yani serviks uzunluğunda da kısalma var biraz üzdü bu durum haliyle beni, ama Rabbime inancım sonsuz O "ol" dedi oldu , Allaha emanet minikler Allah herkese vaktinde hayırlı sağlıklı doğum nasip etsin

kizlaaaaaarrrrr
bu topigi iyice ihmal ettimmmmmm nasilsiniz calismalar tedaviler nasil yeni hamile haberleri var mi bi okuyayim gecmisi:)))

piticim arzucum bebisler nasillll
benimki beni daha dogmadan zorluyor valla zor geciyor hamilelik sonumuz hayir olsun

umarim sagliklr keyfler iyidir
operim operimmm

Iyılık tatlım nolsun hersey yolunda şükür sen nasılsın yaaa ne guzel sızın az kaldı göbişler gıdıyodur onden ondene e e varmı oğluşunun ismi düşündünüzmü

Gogocum benımde bebiş onuncu haftadan berı eşi aşagıda çok şükür onaltı bıttı bısey olmadı doktor yırmı haftadan sonra çıkar yukarı dedı bakalım beklıcez rabbıme emanetler içini rahat tut o alıcakları nefesi bilir

Merhaba kizlar uzun zamandir giremedim...kızımla 21 haftalik olduk cok sukur ...allah butun isteyenlere nasip etsin...pit pit vuruo artik hissediyorum bebegimi....sizler nasilsiniz nasil gidiyor....

Kızlar slm nasılsınız transferin 6. günündeyim... allahım inşallah bu mubarek günlerde yüzümüzü güldürür... cuma test günümmm, bekliyoruz:)) olucak inşallah bu defa.... Bu arada herkese hayırlı bayramlar....

kizlar herkese guzel mutlu dolu dolu bayram dilerim. bebeksiz gecirilen son bayram olsuun!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…