2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

merhaba arkadaşlar bugün yumurtlama ignemin 6 günündeyim kontrolum vardi doktor devam et dedi ve çarşamba yine çağırdı çarşambaya kadar iki tane aksamlari cetrodite kullanacağım...yumurta toplama işleminden çok korkuyorum nasıl olacak diye sürekli düşünüyorum

kızlar cumartesi transferimi oldum.artık umutla 15 ocağı bekliyorum. Dua etmekten başka çarem yok.bebeğimmmmm inşallah benimlesindir..

yumurta toplama işlemi genelde anestezili oluyor ve hiç birşey duymuyorsun 20 dklık işlem maximum , uyandığında biraz kasık ağrın kasıkta batma oluyor adet ağrısına benzer yada biraz daha fazla biraz dinlenip çıkıyosun zaten korkulcak bişi yok bende 31 aralıkta toplattım bugün transferin 2. günündeyim hayırlısıyla 15 ocakta test yaptırıcam

yumurta toplamada veya transferde hastaneye yatış oluyor mu

yumurta toplamada veya transferde hastaneye yatış oluyor mu

bende şöyle oldu: bir oda verdiler ordan işleme gittim geldim ve bi iki saat yattım yani günü birlik bir odada dinlenme amaçlı duruyorsun yatış duymadım genelde günübirlik hem toplamada hem transferde...

cnm test zamanlarımız aynı.şimdiden hayırlı olsun diyeyim.inşallah güzel haberlerimizi buradan paylaşmak nasip olur.

cnm test zamanlarımız aynı.şimdiden hayırlı olsun diyeyim.inşallah güzel haberlerimizi buradan paylaşmak nasip olur.

inşallahhh ne umutlanabiliyorum nede karamsarım boşlukta bekliyorum öyle, karnım çok gergin eğilip kalkarken hareket ederken rahatsız ediyor baya hafif bel ağrısı ve kasıklardada adet olcakmışım gibi ağrı var sende de varmı? normal midir acaba ?

kızlar cumartesi transferimi oldum.artık umutla 15 ocağı bekliyorum. Dua etmekten başka çarem yok.bebeğimmmmm inşallah benimlesindir..

hayırlı olsun arkadaşım inşallah bebeşin seninledir.seni hiç bırakmasın hep seninle kalsın.sağlıklı,sıhhatli bir şekilde kucağına almak nasip olsun.

benimde 10 ocak...daha doğrusu 12 sidde 5 ggün emriyosu diye 10 unda yapcam...benimde hafif özellikle 2 gündür kasıklarımda sancı var...inş.tutunuyorlardır:)

evet canım bendede aynı. eşim tüp bebek merkezinde çalışıyor. sürekli hemşirelerle irtibat halindeyim.onlarda normal olduğunu şiddetli ağrılarımda parol kullanmamı önerdi.hiçbir zararı yokmuş.ama ben yinede kullanmıyorum.dikkat et kendine rahat ve pozitif ol.iyi düşün iyi olsun:)))

ayy çok sağolun ya içim rahatladı biraz, karnımda sanki su dolu bi balonla gezio hissi var bende:) inş tutunuyodur bebişlerimiz ya benimde 5. gün embriyosu bu arada.. Allah yardımcımız olsun hayırlısıyla güzel sonuçlarımızı paylaşırız inşallaahhhh

aysunceylan senide ekledim sayfa başına.HANIMLAR ÇOK KİŞİ TAKİP EDİYO TOPİĞİ AMA DOĞRU DÜZGÜN BİLGİSİNİ VEREN YOK RİCA ETSEM YAZARMISINIZ.HEPİNİZE HAYIRLI AKŞAMLAR...

33 yaşındayım ikinci denemem açıklanamayan infertilite ankara başkent hastanesi

mustafa bey olucak senin doktorun bu arada ne asamadasin? benim daha var bikac gunum daha baslamak icin

benimde doktorum güvenç bey ikiside birbirinden başarılı.inşallah bizimde ismimizi başarı tahtalarına yazarlar...

aysunceylan senide ekledim sayfa başına.HANIMLAR ÇOK KİŞİ TAKİP EDİYO TOPİĞİ AMA DOĞRU DÜZGÜN BİLGİSİNİ VEREN YOK RİCA ETSEM YAZARMISINIZ.HEPİNİZE HAYIRLI AKŞAMLAR...

teşekkürler eklediğiniz için. sizede iyi akşamlar,.......

dondurulmuşlarla başladım 2. tüp bebek deneyımım 1 haftaya kadar transferım olucak sorun pko benıde listeye ekle piticim

benim 31 aralık 2012 de (27 ocak opu) transferim oldu beklemedeyim...2 emriyo transfer edildi. :18erşembe tahlil yaptırmayı düşünüyorum...dualarınızı bekliyorum:18::18:

hayırlısı rana cım inşallah güzel haberlerini alcaz

Canım hayırlı olsun tedavin emin ol işin en keyifli tarafı iğneler dert yok tasa yok yap iğneleri ohh bitti ne güzel

mrblar bende perşembe günü başladım iğnelere 2. demem ve iğnelerim deri altı karnımdan yapıyorum hiç zor değil sende yapabilirsin bugün lh ve e2 tahlil sonucum iyi geldi c.tesi veya pazar yumurta toplanıcak sanırım ...allah yar ve yardımcın olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…