2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

benimde doktorum güvenç bey ikiside birbirinden başarılı.inşallah bizimde ismimizi başarı tahtalarına yazarlar...

amiiinnn insallah:) bu arada bahcecide lokal anestezi uyguluyorlar mi yumurta toplanirken sen sordun mu? ben boyle detaylari hic dusunemedim sormadim

Hadi bakalım rana'cım senden güzel haberler bekliyoruz.İnşallah bebeşin seninledir.

merhaba cnm ya yaş 35 üstümü 2 tane transfer edilmiyor diye biliyorumda ben...

yapan yerler varmı acaba ? ilgili yönetmeliğe göre 35 yaş üstü ancak 2 transfer ediliyor aksi halde tek transfer diye biliyorum...

piticim benim doktorumda güvenç bey.ben bu perşembe kontrole gidiyorum.Sen ne zaman bahçeciye gideceksin.görüşelim tanışalım orda ne dersin??

hani tanışabilsek çok mutlu olurum ama benım görüşmem yarın 10:30da bi yolunu bulup gelemezmısın???kontrol perşembe yerine yarın olsa:)

amiiinnn insallah:) bu arada bahcecide lokal anestezi uyguluyorlar mi yumurta toplanirken sen sordun mu? ben boyle detaylari hic dusunemedim sormadim

doktorun bana söylediği genel anestezi olcakmış ama kısa surelı doz verilcek zaten lokalde uyanık olursun düşünmek bile ürkütücü en iyisi bayılmak...

Hanımlar bugün sabah trt de iyi fikir adlı bi program vardı sabahları genelde izliyorum.ama bu sabahki konu annelik özlemi çekenlerin üzerineydi.hatta bi kadın bağlandı. 16 yıllık evliliğinde tam 23 kez tüp bebek denemiş.ama kısmet anne olamamış.sonra eşinin tarafı çok baskıcı olduğundan boşanmışlar ve adam evlenmiş çocuğu olmuş.kadında daha sonradan evlenmiş ve kadınında şimdi 18 aylık bi kızı varmış studyodaki sibel eraslan sunucu seyirci herkes duygulandı eee tabı benımde gözlerim doldu.dedim yarabbım sabır sabır sabır sen buyuksun ve senın sorgundan sual olunmaz...

doktorun bana söylediği genel anestezi olcakmış ama kısa surelı doz verilcek zaten lokalde uyanık olursun düşünmek bile ürkütücü en iyisi bayılmak...

ben de bayilmak istemiyorum iki kez ameliyat oldum hem sacmaliyorum ayikirken hem daha riskli

merhaba cnm ya yaş 35 üstümü 2 tane transfer edilmiyor diye biliyorumda ben...

yapan yerler varmı acaba ? ilgili yönetmeliğe göre 35 yaş üstü ancak 2 transfer ediliyor aksi halde tek transfer diye biliyorum...

34 oldum yeni doktor insiyatifine bağlı olarak yapılıyor benim 2. denemem ve yumurta rezervimde azalma var o yüzden 2 transfer edildi ama hiçbir hamilelik belirtisi yaşamadım daha ne şişkinlik nede baş dönmesi anlıcan umutsuzum ama yinede ya tutarsa diyorum ya tutarsa

Yarin kan testim. Var kizlar ama hic bi belietim olmadi bu sefer de olmadigini hisssediyorum :/ allah ne yazdiysa artik 32 yasima gircem 10 yasinda adet oldum adetim gelcek ama gelemiyor ilaclardan biliyorum cunku hep sol bacagima bi agri girer bnm

Yarin kan testim. Var kizlar ama hic bi belietim olmadi bu sefer de olmadigini hisssediyorum :/ allah ne yazdiysa artik 32 yasima gircem 10 yasinda adet oldum adetim gelcek ama gelemiyor ilaclardan biliyorum cunku hep sol bacagima bi agri girer bnm

Allahtan hayirlisi olsun belirti bekleme ya da olan belirtilere takilma hic belli olmuyo. hadi haber bekliyoruz :))))

arkadaşlar dün eve gittim akşam 7 gibi idrar tahlili yaptım bu arada dün 8.günüm 2.çizgi çıktı ama çok net değil...bugün sabah yaparsam net çıkar dedim ama gece çok tuvalate kalktım...sabah yaptım gene aynı çizgi çıktı..koyulaşmamıştı.acaba dedim 2 saat önce idarara kalkmıştım ondan dolayımı azıcık da su içmiştim...bilmiyorum çok korktum yaaaaaaaa....bir sıkıntı mı var diye...2 emriyo konuldu(5.gün emr.) 2 tane konuldu eğer ikiz olsa net çıkardı heralde değilmi kızlar bana bişeyler söyleyin...

