benimde doktorum güvenç bey ikiside birbirinden başarılı.inşallah bizimde ismimizi başarı tahtalarına yazarlar...
Hadi bakalım rana'cım senden güzel haberler bekliyoruz.İnşallah bebeşin seninledir.kızlar bugün 8.günüm karnımda şişkinlik kasıklarda ağrı var...düne göre daha iyiyim ama iyiye yoruyorum inş..
bugün yapacaktım idrar testini ama korktum...yarın büyük bir ihtimal yapacağım perşembede kan tahlili...inş.çift çizgiyi görürüm yarında...içim rahatlar...
:18::18::18:
benim emrio transferim yapıldı anlıyacağınız anne adayıyım 2 çocuk annesi adayı şu anda evde gün saymaya başladım bugün 1 allah 12 günün sonunda anneyim deme lütfunu yaşatsın bana ve bekleyen herkezeee
piticim benim doktorumda güvenç bey.ben bu perşembe kontrole gidiyorum.Sen ne zaman bahçeciye gideceksin.görüşelim tanışalım orda ne dersin??
amiiinnn insallah:) bu arada bahcecide lokal anestezi uyguluyorlar mi yumurta toplanirken sen sordun mu? ben boyle detaylari hic dusunemedim sormadim
doktorun bana söylediği genel anestezi olcakmış ama kısa surelı doz verilcek zaten lokalde uyanık olursun düşünmek bile ürkütücü en iyisi bayılmak...
merhaba cnm ya yaş 35 üstümü 2 tane transfer edilmiyor diye biliyorumda ben...
yapan yerler varmı acaba ? ilgili yönetmeliğe göre 35 yaş üstü ancak 2 transfer ediliyor aksi halde tek transfer diye biliyorum...
Yarin kan testim. Var kizlar ama hic bi belietim olmadi bu sefer de olmadigini hisssediyorum :/ allah ne yazdiysa artik 32 yasima gircem 10 yasinda adet oldum adetim gelcek ama gelemiyor ilaclardan biliyorum cunku hep sol bacagima bi agri girer bnm
hani tanışabilsek çok mutlu olurum ama benım görüşmem yarın 10:30da bi yolunu bulup gelemezmısın???kontrol perşembe yerine yarın olsa:)
arkadaşlar dün eve gittim akşam 7 gibi idrar tahlili yaptım bu arada dün 8.günüm 2.çizgi çıktı ama çok net değil...bugün sabah yaparsam net çıkar dedim ama gece çok tuvalate kalktım...sabah yaptım gene aynı çizgi çıktı..koyulaşmamıştı.acaba dedim 2 saat önce idarara kalkmıştım ondan dolayımı azıcık da su içmiştim...bilmiyorum çok korktum yaaaaaaaa....bir sıkıntı mı var diye...2 emriyo konuldu(5.gün emr.) 2 tane konuldu eğer ikiz olsa net çıkardı heralde değilmi kızlar bana bişeyler söyleyin...
Yarin kan testim. Var kizlar ama hic bi belietim olmadi bu sefer de olmadigini hisssediyorum :/ allah ne yazdiysa artik 32 yasima gircem 10 yasinda adet oldum adetim gelcek ama gelemiyor ilaclardan biliyorum cunku hep sol bacagima bi agri girer bnm
benimde ilk denemem mehlikaervacım bide az önce çok farklı bı durum yaşadım.benim eşimin bi kuzeni var çok ıyı nıyetli saf ve temiz bugun az önce eşimi aramış ve demişki "abicim ben rüyamda eşini hamile gördüm ve camdan bakıyodum kar yağıyodu" ve inan kımı hamıle gorse çıkıyo...bıde tedavi surecimizi kesinlıkle bılmıyo çocuk istediğimizide bu bi işaretmi?
Kızlar transferden sOnra ne yapmayı düşünüyorsunuz ?
Ben biraz araştırdım..Çoğu insanlar wc dışında yerinizden kalmayın diyolar..Ani hareket,ağır kaldırma vs olmaması lazım..
Bi de bunun dışında neler yemeli bebeğin tutunması için ? Çoğunluk ananas , kabak çekirdeği falan diyor..
He bi de kabızlığa çok dikkat edin diyor kabız olmamak lazım ya ıkınmamak lazım bunun içinde günde iki tane kuru kayısı yiyin diolar ..
Ama bunlara yumurta toplandıktan sonra mı başlanmalı yoksa transferden sonra mı ?
Sizin bildiğiniz duyduğunuz başka şeyler varsa paylaşırmısınız kıslar ?
çok isterdim gelmeyi cnm.keşke kontrollerimiz aynı gün olsaydı.benimde yarın 10,30 :) bugün iğnelerim son.tabi bir parti daha vermezse.
ama yine başka zaman görüşmek için bişeyler ayarlayabiliriz.
Piticim inan beni okadar çok hamile gören var ki hemde alakasız kişiler..ama gel gör ki hep fos çıkıyor bilmiyorm belki zamanı gelmemişti..
Yani diceem o ki bu tarz şeylere takılıp kendini çok umutlandırma kendimden biliyom çok umutlandığımda üzüntümde çok oluyodu..