merhaba arkadaşlar bugün yumurtlama ignemin 6 günündeyim kontrolum vardi doktor devam et dedi ve çarşamba yine çağırdı çarşambaya kadar iki tane aksamlari cetrodite kullanacağım...yumurta toplama işleminden çok korkuyorum nasıl olacak diye sürekli düşünüyorum
yumurta toplamada veya transferde hastaneye yatış oluyor mu
yumurta toplama işlemi genelde anestezili oluyor ve hiç birşey duymuyorsun 20 dklık işlem maximum , uyandığında biraz kasık ağrın kasıkta batma oluyor adet ağrısına benzer yada biraz daha fazla biraz dinlenip çıkıyosun zaten korkulcak bişi yok bende 31 aralıkta toplattım bugün transferin 2. günündeyim hayırlısıyla 15 ocakta test yaptırıcam
cnm test zamanlarımız aynı.şimdiden hayırlı olsun diyeyim.inşallah güzel haberlerimizi buradan paylaşmak nasip olur.
merhaba charms senide ekledim listeye bende bahçeci fulyadayım doktorun kim?
kızlar cumartesi transferimi oldum.artık umutla 15 ocağı bekliyorum. Dua etmekten başka çarem yok.bebeğimmmmm inşallah benimlesindir..
inşallahhh ne umutlanabiliyorum nede karamsarım boşlukta bekliyorum öyle, karnım çok gergin eğilip kalkarken hareket ederken rahatsız ediyor baya hafif bel ağrısı ve kasıklardada adet olcakmışım gibi ağrı var sende de varmı? normal midir acaba ?
inşallahhh ne umutlanabiliyorum nede karamsarım boşlukta bekliyorum öyle, karnım çok gergin eğilip kalkarken hareket ederken rahatsız ediyor baya hafif bel ağrısı ve kasıklardada adet olcakmışım gibi ağrı var sende de varmı? normal midir acaba ?
evet canım bendede aynı. eşim tüp bebek merkezinde çalışıyor. sürekli hemşirelerle irtibat halindeyim.onlarda normal olduğunu şiddetli ağrılarımda parol kullanmamı önerdi.hiçbir zararı yokmuş.ama ben yinede kullanmıyorum.dikkat et kendine rahat ve pozitif ol.iyi düşün iyi olsun:)))
aysunceylan senide ekledim sayfa başına.HANIMLAR ÇOK KİŞİ TAKİP EDİYO TOPİĞİ AMA DOĞRU DÜZGÜN BİLGİSİNİ VEREN YOK RİCA ETSEM YAZARMISINIZ.HEPİNİZE HAYIRLI AKŞAMLAR...
cnm test zamanlarımız aynı.şimdiden hayırlı olsun diyeyim.inşallah güzel haberlerimizi buradan paylaşmak nasip olur.
mustafa bey olucak senin doktorun bu arada ne asamadasin? benim daha var bikac gunum daha baslamak icin
14 ocakta benim test günüm inşallah arka arkaya ayırlı haber alırız
aysunceylan senide ekledim sayfa başına.HANIMLAR ÇOK KİŞİ TAKİP EDİYO TOPİĞİ AMA DOĞRU DÜZGÜN BİLGİSİNİ VEREN YOK RİCA ETSEM YAZARMISINIZ.HEPİNİZE HAYIRLI AKŞAMLAR...
benim 31 aralık 2012 de (27 ocak opu) transferim oldu beklemedeyim...2 emriyo transfer edildi. :18erşembe tahlil yaptırmayı düşünüyorum...dualarınızı bekliyorum:18::18:
Canım hayırlı olsun tedavin emin ol işin en keyifli tarafı iğnelerdert yok tasa yok yap iğneleri ohh bitti ne güzel