Merhabalar, bir arkadaşımla birlikte sgk raporlu olarak tüp denemelerimizde pozitif sonuç aldık. İkimizin de elinde epey ilaç kalmıştı. İlaçlarımızın büyük bir kısmını sattık kalanların dökümü ise aşağıda yazıyor. Bu ilaçları yine satın aldığımız raporlu fiyatlarından elimizden çıkartmak istiyoruz. Yerimiz İstanbul Anadolu Yakasında. Kalan ilaçlarımız;

10 kutu puregon (sgk raporlu fiyatı kutu başına 70,89 tl)
1 kutu cetrotide (sgk raporlu fiyatı 40,54 tl)
4 adet menapur raporlu alınmadı eczane fiyatı 230 tl dir ben 145 tl ye vereceğim.
1 adet ovitrelle(raporlu fiyatı 40 tl)

tüm ilaçların skt ağırlıklı olarak 2014, ve 2015 tir. İlaçlarımızı soğuk zincir bozulmadan buzdolabında saklandı. ilgilenenler lütfen özel mesajla bağlantıya geçsin, telefonunuzu verirseniz arayıp bağlantıya geçebilirim.

Not: Kâr amacı güdülmemektedir. Pozitif sonuç aldığımız için elimizde olan ilaçlarımızı aldığımız fiyat üzerinden vermek istiyoruz.

kızlar biraz önce tekrar yaptım daha net çıktı öncekine göre ama inş.düzenli artar...:18::18::18:

hani tanışabilsek çok mutlu olurum ama benım görüşmem yarın 10:30da bi yolunu bulup gelemezmısın???kontrol perşembe yerine yarın olsa:)

çok isterdim gelmeyi cnm.keşke kontrollerimiz aynı gün olsaydı.benimde yarın 10,30 :) bugün iğnelerim son.tabi bir parti daha vermezse.
ama yine başka zaman görüşmek için bişeyler ayarlayabiliriz.

Cnm 8.günde silik de olsa çizgi çıkdıysa var bişiyler demekki..Bebeğin seninLe inş

MErak etme bi iki gün sonra yaptğında daha koyu çizgi görüceksin..

Kan testinde herşey daha kesin belli olur tabi..

Bizi haberdar et cnm..

Adet olacak gibi aynı belirtileri yaşayıp güzel haberler alan çok var cnm..belirtilere hiç takılma..

İnş yarın güzel haberlerini alıcaz seninde..

Piticim inan beni okadar çok hamile gören var ki hemde alakasız kişiler..ama gel gör ki hep fos çıkıyor bilmiyorm belki zamanı gelmemişti..

Yani diceem o ki bu tarz şeylere takılıp kendini çok umutlandırma kendimden biliyom çok umutlandığımda üzüntümde çok oluyodu..

Kızlar transferden sOnra ne yapmayı düşünüyorsunuz ?

Ben biraz araştırdım..Çoğu insanlar wc dışında yerinizden kalmayın diyolar..Ani hareket,ağır kaldırma vs olmaması lazım..

Bi de bunun dışında neler yemeli bebeğin tutunması için ? Çoğunluk ananas , kabak çekirdeği falan diyor..

He bi de kabızlığa çok dikkat edin diyor kabız olmamak lazım ya ıkınmamak lazım bunun içinde günde iki tane kuru kayısı yiyin diolar ..

Ama bunlara yumurta toplandıktan sonra mı başlanmalı yoksa transferden sonra mı ?

Sizin bildiğiniz duyduğunuz başka şeyler varsa paylaşırmısınız kıslar ?

transferimin bugün 5.günü.ilk gün sadece tuvalet ihtiyacım için kalktım.sonraki günlerde sabahları 5-15 dakika arası sabahları yürüyüş yapıyorum.evimiz şehre uzak doğayla iç içe bir yerde.bu bana çok huzur veriyor.sürekli yatmamaya ama kendimede dikkat etmeye çalışıyorum.söylentilere kulak asmayıp bütün yeşillikleri yiyorum.kısacası beslenmemi değiştirmedim.bakalım sonuç ne olacak???

muslua sıkma canını bak diğer topiklerde adet olacagını zannedipte test gunu pozitifi gören arkaşlar var...yarın haberler sende bekliyoruz

çok isterdim gelmeyi cnm.keşke kontrollerimiz aynı gün olsaydı.benimde yarın 10,30 :) bugün iğnelerim son.tabi bir parti daha vermezse.
ama yine başka zaman görüşmek için bişeyler ayarlayabiliriz.

arayişta ben bugun gittim kontrole güvenç bey cetrotıde iğne verdi 3 tane bide göbişe yapıştırılan bant ben 18.de adet olacaktım ama ilaçlar daha erken yapıcakmış o yuzden tarihim değişçek hayırlısı diyorum sen yine haber et gideceğin zamanları ben bıdaha haftaya gıtcem

doğru söyluyosun eslem ama işte huyumu bildiğim için kendimi gaza getirip moral vermeden bişeyleri edinemedim hiç...olumsuza ihtimal verdiğim her an kaybettim...biliyorum ilk deneme ve genelde pozitif sonuç alan ikinci denemeye göre daha az oluyo...heveslensemde heveslenmesemde sonucu negatif alınca uzulucem ama kendımı paralamıcam çünkü ALLAH bana meleğimi şimdi layık görmedi daha sınav surem dolmamış dicem ve tezkın etcem...bu süreç çok yorucu ve yıpratıcı hepimiz bunun farkındayız ama bu trenın bazı ıstasyonlarında sevdiklerimize sarılmak bize daha çok uzun yol gidebilme imkanı tanır diye düşünüyorum.hepinizi seviyorum sizde benım butun istasyonlarımdakı yegane arkadaşlarımsınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…