2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

hani tanışabilsek çok mutlu olurum ama benım görüşmem yarın 10:30da bi yolunu bulup gelemezmısın???kontrol perşembe yerine yarın olsa:)

piticim geldinmi bende sana bi bakayım gelmiş mi dedim.nasıl geçti kontrolün ne dedi güvenç bey.

rahmimin kalınlığını yumurta sayımı progesteronumu çok beğendi.tam istediğim gibi dedi maşallah...sonrada yumurtaların benım istediğim zamandan önce buyumesın dıye baskılayıcı ıgne vercem dedı.çok dozda iğne vermıcem dedi düşük doz yeterli dedi.adet olunca haber ver ertesi gun gel asıl ığnelerine o zaman başlıcaz dedi...dedi de dedi...güzel geçti zaten su an o kadar soğuk kanlıyımkı ne sevınıyorum nede tedırgın oluyorum yumurtalarımdan önca ben DONDURULDUM:) senınde haberlerini beklıyorum canım

arayişta ben bugun gittim kontrole güvenç bey cetrotıde iğne verdi 3 tane bide göbişe yapıştırılan bant ben 18.de adet olacaktım ama ilaçlar daha erken yapıcakmış o yuzden tarihim değişçek hayırlısı diyorum sen yine haber et gideceğin zamanları ben bıdaha haftaya gıtcem

hayırlısı olsun piticim.tmm tarihlerden haberdar ederim seni cnm.

arayışta bıde bışey sorcam problemınızın erkek faktörü olduğunu bılıyorum ama sizde de bızım gıbı sayı sıkıntısımı var?

rahmimin kalınlığını yumurta sayımı progesteronumu çok beğendi.tam istediğim gibi dedi maşallah...sonrada yumurtaların benım istediğim zamandan önce buyumesın dıye baskılayıcı ıgne vercem dedı.çok dozda iğne vermıcem dedi düşük doz yeterli dedi.adet olunca haber ver ertesi gun gel asıl ığnelerine o zaman başlıcaz dedi...dedi de dedi...güzel geçti zaten su an o kadar soğuk kanlıyımkı ne sevınıyorum nede tedırgın oluyorum yumurtalarımdan önca ben DONDURULDUM:) senınde haberlerini beklıyorum canım[/QU

çok iyi piticiğim çok sevindim.inş.herşey böyle güzel gider sonuna kadar.aynen bende öyleyim içim bi garip.bi seviniyorum bu donuk oluyorum,bi tedirginim.yarın bende seni gelişmelerden haberdar ederim cnm.inş bende Güvenç beyden güzel haberler alırım.

doğru söyluyosun eslem ama işte huyumu bildiğim için kendimi gaza getirip moral vermeden bişeyleri edinemedim hiç...olumsuza ihtimal verdiğim her an kaybettim...biliyorum ilk deneme ve genelde pozitif sonuç alan ikinci denemeye göre daha az oluyo...heveslensemde heveslenmesemde sonucu negatif alınca uzulucem ama kendımı paralamıcam çünkü ALLAH bana meleğimi şimdi layık görmedi daha sınav surem dolmamış dicem ve tezkın etcem...bu süreç çok yorucu ve yıpratıcı hepimiz bunun farkındayız ama bu trenın bazı ıstasyonlarında sevdiklerimize sarılmak bize daha çok uzun yol gidebilme imkanı tanır diye düşünüyorum.hepinizi seviyorum sizde benım butun istasyonlarımdakı yegane arkadaşlarımsınız...

MErak etme cnm hepimiz aynı duygular içindeyiz..Bende hiç olumsuz düşünmek istemiyorum ama bi yandan da öle bi ihtimalin olduğunuda unutmak istemiyorum..

Hepimiz kader arkadaşlarıyız bu yolda :KK16:

Ama keşke daha sık girsek birbirimize destek olsak..Ya da bi pozitif haber alsak da umutlansak ne bilim : )

arkadaşlar merhaba;
yeni üye oldum.Öncelikle inşallah Allah hepimizin gönlüne göre versin, yıpratıcı bir süreç olduğunu söylüyor herkes. umarım hepimiz için su gibi akıp giden sonu tatlı haberlerle dolu bir süreç olur.Biz elimizden geleni yapıp gerisini Allah'a emanet edeceğiz ve mutlaka hakkımızda hayırlı olan neyse onu göreceğiz.Aynı yollardan geçtiği insanlarla duygularını paylaşabilmek güzel bir şey.Güzel haberlerimizle hepbirlikte seviniriz inşallah.

