wayyy 24 saatten az kaldı:)))
inşallah tatım sende hamiş olunca anlıcaksın sadece pozitifi almakla bıtmedığını...sımdı senın tedavı eyluldemı ekımdemı?allah tez vakıtte herkes için sevınmeyı nasıp etsın...
inşallah senınde bı mucızen olur neden olmasın...asla gönül gözünü kapatma dıle iste rabbım ona avuç açan kullarının sesını duyar...canık benım tedavı ekım sonu gıbı başlar yıen bır aksılık çıkmazsa kasıma kısmetse transfer olur... keşke o zamana kadar rabbım banada bır mucoze nasıp etse ah ahh
benim sonucum 2,24 çıktıhemşire ilaçlara devam iki gün sonra tekrarla dedi öncekiler birin altındaydı diye boşuna zaman kaybı
kısmet böyleymiş yapacak bir şey yok ne yazık ki..
inşallah senınde bı mucızen olur neden olmasın...asla gönül gözünü kapatma dıle iste rabbım ona avuç açan kullarının sesını duyar...
baharcım bızler ne yaparsak yapalım rabbım nasıp etmemısse kucağındakını alır etmıssede imkansızı yaratır...tevekkulden baska tesellımız yok...bılıyorum her tedavıde ona daha çok yaklastığını hıssedıyo ınsana ama vaktını o bılıyo...asla pes etme senı bekleyen bı bebış var ve sen bıgun onun elınden tutucaksın
benim sonucum 2,24 çıktıhemşire ilaçlara devam iki gün sonra tekrarla dedi öncekiler birin altındaydı diye boşuna zaman kaybı
saolun kızlar, inşallah tez zamanda hepimiz anne oluruz.
bu arada benim bir sorum olacak, aslında doktorumdan çok memnunum ama biliyorsunuz yalnızca doktorla olmuyor bu işler,tamamen ekip işi. Kendi doktorum ve tüp bebek doktorum tüp bebekte şansımın yüksek olduğunu söylemişti. üst üste hiç hamilelik elde edilmemiş olması kafamı çok karıştırıyor. Biraz ara verdikten sonra başka merkez araştırması yapmayı düşünüyorum, en azından gidip bi görüşeyim diyorum, aklımda da Bahçeci var açıkçası. burada tüp bebek deneyen arkadaşlarım bana yol gösterir misiniz? memnun kaldınız mı , doğum oranları yüksek mi?
canım öncelikle geçmiş olsun bende negatif sonuç almış biri olarak seni o kadar iyi anlıyorumki rabbim bidahaki sefere kucagına aldırsın inşallah.biz bahçeciye gitmiştik canım resmen ticarethane gibiydi doktoru ne eşime nede bana güven vermemişti tabi bu benim fikrim herkese göre degişir bu düşünce.ben 2 denememide bahçelievler medicalpark latif celal küpelioğlunda yaptırdım ilk negatif ama ikincisi çok şükür pozitif oldu şuan 31 haftalık hamileyim ve başındandır doktorum hep güven verdi pozitif enerjisiyle ekibindende çok memnun kaldım ilk görüşme ücretsiz istersen bi git görüş derim.allah yardımcın olsun inşallah bu tedavinde melegin sanada gelir.
işte boyle tamam demeden yola devam...inşallah bu sefer bebeğin için doğru vakıttır ve bekletrmeden gelır...dualarımız senınle...bizlerı haberdar etmeyı unutma...KIZLAR SLM:) donmuşlarla yola devam ediyoruz... lucrin başladık ay sonu gibi transfer var hayırlısıyla inşallah....
saolun kızlar, inşallah tez zamanda hepimiz anne oluruz.
bu arada benim bir sorum olacak, aslında doktorumdan çok memnunum ama biliyorsunuz yalnızca doktorla olmuyor bu işler,tamamen ekip işi. Kendi doktorum ve tüp bebek doktorum tüp bebekte şansımın yüksek olduğunu söylemişti. üst üste hiç hamilelik elde edilmemiş olması kafamı çok karıştırıyor. Biraz ara verdikten sonra başka merkez araştırması yapmayı düşünüyorum, en azından gidip bi görüşeyim diyorum, aklımda da Bahçeci var açıkçası. burada tüp bebek deneyen arkadaşlarım bana yol gösterir misiniz? memnun kaldınız mı , doğum oranları yüksek mi?
kızlar ıkılı testın kan sonuçlarıda temız çıktı çok şükür:)))allah hepimizi bebeklerıne kavustursun...
canim ikinci tup denemesini yaptik ama 5 yumurtadan embriyo olusmadi.genetik test verdik sonucubekliyoruz;hatirladigim kadariyla sende genetik yaptirmistin,nedir bu korkmalimiyim caresi varmi ne yapmaliyim.saol simdiden:18:
tatlım öncelıkle arastırma yapılması en ıyısı bende esımde genetık test ve ben bırde kanda pıhtılasma baktırmıstım...sonuçlar temız çıkmıştı ama ban sana soyle dıyım:kanda kromozom sayısına bakılıyo 46xx kadın 46 xy erkek olması lazım...bunun dışında bı sonuç gelırse bundan sonra toplanan yumurtalara pgt yapılıyo herhangı bır kromozomsal anamolı bebeğe gecmısse transfer edılmeden sonlansın dıye...artık herseye bı care bulmuşlar...korkma...ayrıca senın ılk denemende hatırladığım kadarıyla dollenme problemı olmamıstı...şimdiki sperm yada yumurtanın kalıtesıyle ılgılı olabılır...güçlendırıcı takvıyeler kullanaılırsın...doktorun ne yorum yaptı pekı?
benim gönül arkadaşlarım transferimin 7.günü dayanamadım kan testi yaptırdım değer 66 çıktı...teyze oluyosunuz...Seni bana veren allaha şükürler olsun...tek dileğim hayılısıyla gelişip kucağıma doğsun...hepinize desteğiniz için çok teşekkür...
Teyzeleri her ne kadar topiğe yazmasanızda takip ettiğinizi biliyorum sizede haber vermek istedim allah hayırlısıyla kucağımıza aldırsın OĞLUMUZ olucakmış tez vakitte sizlerdende güzel haberler gelmesi dileğiyle
tatlım hayırlı ugurlu olsun. benim minik de kız. hani diyorumkı 3 aylık farkı gozardı edersen gelın adayı aramaTeyzeleri her ne kadar topiğe yazmasanızda takip ettiğinizi biliyorum sizede haber vermek istedim allah hayırlısıyla kucağımıza aldırsın OĞLUMUZ olucakmış tez vakitte sizlerdende güzel haberler gelmesi dileğiyle