2.tedavim ve ikinci merkez dün ilk iğnem MENEGON vuruldu hadi hayırlısı diyorum inşallah bu sefer olur bir taraftanda hastayım doktorum istersen bir ay erteleyelim dedi ama kabul etmedim geçer diye öksürügüm var nasıl geçer anlamadım
Bende 2013te tekrar deneyeceklerdenim. İlk negatifimi bu ay aldim.sanirim mecburen en az 2 ay ara vermem gerekiyor.simdi arastirma icerisindeyim haftaya bahceci ocak ayindada memorial da gorusmem var. Sorunumuz morfoloji %1 ve bende rezerv azligi yasimda 27 umarim 2013 bizim yilimiz olur
Amin cnm cümlemizin.aynen öyle bende kendimi çok iyi hissediyorum.İnsanı çok güzel motive ediyor rahatlatıyor.şimdiden bol şans allah senin ve bebeğinin yardımcısı olsun.arayışta bana mı oyle geliyo bilmiyorum ama güvenç beye randevuya gittiğimde oyle güzel seyler soyluyokı içim sevinçle doluyo.sanki stresten arınıyorum.
kızlar bugün acıbademde transferim var dua edelim nasıl olcak sonrasında neler yapmak lazım tecrübelerinizi bekliyorum ...
hangi acıbademde cnm kadıköydekimi ne kadara mal oldu bana acıbademde 4200 tl demişlerdi ilaç hariç ama indirimde yapacaklardı gitseydim
sen nerde yaptırıyorsun?[/ ankara gürgan clinik benim ki sizin nerede
Journey merhaba insallah bebegine kavusursun bende ankarada baskente gidiyorum gurgan nasil memnunmusun? Fiyatlari nasil ? Bol sanslar
transferi olmuş anneler test tarihleriniz ne zaman bizde daha hareket yok bari sizi takip edip ortak olalım.EEE NE DE OLSA TEYZE OLCAZ:)))
Journey merhaba insallah bebegine kavusursun bende ankarada baskente gidiyorum gurgan nasil memnunmusun? Fiyatlari nasil ? Bol sanslar
amin inşallah bebek (ler)ime kavuşurum timur hoca gayet ii fakat fazla yoğun bi klinik beklemek biraz sıkıyor ama hoca ii şimdilik 4.250+kdv 150 anestezi
senin nasıl gidiyor tedavin bende düşünmüştüm başkenti nasıl orası ücreti nasıl başladınızmı iğnelere
Ewt kim ne zaman öğrenecek bileydik iyiydi.. heyecanınıza ortak olurduk beraber belirti arardık : )
Kızlar bende bugün iğnemin 3.günündeym..Yavaş yavaş alışmaya çalışıyorum kendilerine..ama hala kendim vuramıyorum eşim vuruyor..
Pazartesi de kontolüm var bakalım yumurtalar ne durumda ..sanırım ona göre ilacı arttırıp ya da azaltacak..
bende 23 aralıkta ankarada recai hocada başladım. lucrin ile başladık, şuanda gonalf ve lucrin kullanıyorum, long protokol uygulanıyor, yarın 2. kez e2 ve ultrason için gideceğim.daha ne kadar sürecek bu iğne ne zaman yumurta toplamaya geçecekler bilemiyorum yaaaa
selam benimde 3 gün iğnem vuruldu salı benimde randevum sanırım transferimiz aynı dönem olacak hayırlısıyla