Yaşım 30.biz de ocak sonunda ilk denememizi yapacağız.
Ocak sonu adet olduğumda 2. gün doktora gideceğim ve sonrasını henüz çok iyi bilmiyorum :) merkezde 2.gün geleceksiniz ve iğnelerinizi vereceğiz demişlerdi.Öyle mi başlıyor beni biraz aydınlatırsanız sevinirim.herkese şimdiden kolay gelsin,hakkımızda hayırlısı olsun inşallah....

herkese iyi akşamlar...yarın 10.gün ve kan testini yaptırdıktan sonra geleceğim işe...hayırlısı bakalım

arkadaşlar merhaba;
yeni üye oldum.Öncelikle inşallah Allah hepimizin gönlüne göre versin, yıpratıcı bir süreç olduğunu söylüyor herkes. umarım hepimiz için su gibi akıp giden sonu tatlı haberlerle dolu bir süreç olur.Biz elimizden geleni yapıp gerisini Allah'a emanet edeceğiz ve mutlaka hakkımızda hayırlı olan neyse onu göreceğiz.Aynı yollardan geçtiği insanlarla duygularını paylaşabilmek güzel bir şey.Güzel haberlerimizle hepbirlikte seviniriz inşallah.

Ocak sonu adet olduğumda 2. gün doktora gideceğim ve sonrasını henüz çok iyi bilmiyorum :) merkezde 2.gün geleceksiniz ve iğnelerinizi vereceğiz demişlerdi.Öyle mi başlıyor beni biraz aydınlatırsanız sevinirim.herkese şimdiden kolay gelsin,hakkımızda hayırlısı olsun inşallah....

benimde adetin 2. günü başlandı iğnelere her gün aynı saatte vuruldum göbekten, sonra 5 gün sonra falan aşırı yumurta gelişimini önleyen başka bir iğne var ona da başlandı her gün ikisi de vuruldu ve sonra muayenede ölçülüyor yumurta büyüklük ve sayıları ona göre çatlatma iğnesi vurulup 36 saat sonra toplama yapılıyor ve toplanan sonrada 3. veya 5. gün transfer yapılıyor..

arkadaşlar merhaba;

aramıza hoşgeldin yeni...demekki doktorun kısa protokol uygulayacak.bende ilk kez denıcem devamı hakkında az çok bilgim var ama tecrubem yok birde biraz kendınden bahsedermısın problem?hastane?

herkese iyi akşamlar...yarın 10.gün ve kan testini yaptırdıktan sonra geleceğim işe...hayırlısı bakalım

ranacım senın adına çok sevındım idrar testi silikte olsa çizgi hamılesın demek ayyy ne guzel teyze oluyoruz.inşallah yarın guzel değerler alıp gel bizimlede paylaş topiğimiz şenlensin:)

aramıza hoşgeldin yeni...demekki doktorun kısa protokol uygulayacak.bende ilk kez denıcem devamı hakkında az çok bilgim var ama tecrubem yok birde biraz kendınden bahsedermısın problem?hastane?

hoşbuldum :) bizim erkek faktörlü . bahçeci umutta başlayacağız.aslında ocakbaşında başlayabilirdik ama ben hipotiroit hastasıyım tsh hormonum süpriz yaptı.yükselmiş biraz, aşağı çekmek için ilacımın dozajını değiştirdik şimdi tsh 2,5 inecek ve sonraki adetimi bekleyeceğim.ocak sonunu bulur herhalde.vitamin verdi doktor birde folik asit onları alıyorum şimdilik.

inş benimde olacak bu ay ohssden dolayı olmadı geçen ay dondurulmuş kullanılacak var mı daha önce dondurulmuşlarla hamiş olanlar?

meraba benımde ohss yüzünden ertelendı 2 ay önce yumoşlarım toplandı 1 haftaya kadar transfer olcak doktorum dondurulmuşlarla daha yüksek şansın dedı vucutta hormon olmadıgından dolayı sanırım herşey gönlunce olur inş bu benım 2. denemem 1. denememı tecrübesız ellerde yapmıştım cok pişmanım ohss oldum ölümlerden döndum sonra başka bi hastanede tecrübelı doktorlarla denıyınce ohss riskini yaşamdım Allah izin verırse 1 hafta 10 güne kadar da transferim olcak şimdi sadece cylo prognova kullanıyorum

zynpcn ve yasmin günaydın arkadaşlarım...sizide diğer arkadaşlar gibi ekledim listeye ama yaşınız ve hastaneniz eksik tamamlamam için bilgi verirseniz tekrar yenilerim.

mrb piti ben foruma yenı baktım msj şimdi gördum yaşım 28 bahçelievler medikal parkta tedavimi görüyorum

X